- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #27.401
spiralden bende korkuyorum kondomdanda nefret ediyorum.doğum kontrol hapı kullanmadım kullanmakta istemiyorum şimdilik geri çekilme yöntemiyle idare ediyoruzkızlar sizde nasıl bilmiyorum ama benim cnm çok yanıyor afedersiniz.ilişkiden soğudum desem yeridir ne olacak böyle bilmiyorum
![]()
doğumda dikiş atarlarken bana yeni mi evlisin falan dediler evet dedim hemşire diğerine aman millet para verip daraltıyor dedi ne diyonuz ya dedim aman yok bişi dedi diğer hemşire ha daralma falan olmadı bizden bişi bulma sakın dedi ama benim aklıma kurt düştü eşime anlattım çok korkuyorum dedim eşim saçmala falan dedi ne daralcak ilk gecemizde bile böyle ağrımamıştı ya resmen ağladım bir yandan hemşirelere sövüyorum şikayet etcem diyorum dikişlerim patlayacak diyorum tekrar diktirmem diyorum eşim kaynamış ne patlaması diyor ne geceydi ya neyse bir şekilde oldu vajinusmus olcam diye korktum eşim sık sık yaparsak alışır tekrar dedi onun canına minnet tabi ama dediği gibi yaptık biraz alıştı derken kanamam olmaya başladı tekrar adet mi oldum onuda anlamadım