• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım oturcam oturmasınada..emır kresten alınacagı saatı bılıyor..tam yemek vaktınden 5 dakıka once alıyorum..orda yemek yemek ıstemıyor..çok yemek seçıyor sanırım bu yuzden alamaya 5 dakıka bıle gecıkirsem aglıyormus..
o yuzden canımı dişime taktım zorla yürüdüm canım..
yoksa sancım evde vardı..emır problem cıkarmayacak olsa almaya yarım saat gec gıderdım..ama napayım koyuldum yola o halde..
magnezyumu emır de kullandım 5.aydan ıtıbaren.
hiç kramp olmamıstı o zama..ama ıshalde olmamıstım..
senın bebekler nasıl canım..maşallah.cınsıyetlerı neydı..tek yumurta ıkızlarımı..

alıştı mı acaba senin onu sürekli almana ay zormuş senin için de sürekli hergün git gel
bari kreş yakın mı size canım
benim bebekler iyi canım 9 kasımda randevumuz var bakalım artık inşallah sıkıntı yoktur
merak ediyorum ne haldeler diye ben en son 15 ekimde gitmiştim sanki kiloları az geldi bana ama doktor normal demişti bilemiyorum artık bakalım bu gidişte ne kadar kilo almışlar
ikisi de erkek canım
tek mi çift mi doktor pek yorum yapmayacağım dedi plasentanın durumuna göre değişiyormuş ama büyük ihtimalle çift demişti

dİlek çok geçmiş olsun dikkat et kendine

sütü bende içemiyorum ama hemen hemen her sabah bir tabak dolusu peynir akşamda yoğurt yemeğe çalışıyorum sütüde bazen kakaolu içiyorum herkes kızıyor ama napabilirim sütten nefret ederim bebeklik hariç hayatım boyunca ağzıma hiç koymadım tuaf ama içemiyorum bende isterdim şöle lıkır lıkır içiyim bebişe yarasın ama malesef

sütü bende içemiyorum ama hemen hemen her sabah bir tabak dolusu peynir akşamda yoğurt yemeğe çalışıyorum sütüde bazen kakaolu içiyorum herkes kızıyor ama napabilirim sütten nefret ederim bebeklik hariç hayatım boyunca ağzıma hiç koymadım tuaf ama içemiyorum bende isterdim şöle lıkır lıkır içiyim bebişe yarasın ama malesef

aynen canım ben de sevmiyorum tiksinti geliyor nedense

aynen canım ben de sevmiyorum tiksinti geliyor nedense

resmen öldürüyorlarmış gibi geliyor hele o sıcakken kokusu bazen eşim istiyor ona ısıtıyorum parmağımı dokunduruyorum bakıyorum ısınmışmı diye tadına bakıyorum o minicik damla bile beni maf ediyor sütlaç ta yiyemiyorum direk sütü hissedebileceğim hiç bişey yiyemiyorum muzlu süt bile içemem

resmen öldürüyorlarmış gibi geliyor hele o sıcakken kokusu bazen eşim istiyor ona ısıtıyorum parmağımı dokunduruyorum bakıyorum ısınmışmı diye tadına bakıyorum o minicik damla bile beni maf ediyor sütlaç ta yiyemiyorum direk sütü hissedebileceğim hiç bişey yiyemiyorum muzlu süt bile içemem

bu konuda seninle çok ortak noktamız varmış

kuşum.beegın cıcılerını hep yıkadım..2 makına dolu dolu..
abısınden çok cıcı kaldı..
onlar utulenecek..agrılar ,kanama beı korkuttu son bır haftadır..
bır dogum cantası hazırlıycam kendıme canım..
bu bebek erken mı gelıcek anlamadım..ben hazırlıklı olayım..pjamada aldım...
canım gunde yarım lıtre sut ıçıyorum ben hergun..hıç aksatmadan..ama san 10 gundur çok agrım oldu..kalsıyum yetmıyormu ne anlamadım..peynırde cok yerım..yogurtta yerım ama noluıyor anlamadım..senın agrıların geçtımı canım..

