• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben annemdeyim .Hastalığım arttı ateşim var yatıyorum.Bugün ultrasona girdim.Bacaklarını gördük.Yüzüyordu kurbağa gibi.:78: Kıza benziyor dedi bu doktorda.Kız 3 kere kıza benziyor dediler.Kız olduğundan eminim artık.Bi de beğenip bir tane tulum aldı biraz büyük ama olsun :8: Yatıp duruyorum devamlı gene yatıcam.Hepiniz kendinize iyi bakın.

Kızlar ben annemdeyim .Hastalığım arttı ateşim var yatıyorum.Bugün ultrasona girdim.Bacaklarını gördük.Yüzüyordu kurbağa gibi.:78: Kıza benziyor dedi bu doktorda.Kız 3 kere kıza benziyor dediler.Kız olduğundan eminim artık.Bi de beğenip bir tane tulum aldı biraz büyük ama olsun :8: Yatıp duruyorum devamlı gene yatıcam.Hepiniz kendinize iyi bakın.

tmm tatlım sen dinlenmene bak :88:
kesin kız o zaman seninki de hadi hayırlı olsun tekrardan :16:
annenin yanıda ohh yap istediğin kadar naz :76:
kendine dikkat et canım görüşürüss.... :80:

bende 2 süpürge yapıp geliyorum :27:
bitmes bu işler şimdide ortalığı toparladım salonuda süpüreyim sonra mutfağa giricem :79:
arada da tv yi izliyorum ay ne kadar yoğunum heee :76: :90:

Kızlaar,

Biz geldik ve çook mutluyuz:nazar:

Kızımın kistleri iyileşmiş :) Çok şükür hiçbir problem yok :))

Çook mutluyuz :)

Darısı tüm annelerin başına ....

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine.hadi gözün aydın bir prenses daha geliyor :nazar:

bende gıremedım kaç gundur..bıraz rahatsızlandım...
halsızlık var bende ...
hele bırkaçgundur kolumu kaldıramıyorum..boğazım sısmız azcık.sanırım ondan halsızlıgım..
karnım agrıyor bırde su aralar sıksık..
bugun emır ı kresten almaya zor gıttım..yolda ıkı buklum yururdum...mıllet dogurcam sandı ..korkmus gozlerle baktılar gecerken..bende çaktırmamak ıçın ınsanların yanından gecerken daha dik yurumeye çalıstım..ama çok zorlandım..kreste bıraz dınlendım...gectı yarım saattın ıçınde..
ve bugun saat 4 e randevu aldım doktordan..
özel hastaneden devam edıcem artık kontrollrıme..nasıp olursa dogumumuda o hastahanede yapıcam..
bakalım bu kramplar ıçın ne ılaç verıcek doktorum...magnezyum mu verrır acaba..

geçmiş olsun cnm havalar soğudu herkes hastalıktan kırılıyor aman dikkat et.kramplar için genelde magnezyum veriyor doktorlar halsizlik içinde kalsiyum :34:

herkese merhaba hastaneye yattım ve çıktım :((( umarım başka bir sorun olmadan son 2 ayımızıda tamamlarız yarın bebeğim için ciğer geliştirici iğne yapılacak :(( erken doğum riski için çok korkuyorum bu arada böyle temzilik falan yapan arkadaşlara gıpta ile bakıyorum bırak temizliği yatmaktan başka bişey yapamıyorum yemek desen dinlene dinlene hayırlısıyla bi kurtulsaydık sağsağlm....AMİN...

inşallah sorunsuz tamamlarız hepimiz hamileliğimizi.ciğer geliştirici iğneyi ben vurundum haftada bir gün sabah 2 doz akşam 2 doz şeklinde toplam 3 hafta vurundum.bu sadece bir tedbir iğneyi vermesi demek illa erken doğum olacağı anlamına gelmiyor.vaktinde ve sağlıkla gelsin bebişlerimiz:70:

