2011 Ocak Anneleri Paylaşımları

2 sene bebeğimiz olmadı eşim varikosel ameliyatı olmuştu ameliyattan 1 sene sonra dr. boşuna uğraşmayın normal yolla bebeğiniz olmaz canlı hücreleri kaybetmeden tüp bebek yaptırın yoksa canlı hücre kalmayacak demişti.
eşim de bana sarılıp ağlamıştı baba olamayacağım diye...
ve tam 1 ay sonra hamile kalmışım Allahım çok büyük ol derse oluyor işte

Merhabalar bende 2010 ocak annesi diye yola çıkıp 2009 aralık annesi oldum. inş topiğinizde güzel paylaşımlar yaşar hayırlı uğurlu sağlıklı evlatlae dünyaya getirirsiniz.

benim 23 marttı son adetim 4 ocakda dogdu kızım.42 haftadas ama:))zorla tahliye ettik..
havva oferta sizinki özel bebekler ozaman..

benim 23 marttı son adetim 4 ocakda dogdu kızım.42 haftadas ama:))zorla tahliye ettik..
havva oferta sizinki özel bebekler ozaman..

42.haftadaaa ooo yeri pek bir rahatmış demekki.... :)))
kuzu gibi doğmuştur ozaman heralde....
bende normal doğum istememdeki neden budur 40.haftada doğum yapmak bebek için çok faydalı. bebek küçücük doğduğunda bakımı çok zor olur diye düşünüyorum...

canım o haftayla alakalı değil bence kiloyla alakalı 37. haftada doğup 3.5 kilo olanlar var benim bebe 37. haftada 3 kilo doğdu ama zorlanma gibi bir durum söz konusu olmadı yeterki sağlığı olsun sen buna dua et sağlıklı sıhhatlı bir hamilelik dönemi geçiresin inşallah ben geçiremedim o ayrı :):):

bende 38.haftada doğurdum 3.180 dogduk...

benimki de 36. haftada geldi 3170 kg olarak. sağlıklı doğsunlarda mühim olan o

36.haftada 3kg100gr ooooo gerçekten yanlış bir fikre kapılmışım...
35.haftada doğan bebek bile gayet normal...
benim 1 arkadaşım normal doğum bekliyordu 41.haftanın içindeydi we bebek çok büyük die doğamadı yola mı sıkışmış ne olmuş... sezeryanla aldılar tossun gibiydi maşşalah...
bir tanıdığımda 38.haftada doğum yaptı aslında doğum kilosu normalmişde bana çok küçük geldi. böle tek elle tutmalık minicik bişi yaaaa.... ben premature sandım ama kaşı war prematurelerin kaşı olmaz falan dediler. artık kabul etmek mi istemediler konduramadılar mı nedir. tabi ben ay bu premature demedim. çok küçük ya falan derken açıklama ihtiyacı hissettiler. neyse bende ordan böyle bir fikre kapılmıştım. gerçi bu tanıdım sigara iiçti hamileliğinde. bende de tek tük sigara war ama hamile olduğum kesinleştiği anda asla içmicem diye söz werdim kendime...
sizlerde içen oldumu hamileyken...

ben aralık ayında bıraktım sigarayı kalp çarpıntım olmaya başladı korktum birde çok içmeye başlamıştım gunde bi pakete yakın.martta hamile kaldım.bundan sonrada asla sişgara içmeyi düşünmüyorum kendimi zehirliyormuşum yıllardır.

asla sigara içmedim ama hala öksürüyorum :):):) astımım var .

çok fazla okuyamadım bende 2010 ocak annesiyim satım 4 nisan ocak 4te doğurdum normal zamanında yani 4.300 doğdu çağan bey size tavsiyem günlerinizin kıymetini bilin midesi bulananlar şikayet etmesin ben o günlerimi aıryorum enazından yatıyodum şimdi gaz yükü gazmanımla gece gündüz ayaktayım

bnm sat 5 nisandı...24 aralıkta doğum yaptım...38.haftada 3.180 gr 49 cm doğdu

benim sat 26nisan beklenen doğum 2şubattı ama
benimki biraz aceleci bi bebekti daha fazla tutamadılar 18ocakta 38haftalık
sezeryanla yaptım doğumu 3300 50cm doğdu benim sıpam

Son düzenleme:
ohh maşşalah maşşallahh annelerinin kuzularına...
yaa birde size birşey sormak istiyorum benim için ço erken ama bu bahsettiğim tanıdığımın bebeki sarılığı geçiremedi. şimdi ışık tedawisine koyucaklarmış. sizler nasıl atlattınız bu sarılığı? hem bana fikir olsun hem ona fikir werim. gerçi ışığa girdikten sonra artık geçer inşallah. şekerli su werin dediler bazıları muhalefet etti yok sütü beğenmez emmez dediler çocuk sarılık oldu. maydanoz suyu falan. siz neler werdiniz?
mesela inatçı geçmeyen sarılıklarda mamaya başlanıyormuş. doğru mu?

cnm bnm ece mde sarılık olmuştu..
2 gün yattı hastanede fetoterapi ışık aldı yani...
sonra çıktı çok şükür..
evet mamaya da başlamıştım ama hem anne sütü hem mama gitti.....

daha aralık annelerii yenii toplanmaya başladıı nasıll oluyokii ocakk annelerii toplansınn
bukadar erkenn aççmaya gerek yok bencee canım yaaa
ama az kaldı gelirler artık

Son düzenleme:
yaaav daha 2010 aralık anneleri bile gelmedi, 2011 bebişleri için en az 20-25 gün var...

bende aynısını dedimm dahaa aralıkk annelerinii bekliyoruzz bizzz bukadar olmazz yanii topik açmakk için topik açılıyoo sankiii
sonrada sen ordan devam ettin benn burdan devam ettim gibii kargaşalar çıkıyoo
aralıkkk annelerinii açan kişii hamile bile değilll sonra kayıplara karıştııı ne topikler kapandıı sonraaa liste yüzündennn aynısıı burdada olacak gibiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…