2011 Ocak Anneleri Paylaşımları

nan esmer her yerde muhalefet her yerde muhalefet :mymeka:
sanki 2010 analarını cağırdılar
yürüyün evinize kaydirigubbakcemile

bol hamişli bol bebiklii yıl olur insallah:Saruboceq:

evet var daha
benim son adet tarihim 31 marttı tahmini doğum tarihim 5 ocaktı
hamile olduğumu 6 mayısta öğrenmiştim

bu arada anjelic senden ne var ne yok canım

nolsun canım, ne güzel bebişleri almışsınız kucağınıza, benimki hüsran olmuştu:a015: düşükten sonra yapılan küretajı doktor becerememiş maalesef martta histereskopi oldum şimdi dinlenme sürecindeyim, sen nasılsın? Bebişin nasıl canım?

ayy çok heyecanlandım yaaa
benim de satım 26 marttı yani tahmini doğum tarihi 1 ocaktı duygulandım şimdikmafoldumben

arkadaşım celallenme hemen, kimsenin sana tepki falan gösterdiği yok.
sana iyi dileklerimizi sunduk sonra da daha çok olduğunu söyledi arkadaşlar.
bu kadar alıngan olmayın..
:1ninca:

yooooww esmeraldacım inanılmaz celalliyim şuan dükkanı kapatıp hamilelik belirtileri topiğime dönmekle kalmayıp bu ay çocuğuda ertelicem. ocak anneleri topiğinde dahada durmam.
arkadaşım ama ben gayet esprili bir formatta cewap yazmak istemiştim ama yanlarına gülücük kondurmayınca biraz sert kaçmış...
ama sen erkencisin dienlerdende değildiin...

.
her ayın ilk açılan topiğine bir bakın lütfen. biri sabırsızlanıyo açıyo topiği hemen arkasından gelen yorumların mutlaka aaaa daha erken değilmi oluyo. belkide bu bir gelenek.
şimdi ben 3 aydır flan nisan ayını bekliyorum çocuk yapmak için. geldim gittim baktım kimse bu topiği açmadığından "sizden korkttukları için" ben açim dedim. eşimin doğum gününe denk getirmek istiyorum. ocak ayında doğum yapmak dier aylara nazaran benim için daha önemli. (tabi allah bilir, hayırlısı diyorum )

güzel dilekleriniz için herkeze çok teşekkürler.
sizlerin dilekleri benim için önemli çünkü sizler anne olmayı haketmiş allah tarafından bu şansa eriştirilmiş insanlarsınız. inşallah bende hakediyorumdurda bende anne olurum yakında. isteyen herkeze allahım werir inşallah bu özel ünwanı. annelik ünwanını.

öncelikle çok yanlış düşünüyorsun bunu söyleyeyim.
bu insanlarla bir arada olmamak için ocak annesi olmaktan vazgeçiyorsan kendi tercihin, sen bilrsin tabi ki de ama burda sana saldırgan hiçbir tavır gösterilmedi.
kimsenin de bizden korkmasına gerek yok; ne ecinniyiz ne de öcü.

iyi de aaa daha erken mi demeyi niye küfür adleder gibi davranıyorsunuz ki??
kimse bizden korktuğundan falan değil de biraz daha vakit geçsin diye beklemiş olamazlar mı? niye bu kadar önyargılı ve negatifsiniz??

neyse umarım bir an önce anne olursunuz; belki de gerginliğiniz belirsizliğin verdiği bir gerginliktir diye yorumluyorum.

