- Konu Sahibi teknekazintisii
- #21.761
hoşgeldin aramızamerhaba.aranıza yeni katıldım.31 haftalık hamileyim, tahmini doğum tarihimiz 24 ocak.herkese selamlar...
cnm bende bebek şekeri bakıyorum yapınca koyarsın resmini topiğeıyı aksamlar kızlar..
denızcım annene geçmıs olsun canım
bır an once ıyılessın torununa baksın ınşallah...
bızde bebek sekerı malzemelerımızın sıparısını vermıstık..
gelmıs malzemeler kayınvalıdeme...
aradı benı..
bır gun oturup yapıcaz ınşallah..
cnm çikolatalarında üzerlerinde bebek figürleri olanları var bende düşünüyorum daha karar vermedimbende son günlerde sürekli şeker bakıyorum internetten bir türlü karar veremiyorum şeker malzemesi mi alsam hazır mı? yoksa çikolata mı alsak:26: Sen nereden aldın malzemelerini nasıl birşey yapıyorsun merakla bekliyorum resimleri
denizcin annene geçmiş olsun bir an önce iyileşsin inşllh. havalar yaz günü gibi kış herhelde bebeklerle bir mi gelecek merak ediyorumherkese merhaba annem için geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
bende sabah 6,45 de uyandım eşime kahvaltı hazırladım beraber kahvaltı yaptık eşimi uğurladıktan sonra geri uyudum tekrar kalktıktan sonra makineya çamaşır attım anneme çıktım ama annem erken gitmiş hastaneye benide kaldırmak istemedi sanırım bende neti açtım abimle babamda çıktı birazdan aşağı iner yoklarım makine durduysa asarım bugün 3 posta bizim çamaşırlar var sonra da kızımın cicilerini yıkacağım hava çok güzel hemen kururlar zaten halen kısa kolluyla geziyorum işe gitmemek değişik bir duygu bir yandan da iş yerindekilerle konuşuyorum :)))
cnm moralini bozma herşey istediğin gibi olsunEvet canım eşime de zaten eve gelmem hiç mantıklı gelmiyo ilk çok sinirim bozuldu ama kızım için eşim için takmamaya çalışmam lazım o konularda eşimle muattap olsunlar ben gerilmek istemiyorum hayırlısı nasılsa öyle olsun artık