arkadaşlar nisan ayında hamile kalan ocak annesi mi oluyo?
ben son 29 martta adet oldum bu ay hamile kalırsan ocak annesimi olcam yoksa aralık mı?
arkadaşlar nisan ayında hamile kalan ocak annesi mi oluyo?
ben son 29 martta adet oldum bu ay hamile kalırsan ocak annesimi olcam yoksa aralık mı?
Ben de heyecanla konu açılsın diye bekliyodum.
Azize benim de satım 29 marttı,görünen tarih 3 ocaktı ama ben aralıkta doğum yaptım. mayısın ilk haftasında öğrenmiştim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
yooooww esmeraldacım inanılmaz celalliyim şuan dükkanı kapatıp hamilelik belirtileri topiğime dönmekle kalmayıp bu ay çocuğuda ertelicem. ocak anneleri topiğinde dahada durmam.
arkadaşım ama ben gayet esprili bir formatta cewap yazmak istemiştim ama yanlarına gülücük kondurmayınca biraz sert kaçmış...
ama sen erkencisin dienlerdende değildiin...
.
her ayın ilk açılan topiğine bir bakın lütfen. biri sabırsızlanıyo açıyo topiği hemen arkasından gelen yorumların mutlaka aaaa daha erken değilmi oluyo. belkide bu bir gelenek.
şimdi ben 3 aydır flan nisan ayını bekliyorum çocuk yapmak için. geldim gittim baktım kimse bu topiği açmadığından "sizden korkttukları için" ben açim dedim. eşimin doğum gününe denk getirmek istiyorum. ocak ayında doğum yapmak dier aylara nazaran benim için daha önemli. (tabi allah bilir, hayırlısı diyorum )
güzel dilekleriniz için herkeze çok teşekkürler.
sizlerin dilekleri benim için önemli çünkü sizler anne olmayı haketmiş allah tarafından bu şansa eriştirilmiş insanlarsınız. inşallah bende hakediyorumdurda bende anne olurum yakında. isteyen herkeze allahım werir inşallah bu özel ünwanı. annelik ünwanını.
2009 ve 2010 ocak anneleri bende sizlere bir soru sormak istiyorum....
kışın doğum yapmak zor mu? havalar soğuk, üşütme, hasta olma tehlikesi daha mı fazla yaza göre merak ediyorum....
canım hayırlı uğurlu olsun inşallh istedğin tarihde olur geçen sene benmayıs 7de öğrendim meleğimin doğcağını sat tarihim 27 marttı beklenen doğum tarihi geç döllenmeden dolayı 10 ocaktı tamda eşimn doğum tarihi çok heveslendik o tarih olmasada 5 ocak olsa annemin doğum tarihi dedik hem oğlak olacaktı hemde ocak ayı 2010 yılı
ama bizm kız beklenenden çok önce 18 aralıkta doğdu .
inşallh beklediğin istedğin gb olu herşey .
şuan regli tarihime göre bu ay hamile kalırsam muhtemel doğum zamanınm tam olarak eşimin doğum günü. ocakta bazı günlerin tarih yazılışıda çok hoş. 01.01.11- 10.01.11-11.01.11 gibi..... ama tabi bebekler gelicekleri zamanı ona göre ayarlamıyo hoş süprizler yapabiliyorlar. ne dielim hayırlısı.
allah bağışlasın kızında 3,5aylık olmuş. oh oh sağlıkla büyüsün inşallah..