olsun canım yavaş yavaş oturduğun yerden ütülersin yorma kendini fazla
komşularım bana da çantanı hemen hazırla diolar ama bana daha zamanı var gibi gelio hazırlamadım daha annemler de acele etme bayramdan sonra hazırlarıs diolar
bende önceleri çok tiksinirdim sütten hele sıcakkene ıyyyy nefret ederdim soğuk içmeye çalışırdım
şimdide biraz kahve ve bol ballı olarak içiyorum tabi ılık olacak

ah canım işte olmasam uyuyacağım ama sürekli gelen giden mümkün değil sanki hamileliğin ilk evrelerine döndüm o zamanki gibi uykum geliyor

allah kolaylık versin canım benimkilerin daha hiç bişeycikleri yok bu hafta sonu alıcaz yıkayacağım artık

off ben sütü sevmem hiç ağzıma koymam peynir çok yemem sadece yoğurt o da çok değil korkuyorum bişey olmasından:36:

kızlar süt içemiosanız puding yapıp yiyin onunda faydası oluomuş doktorum ööle dedi
ama peynir ve yoğurt mayalı olduğu için kalsiyum oranı düşük oluomuş pudingde daha fazla oluomuş aklınızda bulunsunn
şööle çikolatalısını filan yapıp yiyinn yarasın bebişleriniseee

Son düzenleme:
ben 3 tane doktor değiştirdim hamileliğimin başında çok sıkıntılı geçior halada devam ediyor özel hastanedeki doktor bana fakülte hastanesine gitmemi önermişti bişey olsa araştırırlar demişti sağolsun bende 7. haftamdan bu yana fakültede özel doktor buldum sağolsun bugüne kadar geldik inş 40. haftayıda görürüz inş. sende ihmal etme canım hastane çok önemli seni neden sev ediyor kuvez içinmi yoksa

ben hamileliğin başında burda duyulmuş 2 farklı dra gidiyodum sonra baktım ikisi aynı anda olmuyo kim ne demişti karıştırıyorum.
sonra birisini seçip ona devam ettim o dra kardeşim de gitmişti onun da ikizleri oldu 3hafta erken olmalarına rağmen de hiç küvezde falan kalmadılar.
ben en son dra gidişimde bebeklerin iriliğinden şüphelenip 100mg şeker testi yapmıştı ve eğer şeker çıkarsa yüksek riskli gebelik gurubuna girersin demişti ve hamileleiğe bağlı şeker de çıktı malesef şu an diyet artı insülin kullanıyorum.bir de günde 4ilaca rağmen karaciğerimin bazı değerleri olması gerekenden 4-5 kat fazla.
sanırım bunların hepsini düşünerek son anda bi risk oluşursa sorumluluk almayıp fakülteye sevk edecek
ben de haftaya gideyim bakalım fakülte ne diyecek diyorum

kuşum.beegın cıcılerını hep yıkadım..2 makına dolu dolu..
abısınden çok cıcı kaldı..
onlar utulenecek..agrılar ,kanama beı korkuttu son bır haftadır..
bır dogum cantası hazırlıycam kendıme canım..
bu bebek erken mı gelıcek anlamadım..ben hazırlıklı olayım..pjamada aldım...
canım gunde yarım lıtre sut ıçıyorum ben hergun..hıç aksatmadan..ama san 10 gundur çok agrım oldu..kalsıyum yetmıyormu ne anlamadım..peynırde cok yerım..yogurtta yerım ama noluıyor anlamadım..senın agrıların geçtımı canım..

amannn dikkat et kendine inş bebiş vaktinde gelir evde boş kaldıkça bolca yat dinlen
4yaşında bile olsa abinin de zorlukları oluyo mutlaka
benim kızım da seninkinin yaşlarında ya anlayabiliyorum seni
bizimki 8-5 okula gidiyor.
okula gitmese dayanamazmışım bunu anlıyorum şu an evdeyim çalışmamama rağmen sabrım bazen çok tükeniyo ve çocuğa kızıyorum sonra da üzülüyorum ona haksızlık ettiğim için.bir de okulu çok seviyor ve orda gerçekten doyası oynuyo evde müsade etmekte zorlandığımız şeyleri orda rahatlıkla yapıyo onu mutlu görünce ben de mutlu oluyorum

