2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

hakikaten maşallah yaaa... bir mesaj yazıyorum bi bakıyorum bir sayfa atlamış hadiii bu sefer onları oku

oo sende katıl canımburaya,bende bu topikteyim,
yarın beklenmeyen regl günüm,bakalım kırmızı kart görücez mi
inşlhh tutmuştur canımm
hakkımızda hayırlısı olsun

Tamam canım...burayada gelirim artık..inşallah tutar,hayırlısı olsun canım..

folik asit içiyosun dimi???
evet tatlim zaten hamile kalmdan 15 gun once baslamistim icmeye ama dr lar bana bebegimin icmde oldugunu ve dustugunu soyledigi zaman ara vermistim ve cok aglamistim uyku hapi ve agri kesici icmistim insallah bisey olmaz cnm yaaa

soru soruyorum ama tabi kimse okuyamadıgı için cevap gelmiyo.eniyi sadece okumakk:)hadi size iyi sohbetlerrr

ben de bebek istiyorum ben deeeeeeeeeeeee yaaaaaaaaaa
Çok canım çekti yine:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::97::97:

Son düzenleme:
evet tatlim zaten hamile kalmdan 15 gun once baslamistim icmeye ama dr lar bana bebegimin icmde oldugunu ve dustugunu soyledigi zaman ara vermistim ve cok aglamistim uyku hapi ve agri kesici icmistim insallah bisey olmaz cnm yaaa

bişey olmaz inşallah allah korumuştur onu merak etme sen...

Aynı durumdayız yazılanları kaçırıyorummmm
Turlik kaçırıyor yazık topik başımızzzz

he kız yazık aralık topiğindede mutluluk katılamıyodu ya sohbete geçmişi okumaktan.. sahi o nerde ya hiç gelmiyo sanki

çok tişekkür ettimmm şekerim,çok mersiiii
ayy heyecanım tavan yaptı,bu gece kına gecem benimmm,
kaderim senden ve esradan umutluyum ben bu ay
soru soruyorum ama tabi kimse okuyamadıgı için cevap gelmiyo.eniyi sadece okumakk:)hadi size iyi sohbetlerrr
kuzu göremiyoruz ki hızlı akıyo sayfalar..alınma sen..bi daha sor
o doktorları şikayet et
tazminat davası aççççç
boşuna okumuşş bunlarrr

aynennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…