oo sende katıl canımburaya,bende bu topikteyim,
yarın beklenmeyen regl günüm,bakalım kırmızı kart görücez mi
inşlhh tutmuştur canımm
hakkımızda hayırlısı olsun
ebruuuuuuuuuu cnmciiimmm hosgeldin nerelerdesin kacgundur ozlettin kendini
hoşgeldin canımmmm
hosbulduk kuzummm
esra bana da çiçekkk
yarın regl günüm ya karşılama olsun şimidennn
evet tatlim zaten hamile kalmdan 15 gun once baslamistim icmeye ama dr lar bana bebegimin icmde oldugunu ve dustugunu soyledigi zaman ara vermistim ve cok aglamistim uyku hapi ve agri kesici icmistim insallah bisey olmaz cnm yaaafolik asit içiyosun dimi???
Tamam canım...burayada gelirim artık..inşallah tutar,hayırlısı olsun canım..
hosbulduk canimmm annemler vardi giremedim o yüzden sen nasilsinnn
hoşgeldin canımmmm
hosbulduk kuzummm
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiin
hakikaten maşallah yaaa... bir mesaj yazıyorum bi bakıyorum bir sayfa atlamış hadiii bu sefer onları oku
Çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bunun şerefine herkese benden kahveeeeeee
Ayıpsın bebekim tabi ki ama regli değil de bebişi karşılama olsun inşallah
sabah aksam sut iciyorum 1 er bardak yemekte sebze agirlikli beslnmeye basladim malumbiraz kilom varrtabikii balla sütlee beslenecenn kızz fındık ye besle bebeciğni:)
sabah aksam sut iciyorum 1 er bardak yemekte sebze agirlikli beslnmeye basladim malumbiraz kilom varr(
hosbulduk canimmm annemler vardi giremedim o yüzden sen nasilsinnn
iyiyim cnm ne olsun ugrasip duruyorum durum ne olacak diye stres SIKINti biraz bunaldik ama cok sukur yerlesti sanirim bebisim allah herkese nasip etsin cnm sende ne var ne yok neler yapiyorsun........hoşgeldin canımmmm
hosbulduk kuzummm
Ben de gayfe isterim sütlü olsun ama hani bebiş falan vardır belki kader de
insallah cnm en kisa zamanda insallah hayirlisiyla...ben de bebek istiyorum ben deeeeeeeeeeeee yaaaaaaaaaa
Çok canım çekti yine:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::97::97:
soru soruyorum ama tabi kimse okuyamadıgı için cevap gelmiyo.eniyi sadece okumakk:)hadi size iyi sohbetlerrr
evet tatlim zaten hamile kalmdan 15 gun once baslamistim icmeye ama dr lar bana bebegimin icmde oldugunu ve dustugunu soyledigi zaman ara vermistim ve cok aglamistim uyku hapi ve agri kesici icmistim insallah bisey olmaz cnm yaaa
Aynı durumdayız yazılanları kaçırıyorummmm
Turlik kaçırıyor yazık topik başımızzzz
çok tişekkür ettimmm şekerim,çok mersiiii
ayy heyecanım tavan yaptı,bu gece kına gecem benimmm,
kuzu göremiyoruz ki hızlı akıyo sayfalar..alınma sen..bi daha sorsoru soruyorum ama tabi kimse okuyamadıgı için cevap gelmiyo.eniyi sadece okumakk:)hadi size iyi sohbetlerrr
o doktorları şikayet et
tazminat davası aççççç
boşuna okumuşş bunlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?