umutluyum tabiii..ama bu ay kaderle esra tarafından içim bi tuhaf2şer gruplar halinde doguralım anacım..sen ve ben de subatta olsun nufus patlamasına engel olalım:86::86:
evet canım çok şükürhoşbulduk canımm bu arada regli olmussun gözünaydınn bitsinde biran önce:78::78:
hakkaten topik başlıgımız olsa yeriBeklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu, evrenin 'sen bakarken soyunamıyorum' deme şeklidir...
faceden okudumda şimdi bi arkadaşım yazmışş.. tam bize göre dimi??
Süper süper süperrr
Valal bizi daha iyi özetleyemezdi hele bu ay benim tutarsa cuk oturacak
ya şubattakilerde bende yokumm:86::86:
kısa bir tatil yapıcam
2011 kış olimpiyatlarına gidecemmmm
anam allah razı olsun:) sen yazxdında ne yazdın bulamıyorumkiii.duyan gelmişş:)))
insallah cnm bende oyle yapiyorum bol bol yatiyorum bu arada sen nailsin senin nasil gidiyor...
Waaaaooooooooowwwwww süper yaa beni de götür.Erzurumu severim ben
ya şubattakilerde bende yokumm:86::86:
kısa bir tatil yapıcam
2011 kış olimpiyatlarına gidecemmmm
evt güzelimm ya bu dizi izlenme re
koru kırar bugunn:) artık gercelten herkes izliyor bütün erkekler izliyorr vala arada bir benimde gözüm kayıyorr:)) zumrucum senin durumun ne paylasırmısın
şubat mışubat ayının en çalışkanı ben olcam hatta ocagın 2.yrısının da:129::129::129::129::129::129::129:
insallah cnm en kisa zamanda hayirlisiyla kavusursun cnm bebisine....benim daha cok var 17 ocak canım beklıyoruz bakalım hayırlısı neyse o olsunn, dua et canım hamişlerin duası tutar
waaaaooooooooowwwwww süper yaa beni de götür.erzurumu severim ben
gel bebişim sun expreste uçak biletlerinde kampanya yapmışlarr,30 tl ....çok uygunnn
:82:
erzuruma mı gıdıyosunn benide götürrr annecimmm ordaaa:84::84:
insallah cnm en kisa zamanda hayirlisiyla kavusursun cnm bebisine....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?