evet var daha
benim son adet tarihim 31 marttı tahmini doğum tarihim 5 ocaktı
hamile olduğumu 6 mayısta öğrenmiştim
bu arada anjelic senden ne var ne yok canım
arkadaşım celallenme hemen, kimsenin sana tepki falan gösterdiği yok.
sana iyi dileklerimizi sunduk sonra da daha çok olduğunu söyledi arkadaşlar.
bu kadar alıngan olmayın.. :1ninca:
yooooww esmeraldacım inanılmaz celalliyim şuan dükkanı kapatıp hamilelik belirtileri topiğime dönmekle kalmayıp bu ay çocuğuda ertelicem. ocak anneleri topiğinde dahada durmam.
arkadaşım ama ben gayet esprili bir formatta cewap yazmak istemiştim ama yanlarına gülücük kondurmayınca biraz sert kaçmış...
ama sen erkencisin dienlerdende değildiin...
.
her ayın ilk açılan topiğine bir bakın lütfen. biri sabırsızlanıyo açıyo topiği hemen arkasından gelen yorumların mutlaka aaaa daha erken değilmi oluyo. belkide bu bir gelenek.
şimdi ben 3 aydır flan nisan ayını bekliyorum çocuk yapmak için. geldim gittim baktım kimse bu topiği açmadığından "sizden korkttukları için" ben açim dedim. eşimin doğum gününe denk getirmek istiyorum. ocak ayında doğum yapmak dier aylara nazaran benim için daha önemli. (tabi allah bilir, hayırlısı diyorum )
güzel dilekleriniz için herkeze çok teşekkürler.
sizlerin dilekleri benim için önemli çünkü sizler anne olmayı haketmiş allah tarafından bu şansa eriştirilmiş insanlarsınız. inşallah bende hakediyorumdurda bende anne olurum yakında. isteyen herkeze allahım werir inşallah bu özel ünwanı. annelik ünwanını.
özgecim inşallah istediklerin olur hamile kalırsın ocak 2011 annesi olursun eşinin doğumgünune denk gelir insanın içine doğuyor evet hissediyorsun ben 24 nisanda öğrenmiştim bekleyemedim reglimi kan testi yaptırmıştım darısı başına , heyecanlısın bir bebişin olsun istiyorsun ocak annesi olmak istiyorsun tabiki bu topiği açmak hakkın sen bozma moralini boşver diyorum veeee inşallah 2011 in ilk annesi sen olursun diyorum canım, ben de 2. 0cak. 2009 annelerindenim :)
esila bence zor değil bebek çok küçükken hava ne kadar güzel olsa da fazla dışarı çıkamazsın evin içinde olduktan sonra da hava sıcakmış soğukmuş farketmiyor. bahar geldiğinde bebekler büyüdüğünden dilediğince gezebiliyorsunuz
ayrıca oozggee cim ben de gidip gelip açılmışmı başlık diye bakıyordum... İnşallah hamile haberini de alırız bu topikte....:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?