Kızlaar,

canımmmm maşşallah ay inan çok sevindimmm :81: :54:
Rabbim bidaha böyle şeyler yaşatmas inşş :nazar: :nazar: :nazar::nazar:

gözün aydın cnm.Rabbim bir daha korkutmasın.inşallah haftaya kadar benimde bebeğim kendini toplar :59:

darısı başına canım inş seninde güsel haberlerini alırısss :16:

inşallah sorunsuz tamamlarız hepimiz hamileliğimizi.ciğer geliştirici iğneyi ben vurundum haftada bir gün sabah 2 doz akşam 2 doz şeklinde toplam 3 hafta vurundum.bu sadece bir tedbir iğneyi vermesi demek illa erken doğum olacağı anlamına gelmiyor.vaktinde ve sağlıkla gelsin bebişlerimiz:70:

Allah hepimizin yardımcımız olsun canım sorunsuz gecer ınsallah zamanında gelir bebeğin senın ve herkesin

Kızlaar,

mügecimmmm çokk sevindimm canımm. eee biz zaten biliyordukkkk böyle olacağını allah büyük... dualarımız kabul oldu.. allah daha iyi etsin kızımızı....:71::nazar:

zap_zup canım çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine kızımızı da iyi bakk..:54:

kızlar slm nasılsınız neler yapıyosunz
cancer adilemir zapzup geçmiş olsun hepinize rabbim hepimizi bebişlerimizi kucağımıza alana kadr her türlü hastalıktan kazadn korur inş
mügecim çok sewindim rabbim bi dha böle birşey yaşatmasın inş tabi cümlemize
şirinem ellerine sağlık inş mutlu huzurlu bir ömür olur önünüzde
buarada sabeg yani begümü gören duyan bilen war mı kaç gündür yokta merak ettim

mügecim çok sevindim canım gözünaydın ALLAHIM bi daha sıkıntı yaşatmasın .sana da kimseye de inşallah
zap zup sana da geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin en kısa sürede iileşirsin inşallah

gözün aydın cnm.Rabbim bir daha korkutmasın.inşallah haftaya kadar benimde bebeğim kendini toplar :59:

teşekkür ederim canım çok sağol. senin bebeğin de toparlar kendisini hiç merak etme ! dualrım seninle...

canımmmm maşşallah ay inan çok sevindimmm :81: :54:
Rabbim bidaha böyle şeyler yaşatmas inşş :nazar: :nazar: :nazar::nazar:

çok teşekkür ederim canım. Allah'ım, hepimizin bebeğine sağlık versin...

Allahın hikmeti gözün aydın canım birdaha Allah sıkıntı vermesin inşallah

Allah'ım çok büyük, ayrıca hepinize dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim....

mügecimmmm çokk sevindimm canımm. eee biz zaten biliyordukkkk böyle olacağını allah büyük... dualarımız kabul oldu.. allah daha iyi etsin kızımızı....:71::nazar:

Canım benim, çok teşekkürler. Biz biliyorduk gerçekten değil mi ? :)) Kızıma aldığın güzel cicileri giydiricem Allah'ın izniyle :))

kızlar bende yemeklerımı pastamı yaptım esımı beklıyorum dogum gunu ya bugun:21:köstebek pasta yaptım bakalım nasıloldu gorucess

canımcım, mutlu yıllar :) pastan da çok güzel olmuştur eminim ! size bu gece iyi eğlenceler :))

kızlar slm nasılsınız neler yapıyosunz
cancer adilemir zapzup geçmiş olsun hepinize rabbim hepimizi bebişlerimizi kucağımıza alana kadr her türlü hastalıktan kazadn korur inş
mügecim çok sewindim rabbim bi dha böle birşey yaşatmasın inş tabi cümlemize
şirinem ellerine sağlık inş mutlu huzurlu bir ömür olur önünüzde
buarada sabeg yani begümü gören duyan bilen war mı kaç gündür yokta merak ettim

çok teşekkür ederim tatlım...hepimiz sağlıkla, mutlulukla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah :))

:69::69::69:

Back
X