- Konu Sahibi teknekazintisii
- #20.881
aa varmıymış bilmiyodum :)) bende gittim geçen gün bacağıma kramp girdi ağdada kızın ödü koptu dedim korkma geçer birazdan neyseki çabuk düzeldii
bende çok özledim yüzüstü yatmayı yaa:84:
sezeryan olursak bi sürede o yüzden yatamayızz napalım bebişler zamanında sağlıklı gelsinde önemli değil biz dayanırız biraz daha![]()
yaaaa bende o kadar özledim ki yüzüstü yatıp yayılarak yatmayı!!! bu nedenle kocama sinir oluyorum.yanımda yayıla yayıla istediği gibi yatıyor. bense en rahat pozisyonu bulana dek 1 saati geçiyorrr.
benim dr nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi. internette sola yatılmalı diye okumuştum,ama sürekli aynı yatılmıyor bacılarımmmm.bacağım uyuşuyor yani. artık deniyorum,bebiş çünkü yer değiştiriyor. bazen sağda bazen solda rahat bir uyku çekiyorum. bazen iki tarafta da yatırmıyor bebiş hemen tekmeyi basıyor çekil diye :))
bende 2 yastıkla (birini hafif yatık düz,birinide sırtım boş kalmayacak , az daha kalkık ve dik bir şekilde koyuyorum.öyle rahat uyuyabiliyorum.gece 1 kere kalkıyorum tuvalete ,rahat edince uyuyorum çok şükür.
bizde dün akşam dr daydım.dr tombalak dedi bebeğime :))) yanaklar felaket :))) allaha şükür iyiyiz. ama nts de kasılmalarım fazla çıktı