olsun canım yavaş yavaş oturduğun yerden ütülersin yorma kendini fazla
komşularım bana da çantanı hemen hazırla diolar ama bana daha zamanı var gibi gelio hazırlamadım daha annemler de acele etme bayramdan sonra hazırlarıs diolar
bende önceleri çok tiksinirdim sütten hele sıcakkene ıyyyy nefret ederdim soğuk içmeye çalışırdım
şimdide biraz kahve ve bol ballı olarak içiyorum tabi ılık olacak

kızlar süt içemiosanız puding yapıp yiyin onunda faydası oluomuş doktorum ööle dedi
ama peynir ve yoğurt mayalı olduğu için kalsiyum oranı düşük oluomuş pudingde daha fazla oluomuş aklınızda bulunsunn
şööle çikolatalısını filan yapıp yiyinn yarasın bebişleriniseee

ohhhhhhhhhhh puding de canımı ye dermişim bayılırım puding e

ben hamileliğin başında burda duyulmuş 2 farklı dra gidiyodum sonra baktım ikisi aynı anda olmuyo kim ne demişti karıştırıyorum.
sonra birisini seçip ona devam ettim o dra kardeşim de gitmişti onun da ikizleri oldu 3hafta erken olmalarına rağmen de hiç küvezde falan kalmadılar.
ben en son dra gidişimde bebeklerin iriliğinden şüphelenip 100mg şeker testi yapmıştı ve eğer şeker çıkarsa yüksek riskli gebelik gurubuna girersin demişti ve hamileleiğe bağlı şeker de çıktı malesef şu an diyet artı insülin kullanıyorum.bir de günde 4ilaca rağmen karaciğerimin bazı değerleri olması gerekenden 4-5 kat fazla.
sanırım bunların hepsini düşünerek son anda bi risk oluşursa sorumluluk almayıp fakülteye sevk edecek
ben de haftaya gideyim bakalım fakülte ne diyecek diyorum

Allah yardımcın olsun canımmm :29:

kızlar serra ve yüsra isimleri nasıl sizce
yüsra söylemesi çok mu zor olur?

canım anlamları ne ??
güsel ama biras zor gibi sanki....

ohhhhhhhhhhh puding de canımı ye dermişim bayılırım puding e

:56: bugün de puding günü olsunn :52:

yüsra birz zor gibi geldi serra ve berra olabilir ne dersin

başta aklıma gelen iki isim bunlardı ama daha sonra araştırdım
peygamber efendimiz berra berre ismini zeynep ile değiştrmiş.berranın anlamı çok güzel aslında.konulabilirmiş çocuğa ama onca isim varken peygamberimizin değiştirdiği bi ismi de koymanın doğru olmayacağını düşündüm
yine de teşekkürler ilgin ve önerin için varsa önerin başka söyleyebilirsin benim aklıma hep tek isimler geliyo 2.çocuk isimsiz kalıyo yahu

hunnycim teşekkürler
bu arada her msjıma cvp vermeye çalışıyosun ya bu beni çok mutlu ediyo:48: sadece bana değil burda herkese yetişmeye çalışıyosun ne güzel
anlamı serra genişlik kolaylık demekmiş yüsra da kolaylık demekmiş
ikisi de arapça kökenli

hunnycim teşekkürler
bu arada her msjıma cvp vermeye çalışıyosun ya bu beni çok mutlu ediyo:48: sadece bana değil burda herkese yetişmeye çalışıyosun ne güzel
anlamı serra genişlik kolaylık demekmiş yüsra da kolaylık demekmiş
ikisi de arapça kökenli

canımmmm bende sana teşekkür ederim :29: :77: benim sizlerden başka kimim var ki valla siz de olmasanız günler geçmicek ewde tek başıma bunalıma girerim :95: :90: sizlerde iyi ki varsınıss
canım hüma-sena da olabilir....
ecrin - ceylin
dur daha düşüneyim gelir aklıma :27:

giray - miray
hem miray yılın ilk aylarında doğan anlamına geliomuş
Giray Eskiden Kırım hanlarının ve han ailesinden olan prenslerin kullandığı san.

Back
X