• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar..eşim tutturmuş ıkı gundur göbek adı mirza koycam dıyor.sen adını ne ısım koyarsan koy dıyor...ben sevmedım hiç bu ismi...benım aklımda hep ediz var..
mirza ediz..ben begenmedm hiç mirza yı...

herkesler gitmiş kimseyi göremedim,

geçmişe baktım ama alıntı yapmadım:26:

öncelikle dr.a giden arkadaşlar gözünüz aydın hepinizin benmde haftaya randevum darısı bnm başıma

ADİLEMİR canım geçmişolsun bu arada ağrın varmış bndede oluo özellikle yürürken acayip karnımın alt taraflarında inşallah kötü bişey değildir de.

bütün gün temizlik yaptım bugün ve ilk defa bu kadar sırtım agrıyor.. off korkmaya başladım yaa

aman canım ya çok yüklenmeseydin kendine yavaş yavaş yapsaydın yat dinlen iice.

valla bnmde yapılcak büyük bi temizlik ama bayramdan sonra yaptırıcam halılarımı falan yıkatıcam.

aman canım ya çok yüklenmeseydin kendine yavaş yavaş yapsaydın yat dinlen iice.

valla bnmde yapılcak büyük bi temizlik ama bayramdan sonra yaptırıcam halılarımı falan yıkatıcam.

dinleniyorum ama sırtım felaket.. ben halıları yıkattım dip temel temizliğide yaptırdım gecen hafta ama ev inanılmaz toz içindeydi.. bi başlayınca insan yapıcak bir sürü iş buluyo kendine.. şimdilik bi perdelerim bide koltuk kılıflarım cıkıp yıkanıcak.. onlarıda koçişe saklıyorum artık.

dinleniyorum ama sırtım felaket.. ben halıları yıkattım dip temel temizliğide yaptırdım gecen hafta ama ev inanılmaz toz içindeydi.. bi başlayınca insan yapıcak bir sürü iş buluyo kendine.. şimdilik bi perdelerim bide koltuk kılıflarım cıkıp yıkanıcak.. onlarıda koçişe saklıyorum artık.

off ya benim bütün halılarımın hepsi krem rengi şimdi yıkatsam doğuma kadar kirlenir dedim ondan bekliorum iice doğuma yakın yıkatayım die.2 gnde bi süpürge toz falan alıorum o kadar başka bişey yaptığım yok valla.

bizimde perdeler hep kocişin ellerinden öper:90:

ayy canım benimkilerde krem ama dalgalı biraz kiri çok belli etmiyor ama ben yinede yıkattıktan sonra kıyamadım hala sermedim.. malum eşim filanda burda degildi ben bekar evi gibi yasıyorum.. gerci yarın geliyor kesin serer halıları...bana kalsa bende doguma yakın sermeyi tercih ederim..temiz temiz olsun diye

ayy canım benimkilerde krem ama dalgalı biraz kiri çok belli etmiyor ama ben yinede yıkattıktan sonra kıyamadım hala sermedim.. malum eşim filanda burda degildi ben bekar evi gibi yasıyorum.. gerci yarın geliyor kesin serer halıları...bana kalsa bende doguma yakın sermeyi tercih ederim..temiz temiz olsun diye

aman evde tek olunca sorun olmazda halısız bnde aralık gibi yıkatırsam sermemeyi düşünüyorum ama bnmkide serdirir kesin.kaynana gibi başımda:84:

slm guzel annısler heyecanlısınız dımı
sızı anlıyorum bende 2010 ocak annesıyım
bır oglum var
rabbım saglıcakla almak nasıp etsın kucagınıza meleklerınızı
allah yardımcınız olsun

