2011 Ocak Anneleri Paylaşımları

arkadaşlar nisan ayında hamile kalan ocak annesi mi oluyo?
ben son 29 martta adet oldum bu ay hamile kalırsan ocak annesimi olcam yoksa aralık mı?

27 marttan itibaren regl olan anne adayları ocak annesi adayıdır. hadi inşallah ocak annesisindir.

arkadaşlar nisan ayında hamile kalan ocak annesi mi oluyo?
ben son 29 martta adet oldum bu ay hamile kalırsan ocak annesimi olcam yoksa aralık mı?

Ben de heyecanla konu açılsın diye bekliyodum.
Azize benim de satım 29 marttı,görünen tarih 3 ocaktı ama ben aralıkta doğum yaptım. mayısın ilk haftasında öğrenmiştim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

evet canmm benimde 3ocak görülüyo nette baktım.
sezeryanda olcam için 10 gün önceden alırlar ozaman aralık annesi oluyom kısmetse.

canım hayırlı uğurlu olsun inşallh istedğin tarihde olur geçen sene benmayıs 7de öğrendim meleğimin doğcağını sat tarihim 27 marttı beklenen doğum tarihi geç döllenmeden dolayı 10 ocaktı tamda eşimn doğum tarihi çok heveslendik o tarih olmasada 5 ocak olsa annemin doğum tarihi dedik hem oğlak olacaktı hemde ocak ayı 2010 yılı
ama bizm kız beklenenden çok önce 18 aralıkta doğdu .

inşallh beklediğin istedğin gb olu herşey .

yawww kızlar bu topiğide biz kaplamışız okudumda yorumları .eee hayırlı olsun diyelim dedik hadi biz tükkana geri dönelim barimmmkaydirigubbakcemile5.

2009 ve 2010 ocak anneleri bende sizlere bir soru sormak istiyorum....
kışın doğum yapmak zor mu? havalar soğuk, üşütme, hasta olma tehlikesi daha mı fazla yaza göre merak ediyorum....

hayır bence en iyisi kış bebeği çünkü yaza büyüyor evde tıkılıp kalmıyor insan kışın zaten gezilmiyor oturup çocuk bakmak daha mantıklı yazında doya doya geziriz inşallah.kış bebeği benim kızım 18 aralıkta doğdu sarılık oldu 3.gün onun haricinde hiç hasta olmadı ne ateşlndi ne de grip oldu .

şuan regli tarihime göre bu ay hamile kalırsam muhtemel doğum zamanınm tam olarak eşimin doğum günü. ocakta bazı günlerin tarih yazılışıda çok hoş. 01.01.11- 10.01.11-11.01.11 gibi..... ama tabi bebekler gelicekleri zamanı ona göre ayarlamıyo hoş süprizler yapabiliyorlar. ne dielim hayırlısı.
allah bağışlasın kızında 3,5aylık olmuş. oh oh sağlıkla büyüsün inşallah..

bnm kızımda 24 aralıkta doğdu...normalde doğum tarihim 9 ocaktı...
bu arada kış bebeği daha iyi oluyor...evden çıkmıyorsun evinde sıcacık oturup sadece bebişinle ilgileniyorsun...yaza doğru büyüyor daha rahat ediliyor...tatile gidebilirsin huyunu suyunu öğrenirsin...emekleme zamanları yaza gelir yerler soğuk olmaz.kıştaki gibi..
ben böyle düşünüyorum vallla...

bnm bebişimde sarılık oldu 4.gün...2 gün hastanede yattı...allaha şükür başka bir sorunumuz olmadı...inşallah olmaz...allahım tüm bebekleri korusun...:Saruboceq:

özgecim bak sen böyle deyince aklıma ne geldi benim kızımın tahmini doğum tarihi 1 ocaktı ben ona hep yılbaşında gel annem derdim yılbaşından 2 hqafta önce 17 aralıkta doğum yaPTIM abim aradı bbugün hicri yılbaşı kızın seni yanlış anlamış dedikaydirigubbakcemile3

:roflol: ayyyy gerçekten çok hoş. ah miladi takvime göre diye belirtseydin keşke....
bende bunu dilerken dikkat edim bu küçük ayrıntıya...

hiç hamiş çıkmadı mı daha...:CüvCüv:
gelsin şöyle taze annişler...:dance:

Gecen sene 14 nisanda en son regl imi olmustum ama en son oldugunu bilmiyordum bu ayda degilmisim diye üzülmüstüm :) Bu sene 14 nisanda 3 aylik oluyor bücürük Allahim ne büyüksün.Darisi 2011 lilerin basina.Bakalim yasi benim gibi olan cikacakmi 2011 lilerde.

geçen yıl nisan ayında bebiş yapmaya karar vermiştim eşimle aynı burçtan oğlak burcundan olucaktı bebişim. üstelik erkek olacaktı yumurtlama gününü esas alıp çalışıyoruz diye.. evet bu koca bir yılda ilk önce eşimin hiç spermi olmadığını, sonrasında spermi olduğunu ama çok az olduğunu, sonrasında benim hormonlarımın yumurtlamama engel olduğunun yavaş yavaş erken menapoz belirtileri gösterdiğimi öğrendim. bundan sonra bir tüp bebek yaptık bebişim ağustos bebişi olacakken düştü. sonra aslında eşimin durumunun çok kötü olmadığını benim tamamen iyileştiğimi öğrendik. doğal yoldan bile bebişimiz olabileceğini öğrendik. evet bir yılım bitti. ve başladığım yerdeyim . 2010 annesi olacakken 2011 annesi olmayı planlıyorum. umarım bu defa olur. bir 1 yıl daha dayanamam. bu kadar macera beni bebiş delisi yaptı rabbim göbişimi bebişle dolur. bu ay da olmazsa gelecek ay aşılama oda tutmazsa temmuzda tüp bebek. ya ben anne olmayı hakkettim artııııık :çok üzgünüm: :CüvCüv:

yyaaa çok haklısın bu işler planlamayla olmuyo yaaa... bebişler anne babalarının planına göre gelmiyo. kendi keyiflerine göre istediği zaman geliyorlar.
bende 2 aralık 2009 gününe kadar haziran annesiydim ama bebeğimin kalbi atmadı we alındı. şimdi tekrar yapmaktan bir yandan korkuyoruz bir yandanda çok istiyoruz...
birde bana bebeğin kız mı olsun erkek mi istersin diye sormuyorlar mı kafayı yiyorum....
ya benim bir bebeğim olsunda cinsiyet seçecek lüksümmü war....

kızlar biliyorum çok zor ama sabır sabır sabır bebişler gelecekleri zamanları kendileri belirliyorlar.....
tabiki tüm bayanlar anne olmayı hak ediyor etmez olurmu...
stres çok büyük bir faktör...
allahım inşallah en kısa zamanda isteyen herkese versin....

hiç hamiş çıkmadı mı daha...:CüvCüv:
gelsin şöyle taze annişler...:dance:

walla işin gerçeği şu sıralar annelerinin rahimlerine düşüyor olmalılar ilk ocak bebekleri.
27 martta son reglisini gören hanımlar için tabi... ilk hamilemizde bu ayın sonunda müjdeli haberi werir diye bekliyorum... hadi inşallah en hayırlısıyla gelsin bebekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…