özgecim bak sen böyle deyince aklıma ne geldi benim kızımın tahmini doğum tarihi 1 ocaktı ben ona hep yılbaşında gel annem derdim yılbaşından 2 hqafta önce 17 aralıkta doğum yaPTIM abim aradı bbugün hicri yılbaşı kızın seni yanlış anlamış dedikaydirigubbakcemile3
geçen yıl nisan ayında bebiş yapmaya karar vermiştim eşimle aynı burçtan oğlak burcundan olucaktı bebişim. üstelik erkek olacaktı yumurtlama gününü esas alıp çalışıyoruz diye.. evet bu koca bir yılda ilk önce eşimin hiç spermi olmadığını, sonrasında spermi olduğunu ama çok az olduğunu, sonrasında benim hormonlarımın yumurtlamama engel olduğunun yavaş yavaş erken menapoz belirtileri gösterdiğimi öğrendim. bundan sonra bir tüp bebek yaptık bebişim ağustos bebişi olacakken düştü. sonra aslında eşimin durumunun çok kötü olmadığını benim tamamen iyileştiğimi öğrendik. doğal yoldan bile bebişimiz olabileceğini öğrendik. evet bir yılım bitti. ve başladığım yerdeyim . 2010 annesi olacakken 2011 annesi olmayı planlıyorum. umarım bu defa olur. bir 1 yıl daha dayanamam. bu kadar macera beni bebiş delisi yaptı rabbim göbişimi bebişle dolur. bu ay da olmazsa gelecek ay aşılama oda tutmazsa temmuzda tüp bebek. ya ben anne olmayı hakkettim artııııık :çok üzgünüm: :CüvCüv:
geçen yıl nisan ayında bebiş yapmaya karar vermiştim eşimle aynı burçtan oğlak burcundan olucaktı bebişim. üstelik erkek olacaktı yumurtlama gününü esas alıp çalışıyoruz diye.. evet bu koca bir yılda ilk önce eşimin hiç spermi olmadığını, sonrasında spermi olduğunu ama çok az olduğunu, sonrasında benim hormonlarımın yumurtlamama engel olduğunun yavaş yavaş erken menapoz belirtileri gösterdiğimi öğrendim. bundan sonra bir tüp bebek yaptık bebişim ağustos bebişi olacakken düştü. sonra aslında eşimin durumunun çok kötü olmadığını benim tamamen iyileştiğimi öğrendik. doğal yoldan bile bebişimiz olabileceğini öğrendik. evet bir yılım bitti. ve başladığım yerdeyim . 2010 annesi olacakken 2011 annesi olmayı planlıyorum. umarım bu defa olur. bir 1 yıl daha dayanamam. bu kadar macera beni bebiş delisi yaptı rabbim göbişimi bebişle dolur. bu ay da olmazsa gelecek ay aşılama oda tutmazsa temmuzda tüp bebek. ya ben anne olmayı hakkettim artııııık :çok üzgünüm: :CüvCüv:[/QUOTE
canım seni en iyi anlayan ben olmalıyım evlendik ten sonra hemen bir bebeğim olsun istemiştim bu nedenle hiç korunmadım.ama aradan geçen 2 yılda bebek sahibi olamayınca bir osrunumuz olduğunu düşünüp doktora gittik ve gerçektende sorun vardı eşimde ileri derecede azospermi vardı ve normal yolla bebek sahibi olamayacaktık hatta aşılama bile önerilmedi tüp bebek içinse düşük bir şans verildi.dünyamın nasıl başıma yıkıldığını anlatamam.araştırdık ve tüp bebek yapmaya yinede denemeye karar verdik sonrasında başarısız bir deneme ve tükenmiş umutlar ikinci deneme için ne maddi nede manevi gücümüz kalmamıştı ama insanın bebek sahibi olmak için yapamayacağı şey yoktu borç harç ikinci denemeyide yapmaya karar verdik ve allaha şükür başarılı olduk.Şimdi 3 aylık bir oğlum var.Sende sakın inancını kaybetme bana söylenen o kadar olumsuz sözlere rağmen bir kaç doktorun tekrarlamasına rağmen asla kaybetmedim inancımı.Rabbim en kısa zamanda kucağını bebeklerle doldursun canım.Bu konuda yardımım olabilecekse çekinmeden soru sorabilirsin ne kadar zor bir süreç olduğunu biliyorum kendini asla umutsuzluğa sokma.İnşallah 2011 ocak annesi olursun sende hemde doğal yoldan canım.
hiç hamiş çıkmadı mı daha...:CüvCüv:
gelsin şöyle taze annişler...:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?