Günaydın kizlar artık erken yatıp erken kalkmaya alıştım sanırım kaç gündür bu saatte ayaktayim :) Dun aksam hastanede doguma hazırlık kursuna gittim de sizinle de paylaşmak istedim konumuz normal dogumdu ve sancilari evrelerini falan anlattilar sonrasinda da bi bayanin normal dogum surecini izledik kadin geldiginde 3 cm acikligi vardi plates topuyla egzersiz yaptirdilar nerds egzersizi fallen derken kasilmalar iyice siddetlendi ara ara da vaginal baktilar ne kadar acilmis diye bi hemsire hic yanindan ayrilmadi doktoru geldi gitti sonunda 10 cm olunca yataga aldilar odasinda dogum yapti istersek olabiliyomus oyle. Sonra doktoru da geldi kadin basladi ikinmaya 3. Kez ikinmasiyla birlikte bebegin kafasi cikti zaten sonra da ikinmayi bırak dediler ve gövdesi devraldı ve müthiş bı ağlama sesi 3.540 gr bı bebek nasıl güzel hemen silip temizlediler kadının kucağına verdiler inanirmisiniz annesinin yanağına yapıştı ve ağlaması bı anda kesildi:) sonra bebeği rutin muayene için odaya aldılar bu sırada bebeğin eşi de geldi kadinda bı rahatlama tabii:)) O kadar sikmisim ki kadın ikinirken Askim kolum acıdı diyo esim :)) Sonra da nasıl duygulandim ağladım bı ağlayan benim sandim utanmıştım ama çıkınca esim herkes agliyodu salonda dedi ... Ben tabii butun bunları izledikten sonra epidural normal yapmaya karar verdim çünkü 3 cm açılınca takiyolarmis epidurali sonrasında açılma ağrılarını hissetmiyosun da . Ben öyle 10 cm acilincaya kadar olurum heralde ağrıdan :(( Oyle iste kizlar cok yazdım ama sizinle de paylaşmak istedim sonrasında plates yoluyla egzersiz yapilcakti biz çıktık çünkü ben okulda cikip gitmiştim üstümde etek vardı yapamam diye....

ben hamileliğin başında burda duyulmuş 2 farklı dra gidiyodum sonra baktım ikisi aynı anda olmuyo kim ne demişti karıştırıyorum.
sonra birisini seçip ona devam ettim o dra kardeşim de gitmişti onun da ikizleri oldu 3hafta erken olmalarına rağmen de hiç küvezde falan kalmadılar.
ben en son dra gidişimde bebeklerin iriliğinden şüphelenip 100mg şeker testi yapmıştı ve eğer şeker çıkarsa yüksek riskli gebelik gurubuna girersin demişti ve hamileleiğe bağlı şeker de çıktı malesef şu an diyet artı insülin kullanıyorum.bir de günde 4ilaca rağmen karaciğerimin bazı değerleri olması gerekenden 4-5 kat fazla.
sanırım bunların hepsini düşünerek son anda bi risk oluşursa sorumluluk almayıp fakülteye sevk edecek
ben de haftaya gideyim bakalım fakülte ne diyecek diyorum

offf bendede herşey çıktı çok şükür şeker çıkmadı çok korktum aşırı tatlı tüketimim vardı ama bende de başka sorunlar baş gösteriyor şimdide riskim fazla ufak bir yorulmadı bebek aşağı baskı yapıyor doktorda heran açılma olabilir korkusunu söyledi bu hafta erken doğuma karşı ciğer geliştirici iğneye başlıcaz rabbim hakkımızda hayırlısını versin birde bebeğimin suyu biraz fazla çıktı doktor çok öenmli değil dedi ama şimdi burda okudum bazı anomalilerde sıvı fazlalığı görülürmüş tedirgin etti beni bugün doktora gidicem doğum öncesi son raporumu almak için ozaman ultrasonada alıcak zaten her hafta giriyorum artık böbreklerden dolayı birde rahim yoluna bakıyor sürekli hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olur inş....

bize yeni geldik hastaneden prensesimiz gayet iyi maşallah
suyumuzda normalmiş
1707 gram olmuş kızımız doğum için şuanda normal doğum dedi her şeyin yolunda dedi çok şükür
haftaya perşembe tekrar gidip rapor alacağım

Mügecim çok sevindim sizin içinde maşallah kızına :nazar:

Denizcim seninde gözün aydın, çok sevindim senin ve bebişin adına :)

selam kızlarrr bizde bugün doktordan geldikk:)kızım yumuk yumuk yine maşallah.1848 gr olmuşşş maşallah kızıma.şekerimde çok güzel seyredio Allaha şükür.hastaneden çıkıp bir alışveriş yaptık bir alışveriş yaptık bi görseniz.ananesinin üstüne geçiricez kızımı:)hemen hemen herşeyini o aldı saolsun.bizim annelerimiz başka oluo zaten!:)