2010 ocak anneleri peki sizler rüyanızda hamile olmadan önce hamile kaldınızı görmüşmüydünüz?
birde cinsiyetini görmüşmüydünüz? bende kaç gündür rüyalar görüyorum ama kendiminkini bilinç altına bağlıyorum. bir arkadaşımda görmüş rüyasında benim anne olduğumu? hayırdır inşallah.

ben rüya görmemiştim ama herkese daha satım yaklaşmadan hamile olduğumu söylemiştim ve doğru çıkmıştıda hamileydim

benim de ilk (kürtajla sonuçlanan) hamileliğimde. içime doğmuştu. rüyamda regl oldumu görmüştüm. o ay regl olmadım. rüyaların tersiçıkar ya. burdada çok okudum bunu. regli oldunu gören hamile çıkıyormuş diye.
ama şimdi rüyamda da görsem içimede doğsa çok istiyorum diye bana öyle geliyor diyorum. o hissi biliyorum ama ayısını mı yaşamaya çalışıyorum aceba oluyorum. tuhaf.

benim ilk hamileliğimde yani kürtajımda rüyamda görmüştüm rabbim seninde kucağını bir an önce doldurur inşallah canım ne kadar çok bebek istediğini anlıyorum ben de aynı yollardan geçtim

AMİN inşallah..
sizlerinde bebeklerini allahım bağışlasın hep sağlıklı hep güler yüzlü çocuklarınızla mutlu olun inşallah..

özgecim inşallah istediklerin olur hamile kalırsın ocak 2011 annesi olursun eşinin doğumgünune denk gelir insanın içine doğuyor evet hissediyorsun ben 24 nisanda öğrenmiştim bekleyemedim reglimi kan testi yaptırmıştım darısı başına , heyecanlısın bir bebişin olsun istiyorsun ocak annesi olmak istiyorsun tabiki bu topiği açmak hakkın sen bozma moralini boşver diyorum veeee inşallah 2011 in ilk annesi sen olursun diyorum canım, ben de 2. 0cak. 2009 annelerindenim :)

ya nekadar tatlısınız. işte annelik insana hoşgörü we daha bir sürü erdem kazandırıyor. sizler ne güzel tam anlamıyla anne olmuşsunuz.
ooo oğluşun 1,5 yaşına gelmiş nerdeyse. allah bağışlasın. sağlıkla huzurla büyüsün inşallah...

2009 ve 2010 ocak anneleri bende sizlere bir soru sormak istiyorum....
kışın doğum yapmak zor mu? havalar soğuk, üşütme, hasta olma tehlikesi daha mı fazla yaza göre merak ediyorum....

ayrıca oozggee cim ben de gidip gelip açılmışmı başlık diye bakıyordum... ınşallah hamile haberini de alırız bu topikte....:CüvCüv:

esila bence zor değil bebek çok küçükken hava ne kadar güzel olsa da fazla dışarı çıkamazsın evin içinde olduktan sonra da hava sıcakmış soğukmuş farketmiyor. bahar geldiğinde bebekler büyüdüğünden dilediğince gezebiliyorsunuz

canım güle güle büyüt bebeğini, sağlıkla inşallah....
aslında bi yönden öyle diğer taraftan ben ile bir buçuk saat uzaklıktayım, doğum yapmak için ile gitmem gerekecek...yollar kapanırsa diye endişelerim var...bi yandan da dediğin doğru...kışın zaten çıkamıyorsun...eşim ısrarlı...fikirlerinize ihtiyacım var....

ayrıca oozggee cim ben de gidip gelip açılmışmı başlık diye bakıyordum... İnşallah hamile haberini de alırız bu topikte....:CüvCüv:

canm çok teşekkür ederim inşallah hayırlı zamanda hepimiz anne oluruz.
kış bebeği konusunda scedcedu çok haklı. zaten küçükken ewdesin. sıcak ew. dışarda da sağlam giyim bitti gitti. bilirsin zaten hastalıklar hep bahar gibi ne giyiceğini bilemediğin zamanlarda ortaya çıkar. biraz ele awuca geldimi yaz gelir bol bol gezilir edilir. ohh ne güzel.... gel üzme eşini....:)))))

arkadaşlar nisan ayında hamile kalan ocak annesi mi oluyo?
ben son 29 martta adet oldum bu ay hamile kalırsan ocak annesimi olcam yoksa aralık mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…