- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
canlarim bi yandan annemle tel konusuyorum bi yandan yemek yapiyorum (esim öglenci olunca gec yiyiyoruz) bi yandanda takip edemiyorum
o yüzden ben simdilik kacarrr
hepinizi öptmmm gece veya yarin gecmisi okurum artik
hosca kalinnnn:80::80:
kızz YAW nergis ben yazdımya sana
canlarim bi yandan annemle tel konusuyorum bi yandan yemek yapiyorum (esim öglenci olunca gec yiyiyoruz) bi yandanda takip edemiyorum
bu kiloda neymiş ya hepimizin derdi
bendeeeeeeeeeeeeeee
canım sen yaz işte ortaya ortalık karıştı kim kime tutturabilirse
peki benden benden bendende umutlumusun ????
gülşah çım bu ikinci hoşgeldin deyişim fıstığımmm
nabersinnnnnnnnnnnn
tesekkur ederim cnm cok sagol ama hala arasira agrilarim oluyor kasiklarimda batmalar filan insallah en kisa zamanda gecer :)))hoşbulduk canımmm iyiyimm senınde bebğininde iyi olduğuna çokk sevındım canımm
ciddi ciddi herkesin beyi aynı diziyi izliyo.benimkide pür dikkat hemideeee
umutluyum tabiii..ama bu ay kaderle esra tarafından içim bi tuhaf2şer gruplar halinde doguralım anacım..sen ve ben de subatta olsun nufus patlamasına engel olalım:86::86:
gülegüle canım...özletme çokcanlarim bi yandan annemle tel konusuyorum bi yandan yemek yapiyorum (esim öglenci olunca gec yiyiyoruz) bi yandanda takip edemiyorum
hoşgeldin canıııııııımhoşbulduk canımmm iyiyimm senınde bebğininde iyi olduğuna çokk sevındım canımm
umutluyum tabiii..ama bu ay kaderle esra tarafından içim bi tuhaf2şer gruplar halinde doguralım anacım..sen ve ben de subatta olsun nufus patlamasına engel olalım:86::86:
tesekkur ederim cnm cok sagol ama hala arasira agrilarim oluyor kasiklarimda batmalar filan insallah en kisa zamanda gecer :)))
hoscakal tatlim benim gorusuruz byeee....canlarim bi yandan annemle tel konusuyorum bi yandan yemek yapiyorum (esim öglenci olunca gec yiyiyoruz) bi yandanda takip edemiyorum
ay canım takip edemıyorum vallaiyiyim şükür kocişimi uyuttum geldimm sen nasılsınn
ayyy inşş yarınn olmazsın öbür günde müjdeli haberlerini verirsin canımm
Kaderin günü geçti mi tamamdır malum yavrum test bile yapamamış dsaha
gülegüle canım...özletme çok
hoşgeldin canıııııııım
insallah cnm bende oyle yapiyorum bol bol yatiyorum bu arada sen nailsin senin nasil gidiyor...dinlen uzat ayaklarını kalkma sakınAllahın izniyle hiçbişey olmazzz
ya ben bu ay olayım yaa.. şubatta kayınvalideme gidecez randımanlı çalışamayızz
Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu, evrenin 'sen bakarken soyunamıyorum' deme şeklidir...
faceden okudumda şimdi bi arkadaşım yazmışş.. tam bize göre dimi??
ay eveeeeeeeeettttt cok guzel vallahi super dogruda yaniiiiiBeklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu, evrenin 'sen bakarken soyunamıyorum' deme şeklidir...
faceden okudumda şimdi bi arkadaşım yazmışş.. tam bize göre dimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?