• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

vuslatcım senınle satımız aynı benımde ıkız gebelik bendede hafıf seker cıktı ama dıyetle normale dondu insüline gerek kalmadı..senın dogum ıcın doktorun ne tarıh verdi.ve sezeryan normal bellimi.

ben bi prof 2tane de farklı uzmana gittim bugüne dek.
hiçbiri normal doğumun adını anmadı
ama benim ilk kızım normal doğmuştu ve ben bunların da olursa normal doğmasından yanayım
haftaya da drum fakülte hastanesine git dediği için oraya gitcem bakalım orda ne diyecekler sanırım sezeryan demelerindeki sebep riske atmamak.görümcem ikizlerini yurtdışında normal doğum yapmıştı ama ben son yıllarda türkiyede ikizi normal doğum yapanı duymadım kardeşim de ikizini sezeryanla doğum yaptı
doğum tar 20 aralık demişti ama son gidişimde sormadım

günaydın kızlarrrr
denizcim maşallah kızına iyi haberler almana sevindim canım.
manolya super bir paylaşım bu.. okuyunca gözlerim doldu birde onu yaşamak nasıl bir duygudur kimbilir..Allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin...

breathcım senin bebişede maşallah tosuncuk olmuş şimdiden :)
benimde bugün normal iznim başlıyor ama dr. dan çalışabilir yazısı alıcağız hayırlısı bakalım...

günaydın kızlar,

Anneler bebeklerinize kocaman bir maşallah diyorum mügecim bebeğine ayrıca maşallah ne kadar dirayetli güçlü bir bebekmiş her zorluğu aştı aferin ona bende yarın gidicem ve sabırsızlanıyorum bakalım benim minik kuşum ne durumda..

Tüm annelere selammm

Günaydın Özgecim, gerçekten kızım beni de çok mutlu etti. Daha anne karnındayken iyileşti çok şükür :)):nazar::nazar::nazar:

Sende yarın güzel haberlerle gelirsin umarım

:16:

gunaydın kızlarr guzel haberler var hep böyle olsun topık ınsallah bızde yarın gıdıcez doktora bakalım mınık kızım neler yapıyor:1:

günaydın kızlar
hastaneler gidilmiiş bebbişler görülmüüşşş
maşallah hepinizin bebekleri çok iyi rabbim ferah ferah doğurmayı nasip etsin hepimize(amin)
yaa sinir oldum daha göbek bağı bile kesilmemiş minicik bi bebişiçantanın içine koyup sokağa bırakmışlar
bu soğukta hem de sivasta:27:
hadi şüpheli paket diye patlatsalardı:43:
allahtan bebiş hareket etmiş

günaydın kızlar
maşallah hepinizin bebekleri çok iyi rabbim ferah ferah doğurmayı nasip etsin hepimize(amin)
yaa sinir oldum daha göbek bağı bile kesilmemiş minicik bi bebişiçantanın içine koyup sokağa bırakmışlar

evet bende gordum o bebegı ya efe cumhur koymuslar adını nasıl kıyıyorlar anlamıyorum

günaydın kızlar

kimileri yalvarır yakarır çocuğum olsun diye kimiside başından savacak yer arar.bakamayacağın çocuğu ne demeye yaparsın :47:

günaydın kızlar

ah canıımm yazık yavrucuğa ben görmedim haberi
nasıl vicdan var bu insanlarda yaa allah düğşürmesin o durumlara hiçkimseyi

insanlığın çivisi çıkmış valla
artık sokakta yürümeye korkar olduk hele ki istanbulda:50:
dün ip almak için tuhafiyeye gittim yakın olanda aradığımı bulamayınca biraz daha uzak olana gittim
toplamda yarım saat bile sürmedi gidip gelmem
eşim balkondan bağırıyo nerdesin sen diye
başıma bişey geldi zannetmiş
artık mahallede bile korkar oldu insan:19:

adilemircim isimleri beğenmene sevindim
akşam eşime sordum serra-yüsra nasıl dedim
yüsra mı o da neymiş tuhaf isimler bulma dedi
ama hala kendisi hiç isim bulamadı
ilk kızımda da 2isim koyalım birini sen koy demiştim bulamadı 2ismi de ben koymuştum bakalım bu ne olacak
hunny isim önerisinde bulunmuşsun tşkkrler de sena-hüma demişsin ya sena yeğenimin ismi
bir de giray miray demişsin ya giray erkek ismine benzemio mu
ama yine de ilgilenmen hoşuma gitti tşkkr ederim
canım ben iki kızım olsaydı birinin ismi zeynep diğerinin de zehra olacaktı ama tam tersi erkek oldu ikisi de
serra ve yüsra güzel isimler ben beğendim allah isimleriyle yaşatsın inşallah

ah canıımm yazık yavrucuğa ben görmedim haberi
nasıl vicdan var bu insanlarda yaa allah düğşürmesin o durumlara hiçkimseyi

ya bu tarz haberler benim moralimi altüst ediyor dayanamıyorum ben

kızlar hakan ve ihsan isimleri nasıl :70:

canım ben iki kızım olsaydı birinin ismi zeynep diğerinin de zehra olacaktı ama tam tersi erkek oldu ikisi de
serra ve yüsra güzel isimler ben beğendim allah isimleriyle yaşatsın inşallah

ya bu tarz haberler benim moralimi altüst ediyor dayanamıyorum ben

kızlar hakan ve ihsan isimleri nasıl :70:

güzel ısımler bende oğuz kağan destanından oğuz kağan koymak ıstemıstım ama bızımkısı kıss Elif kız belkı ıkız olsaydı ozamanda koyabılırdım biri oğuz diğeri kağan birlikte oluncada anlamı guzel bırbırını tamamlayan ıkı ısım belkı destan yazdırır senınkılerde hem:16:

hayrancımben de zehra ismini seviyorum ama o benim ismim:9: kızımınki farklı olsun
hakan güzel de ihsan eski bir isim gibi tabi yine sen bilirsin
benim de oğlum olsa yusuf yada enes isimlerini düşünüyordum
yusuflar çok yakışıklı oluyor
aman bir de sana tavsiyem furkan koyma furkanlar çok yaramaz oluyo bisim öğrencilerden gördüğüm kadarıyla

güzel ısımler bende oğuz kağan destanından oğuz kağan koymak ıstemıstım ama bızımkısı kıss Elif kız belkı ıkız olsaydı ozamanda koyabılırdım biri oğuz diğeri kağan birlikte oluncada anlamı guzel bırbırını tamamlayan ıkı ısım belkı destan yazdırır senınkılerde hem:16:

beğenmene sevindim canım oğuz kağan da güzelmiş gerçekten

hayrancımben de zehra ismini seviyorum ama o benim ismim:9: kızımınki farklı olsun
hakan güzel de ihsan eski bir isim gibi tabi yine sen bilirsin
benim de oğlum olsa yusuf yada enes isimlerini düşünüyordum
yusuflar çok yakışıklı oluyor
aman bir de sana tavsiyem furkan koyma furkanlar çok yaramaz oluyo bisim öğrencilerden gördüğüm kadarıyla

:1: canım ailede bizim ihsan diye bir tanıdık var çok seviyoruz çok da yakışıklı bir çocuk
canım yusuf ismini ben de düşünmüştüm yusuf ve yunus diye ama iki isim de var bizde bu yüzden bu isimleri veremiyoruz
ayyy biliyorum furkanlar acayip yaramaz oluyo tanıyom böyle bi çocuk

Back
X