• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben yatıyorum kızlar çok uykum geldiiii çok öpüyorum hepinizi iyi geceler allah rahatlık versin allaha emanet olun

hunny,shaker_cat,gülay,belgün
çoookkk gülelim hep beraber inşallah:69:
ayy bi arkadaşım doğum yapmış oğluşu olmuş
face ye foto koymuş nasıl tatlı maşşallaah:nazar:
bu arada ben diziyi kaçırduuum
kocikim evde yok yine işte koltukta uyuyakalmışım ben de
namazımı bile kılmadım hala
kalkıp kılıp yatıyımm:31:
hadi iyi geceler tatlı rüyalar:16:

ben yatıyorum kızlar çok uykum geldiiii çok öpüyorum hepinizi iyi geceler allah rahatlık versin allaha emanet olun

hunny,shaker_cat,gülay,belgün
çoookkk gülelim hep beraber inşallah:69:
ayy bi arkadaşım doğum yapmış oğluşu olmuş
face ye foto koymuş nasıl tatlı maşşallaah:nazar:
bu arada ben diziyi kaçırduuum
kocikim evde yok yine işte koltukta uyuyakalmışım ben de
namazımı bile kılmadım hala
kalkıp kılıp yatıyımm:31:
hadi iyi geceler tatlı rüyalar:16:

iyigeceler kızlarrr :3: :3: bende dizi bitince hemen yatayımm kociş uyuyo zaten yerine yatırırım onuda sabaha kadar uyur
Allah rahatlık versin yarın görüşürüsss :3: :3: :10:

bende yaprak dökümünü izledim kalkıp çay kurabiye falan hazırlıcam kociş işten gelince beraber içeriz

herkes yatmış ben gecekuşu kaçta yatarım allahbilir

sibush nasılsın canım benim gibi gecekuşusun sen gerçi 12 de benimki gelio laptopu alıo hemen elimden

canım valla ben hiç 3ten asagı yatmıyorum.. sonrada öglene kadar uyuyorum günden bişey anlamıyorum.. koçişin gelmesine 2 gün kaldı o gelsinde biraz hayatım düzene girer umarım.

bende öyleyim valla 2 den 3ten önce yatmıorum yattıığımdada hep tuvalete kalkıorum sonra 6 - 7 gibi uykum kaçıo biraz oyalanıp hopp bidaha yatıorum öğlene kadar valla hamilelik bnd düzen falan bırakmadı

ah canım benim yaaaa kıyamammm :29:
sorma canım bende böle bu diziyi izlerken moraller sıfırlanıo iice insanın psikolojisi bozuluo :37: izlemicem diorum ama merak :27:
canımm valla yakın olsam gelirim beraber meyve ceviz yeriss ben herşey yaparım sana :56: bak benimki yanımda ama bak devirdi popoyu yatıo :27:
arada konuşuo elinde ki araba kaç model falan die bende cevap veriyorum pazarlık yapıo benle :60: :60: ay gülmekten öldüm kalkınca da hatırlamıo

:60: :60: Allah iyiliğini versinn
valla kaçarı yok bende konuşturuyorum :23:
hatta bi gece uyuyorus benim uykumda çok hafiftir, sarıldı bana gel bi çay söyliyim dedi olur dedim nerde dedim oda gel köşedeki kahveye gidelim dio hee dedim erkek yanındaki :9:
hele bi saklı bişii yapsınn :20:
yapmass zatennn :69: :16:

Ayyy cnm gece gece öldüm gülmektennnn... Benim kocşinkiler fazla anlaşılmı ama siz yakında maça falan da gidersiniz eşinle :27:

günaydın kızlar herkes uyuyo galiba
ben yine kaşıntılı ve şeker diyetli insülinli hayatıma devam ediyom
bu kızlar bende hal bırakmadı bi hamilenin yaşayabileceği sıkıntıları sırasıyla yaşıyom galiba anneme bu kadar kız yeter daha çocuk yapmasın diyolar ki beni bu kadar yordular:1:

günaydın güzel annelerr nasılsınız bakalım biz cok yorgunuz bugun dun gece eşimin eskı işyerıne veda yemegı vardı oraya gıttık arkadaslarını arayıp organızasyon yaptım bugun dogum gunu esım dun arkadasları ile pasta keselım dedım .süpriz oldu cok sasırdı.:))dünün yorgunlugu var uzerımızde bugunde güzel bir aksam yemegı yapıcam bakalım düşünüyorum ne yapsam dıye evde başbaşa yiyelim dimi ama:))sizler nasılsınız gecmısebıraz baktım bazı arkadaslarım gecekusu uyuyamıyor sanırım bız yatıyoruz cok uykumda oluyor ama gece 10 kere kalkıyorum dön dur.eskısı gıbı uyumuyorum artık

günaydın güzel annelerr nasılsınız bakalım biz cok yorgunuz bugun dun gece eşimin eskı işyerıne veda yemegı vardı oraya gıttık arkadaslarını arayıp organızasyon yaptım bugun dogum gunu esım dun arkadasları ile pasta keselım dedım .süpriz oldu cok sasırdı.:))dünün yorgunlugu var uzerımızde bugunde güzel bir aksam yemegı yapıcam bakalım düşünüyorum ne yapsam dıye evde başbaşa yiyelim dimi ama:))sizler nasılsınız gecmısebıraz baktım bazı arkadaslarım gecekusu uyuyamıyor sanırım bız yatıyoruz cok uykumda oluyor ama gece 10 kere kalkıyorum dön dur.eskısı gıbı uyumuyorum artık

günaydın canım,

ohh eğlenmişsinizdir ne güzel.akşama daha çok var döktürürsün güzl güzel yemekler.doğumgünü ktlu olsun bu arada eşinin.seneye bebişinle yaparsınız sürprizi babasına

günaydın kızlar:16:... yine oğlumla yanlız kaldık kocişim ankaraya gitti 10 gün yok allah ım kazasız belasız gidip gelmeyi nasip eder inş.:14: dünün yorgunluğunu hala atamadım üstümden alışverişe çıktık oğluma birsürü cicişler aldık mesaj sayım dolmadığı için resimlerini koyamıyorum. sizler nasılsınız ben hiç uyuyamıyorum ya sabahı zor ettim ama gözlerim feci yanıyor...

Back
X