slm kızlar,
bugün iş başı yaptım,yoğundum,şimdi yazabiliyorum,çalışabilir raporunu da bugün hallettim,son 4 haftaya kadar çalışıcağım,13 Aralık pazartesi benimde doğum iznim başlıyacak inşallah ama sanırım ara ara gelirim yine ,benim işimi benden başka takip edecek olmadığı için birde sağolsunlar bana izin konusunda esnek davranıyorlar o yüzden raporum başlasa bile yüzüstü bırakmak istemiyorum hatta evden bilgisayarıma bağlanıp takip edebildiğim kadar işleri takip etmeye çalışacağım.
Dün aralık annelerinden doğum yapanları okuyunca heleki doğum yapanların çoğunluğunun erkek annesi olduğunu görünce beni bir heyecan sardı ve eşimle hem benim hem oğlumuzun valizini hazırladık ne olur ne olmaz diye.
Bizimde bu hafta sonu kontrolümüz var,oğlum çok hareketli geceleri uykuya dalamıyorum artık nasıl çocuk anlamıyorum hangi arada uyuyor acaba gece gündüz maşallah hareketleri durmuyor,beni uykusuz günler ve yaramaz bir bebek bekliyor galiba

ağda işini ise bu cumartesi halledeceğim zaten rutin olarak gidiyorum birde 39. haftada giderim eğer erken gelmezse velet