Canım bebişe MAŞALLAH... Ahh şu anneanneler yaa :) Neden böyle oluyor anlamadım ama gerçekten anneanneler daha bir düşkün oluyor torunlarına...Olur da, ilerde oğlum olursa, ben çooook ilgili bir babaanne olacağım :))

Canm maşallah prensese... Herşey yolundaymış ne güzel.. Allah sonun akadar böyle yapsın inş...

Mügecimm çooooooooook sevindim.. Çok şükür bk sonuçlar iyi artık..Rahat bi hamilelik geçir inş artık... Bebişinde sen de huzur içinde mutlu sonu bekleyiinnn :24:

Gülaycım çok sağol canım... Hepimiz için bundan sonrası rahat ve huzurlu olur umarım...

deniz ve müge ikiniz içinde coook sevindim maşallah bebişlerinize:)))))))))))

breath sizinde cicişleriniz hayırlı olsun..

sibelcim çok sağol tatlım :)

bütün gün temizlik yaptım bugün ve ilk defa bu kadar sırtım agrıyor.. off korkmaya başladım yaa

Sibelcim, dikkat et artık kendine... Farkında olmadan fazla yordun kendini galiba ! Nasıl olsa evdesin, yavaş yavaş yap işlerini...Geçmiş olsun şekercim...

offf bendede herşey çıktı çok şükür şeker çıkmadı çok korktum aşırı tatlı tüketimim vardı ama bende de başka sorunlar baş gösteriyor şimdide riskim fazla ufak bir yorulmadı bebek aşağı baskı yapıyor doktorda heran açılma olabilir korkusunu söyledi bu hafta erken doğuma karşı ciğer geliştirici iğneye başlıcaz rabbim hakkımızda hayırlısını versin birde bebeğimin suyu biraz fazla çıktı doktor çok öenmli değil dedi ama şimdi burda okudum bazı anomalilerde sıvı fazlalığı görülürmüş tedirgin etti beni bugün doktora gidicem doğum öncesi son raporumu almak için ozaman ultrasonada alıcak zaten her hafta giriyorum artık böbreklerden dolayı birde rahim yoluna bakıyor sürekli hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olur inş....

Canım, hiç canını sıkma. Sende hepimiz gibi bebişini sağlıkla kucağına alacaksın ! İnşallah erken doğum da olmayacak...Sen bebeğine güven ! O hayırlısı ile herşeyin üstesinden gelir...Sende moralini yüksek tutarak ona destek ol !

:16:

günaydın kızlar,

Anneler bebeklerinize kocaman bir maşallah diyorum mügecim bebeğine ayrıca maşallah ne kadar dirayetli güçlü bir bebekmiş her zorluğu aştı aferin ona bende yarın gidicem ve sabırsızlanıyorum bakalım benim minik kuşum ne durumda..

Tüm annelere selammm

vuslat cım benı gectın sorunlar konusunda ınsallah ıyı olur hersey az kaldı sık dısını buarada cok cok gecmıs olsu

sağol canım inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız da herşeyi unuturuz
ALLAHIM sana da bana da kimseye de kaldıramayacağımız sıkıntılar yaşatmasın
bu arada herkese günaydın:79:
hayırlı cumalar.RABBİM bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine gönlümüzdeki hayırlı dileklerimizi kabul etsin

adilemircim isimleri beğenmene sevindim
akşam eşime sordum serra-yüsra nasıl dedim
yüsra mı o da neymiş tuhaf isimler bulma dedi
ama hala kendisi hiç isim bulamadı
ilk kızımda da 2isim koyalım birini sen koy demiştim bulamadı 2ismi de ben koymuştum bakalım bu ne olacak
hunny isim önerisinde bulunmuşsun tşkkrler de sena-hüma demişsin ya sena yeğenimin ismi
bir de giray miray demişsin ya giray erkek ismine benzemio mu
ama yine de ilgilenmen hoşuma gitti tşkkr ederim

Back
X