vuslat yaren sen ne verdin isimlerini
nasıl yardımcın var mı yanında benim yanımda annem var birisinin bulunması şart
tek bebek olsaydı kendim idare ederdim ama tek benle olmuyor
doktor bana sen hiç iş yapmayacaksın sadece bebek emzireceksin diyor günde en az 30 defa emzirmelisin diyor
biz evde resmen nöbet tutuyoruz annem gece belli saatlerde uyuyor sadece bebeği yanıma getiriyor altını açıyor ben emzirdikten sonra gazını alıyor ve yatıyor sonra annem yattıktan sonra devreye eşim giriyor o alıyor nöbeti o da hallttikten sonra yatıyor ama ben sürekli nöbetteyim
sadece bebişler uyudğu zaman uyuyorum
ben bazen yatarak emziriyorum o zaman eşim ya da annem başımda beklyor çocuk boğulmasın diye
o zamn da uyuyorum rahat da oluyor emzirmek
adıyla yaşasınlar inşallah.
benim bebekler de ahsen-sümeyye
kayınvalidemler bebekler doğduğundan beri bizde yani 21kasımdan bu yana bizdeler.
ama tabi anne gibi olmuyor olamaz da
gece sadece eşim ve ben bakıyoruz 1 hafta sonra ben de işe başlayacağım daha da zor olacak
kayınvalidemler akşam 9 yada 9.30 da yatıyolar yani bebeklere pek faydaları olmuyo gündüz zaten çocukların bi zararı yok
geçen çok uykusuzdum çocuklar uyumuşken ben de biraz yatayım dedim onları emzirip yattım yarım saat sonra birini aldı geldi annesi bu acıkmış diye neyse onu emzirdim yattım yarım saat geçti geçmedii ötekini getirdi bu durmuyo acıkmış diye.
ne yattığımdan ne uyuduğumdan bişey anladım kafam daha beter oldu
ama kendi annem olsa mamayla falan avutur benim uyumamı sağlardı
annemlerle aramızda bi cadde var ama bunlar varken o da fazla gelemiyor ki
bi de 5yaşındaki kzımı yetişkin yerine koyuyolar onunla tartışıyo kayınbabam bazen çok yaramazsın ömrümde senin gibisdini görmedim falan
çok sıkıldım yani