• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aa varmıymış bilmiyodum :)) bende gittim geçen gün bacağıma kramp girdi ağdada kızın ödü koptu dedim korkma geçer birazdan neyseki çabuk düzeldii

bende çok özledim yüzüstü yatmayı yaa:84:
sezeryan olursak bi sürede o yüzden yatamayızz napalım bebişler zamanında sağlıklı gelsinde önemli değil biz dayanırız biraz daha:8:

yaaaa bende o kadar özledim ki yüzüstü yatıp yayılarak yatmayı!!! bu nedenle kocama sinir oluyorum.yanımda yayıla yayıla istediği gibi yatıyor. bense en rahat pozisyonu bulana dek 1 saati geçiyorrr.
benim dr nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi. internette sola yatılmalı diye okumuştum,ama sürekli aynı yatılmıyor bacılarımmmm.bacağım uyuşuyor yani. artık deniyorum,bebiş çünkü yer değiştiriyor. bazen sağda bazen solda rahat bir uyku çekiyorum. bazen iki tarafta da yatırmıyor bebiş hemen tekmeyi basıyor çekil diye :))
bende 2 yastıkla (birini hafif yatık düz,birinide sırtım boş kalmayacak , az daha kalkık ve dik bir şekilde koyuyorum.öyle rahat uyuyabiliyorum.gece 1 kere kalkıyorum tuvalete ,rahat edince uyuyorum çok şükür.
bizde dün akşam dr daydım.dr tombalak dedi bebeğime :))) yanaklar felaket :))) allaha şükür iyiyiz. ama nts de kasılmalarım fazla çıktı:((((

biz gelık kızlarrr doktordan minnoşumu gördumm hemde ılk defa yüzünü gördum bugunn elim ayagım kesıldı gorunce zor tuttum kendımı aglamamak için çok şükür Allahıma cok tatlıı burnu aynı ben dudaklarıda aynı babası doktor hersey gayet ıyı dedı 1720 gram olmus mınnoşum:nazar::nazar::nazar:

yaaaa bende o kadar özledim ki yüzüstü yatıp yayılarak yatmayı!!! bu nedenle kocama sinir oluyorum.yanımda yayıla yayıla istediği gibi yatıyor. bense en rahat pozisyonu bulana dek 1 saati geçiyorrr.
benim dr nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi. internette sola yatılmalı diye okumuştum,ama sürekli aynı yatılmıyor bacılarımmmm.bacağım uyuşuyor yani. artık deniyorum,bebiş çünkü yer değiştiriyor. bazen sağda bazen solda rahat bir uyku çekiyorum. bazen iki tarafta da yatırmıyor bebiş hemen tekmeyi basıyor çekil diye :))
bende 2 yastıkla (birini hafif yatık düz,birinide sırtım boş kalmayacak , az daha kalkık ve dik bir şekilde koyuyorum.öyle rahat uyuyabiliyorum.gece 1 kere kalkıyorum tuvalete ,rahat edince uyuyorum çok şükür.
bizde dün akşam dr daydım.dr tombalak dedi bebeğime :))) yanaklar felaket :))) allaha şükür iyiyiz. ama nts de kasılmalarım fazla çıktı:((((
maşallah diyelim bebişine

benimkide nasıl rahat edersen o tarafa yat demişti ama dediğin gibi rahat pozisyonu bulana kadar 1 saat geçiyoo..

aman dikkat et iş yapma sakın bol bol yat dinlen bebiş zamanında gelsin..
biz gelık kızlarrr doktordan minnoşumu gördumm hemde ılk defa yüzünü gördum bugunn elim ayagım kesıldı gorunce zor tuttum kendımı aglamamak için çok şükür Allahıma cok tatlıı burnu aynı ben dudaklarıda aynı babası doktor hersey gayet ıyı dedı 1720 gram olmus mınnoşum:nazar::nazar::nazar:

gözün aydın canım maşallah diyelim bebişine:nazar: ohh yüzünüde göstermiş :nazar:

Son düzenleme:
slm kızlaaar biz geldik:79: malum gece uymak haram oldu hepimize bende sabaha karşı uyuyabiliyorum öğleye kadarda zor kalkıyorum yataktan. yakında sol tarafım felç olucak allah göstermesin ama her yanım ağrıyor çok huzursuz uyuyorum bebiş bırakmıyor birde bunun üstüne rüyalarda eklendi sizlerde bu aralar çok rüya görüyormusunuz...

maşallah diyelim bebişine

benimkide nasıl rahat edersen o tarafa yat demişti ama dediğin gibi rahat pozisyonu bulana kadar 1 saat geçiyoo..

aman dikkat et iş yapma sakın bol bol yat dinlen bebiş zamanında gelsin..

evet,dr da öyle dedi,kendimi yormamam gerekiyormuş. günde 2 kere magnezyum içeceğim. ve gerekli işler dışında hiç bir şey yapmamam gerekiyormuş.offf öyle de o kadar sıkıcı oluyor ki,bütüngün evde yat,bir kaç gün güzell,sonra sıkıyor insanı. napalım bebiş için yapcaz :DDD

tatlım dikkat et kendine olur mu bebişine de kırk bir kere maşallha:nazar:ayyy ben çok mutluym kardeşim okuldan gelirken kızıma bir bebek almış çok güsellllll annem şimdi gösterdi msn den o kadr tatlı bişe ki anlatamam kızımın ounla oynadğını hayal ettm :8:

Son düzenleme:
selam kızlar,

dün hiç giremedim 100 lük şekerimide yaptırdım sonnda allaha şükür sonuçlarım çok iyi çıktı ordan annemlere gttim yattım bütün gün 12 buçuktu eve geldiğimizde..

eee sizler nasılsınız?

ahhh ahhh bende çok özledim yüzüstü yatmaya ama çoğu gtti azı kaldı azcık daha sabretcez.

bebişine maşşalah canım aman dikkat et fazla yormada kendini bebiş zamanında gelsin.

ohh ohh maşallah canım kızına:nazar:

selam kızlar,

dün hiç giremedim 100 lük şekerimide yaptırdım sonnda allaha şükür sonuçlarım çok iyi çıktı ordan annemlere gttim yattım bütün gün 12 buçuktu eve geldiğimizde..

eee sizler nasılsınız?

tatlım sewindim herşeyin yolunda olmasına allahım sıkıntı göstermesin hiçbirimize doğumlarımıza kadr inş. sağlıkla kucaklarımıza alırız kuzularımızı

ben çok iiyim şuannnn

merhaba kızlar,ben de sizler gibi uykusuzluk çekiyorum,yatarken her tarafım ağrıyor,bir de iki de bir lavaboya gitmek için kalkıyorum.
doktordan güzel haberlerle dönen arkadaşların gözü aydın.bu arada cici topiğimize birkaç fotoğraf ekledim.hepinize iyi hafta sonları.

hamilelikte diyet zor gercekten.. ben hep bi hamile kalayım nasılsa bahanem var doya doya yicem herseyi diyordum ama hiç beklediğim gibi olmadı.. seker filan cıkmadı allahtan ama cok kilo almayım sonra veremem diye yinede dikkat etmeye calısıyorum..

hamilelikte diyet zor gercekten.. ben hep bi hamile kalayım nasılsa bahanem var doya doya yicem herseyi diyordum ama hiç beklediğim gibi olmadı.. seker filan cıkmadı allahtan ama cok kilo almayım sonra veremem diye yinede dikkat etmeye calısıyorum..

bende dikkat etmeye çalışıorum ama canımda hep hamurişi çekiyo yemezsemde korkuorum biyerlerine bişey olur die.

ya bide kokoreç yemek bebeğe zararlımıdır ki

bende dikkat etmeye çalışıorum ama canımda hep hamurişi çekiyo yemezsemde korkuorum biyerlerine bişey olur die.

ya bide kokoreç yemek bebeğe zararlımıdır ki

benim hamileliğim ıspanaklı börek ve patates kızartmasıyla gectı nerderyse:)))))) benim gecen ay canım kokorec ve midye istemişti doktoruma sordum midye kesinlikle yiyemezsin kokoreçide temizliğine güvendiğin bi yerden yiyebilirsin bebege bi zararı yok demişti:) bende yemiştim

Back
X