Kızlar selam... Geçmişi okuyamadım çok fazla yazılmış ama muhabbet koyu anlaşılan... Kızlar ya ben kırmızıları gördüm dün gece... Moralim sıfır, bu ay ovulasyon testi bile işe yaramadı... Kendimi hiç iyi hissetmiyorum... Umarım bu ay kimse benim yaşadıklarımı yaşamaz.. Herkes hamile kalır...
kim var tatlım orda yoksa sadece olimpiyatlar içinmi gidiyosunn
ederim kadercim ederim etmem mi insallah en kia zamnda bebislerinize kavusur ve bu mutlulugu sizlerde yaarsiniz dilerim rabbimden hepiniz cok mutlu olursunuz...bebislerinizleeee
Valla duacın olurummmmmm geçir yeter ki
Sen beni uçakta görseydin komediydim resmen.Kocama da zehir ettim aşağı bakamıyorum hadi ben ona da izin vermiyorummmm
Allah söyletti kadeeeeeeeeer
hosgeldinn deece nasılsnn?
Ya canım biz kıbrısa gitmiştik o zamanlarda antalya civarlarında bi fırtına bi sel kıyamt gibi.Tren gibi tangur tungur gidince bu fobi oluştu ben de sonra bi kaç defa daha bindim ama yok o psikoloji yerleşti bi kere gitmiyorrrannemler orda bebişimmm,her ikisi içinde
soğoll sedoşum benimmmm,inşlhhhh
oooo ben hep cam kenarında otururummm,,,çok zevkliii
ilk babamla bindim
sonra tek başıma bindiğim çok olduuuu
aaaaa merhaba mutlulukcum cm nasisin neler yapiyorsun yoksun ne zamndir
çok tesekkür ederim.yeni hamileden böyle dualar görmek sevindirdi beni.işalalh olur ya.çok istiyorummm.gelllllllllllll cuma gellllllllllllll
Kızlar selam... Geçmişi okuyamadım çok fazla yazılmış ama muhabbet koyu anlaşılan... Kızlar ya ben kırmızıları gördüm dün gece... Moralim sıfır, bu ay ovulasyon testi bile işe yaramadı... Kendimi hiç iyi hissetmiyorum... Umarım bu ay kimse benim yaşadıklarımı yaşamaz.. Herkes hamile kalır...
Allah söyletti kadeeeeeeeeer
Kesinlikleeeeeeee
kaderrrrrrrrrrrrrrrr
canım benim yaa üzülme olacak bir gün.. Doğru zamanı bekliyo bence bebişlerimiz... Ocak olmadı şubat olur inşallah
bana bak kaderrrrrrrrrrrrr hamilesin sen annadın mıııııı
annemler orda bebişimmm,her ikisi içinde
soğoll sedoşum benimmmm,inşlhhhh
oooo ben hep cam kenarında otururummm,,,çok zevkliii
ilk babamla bindim
sonra tek başıma bindiğim çok olduuuu
heaven güzelim dün gece ne gördün kırmızı derken adet olduğunumu gördün nedir bu?solermsin cvp yazarsan sevinirim
ayyyy hadi insallah cnm yaa insallah hamissindirde sayimiz artarrrr
senin bu kanamanın sebebi sogan suyu da olabilirmi ki canım ?:26:mimarcim bencede kesinlikle moralini bozma hep yukse tut cunki bu senin hormonlarini etkiliyor cnm benim ben ovulasyon testi yardimi ile kaldim hemde ilk denenmemde bence durmak yok yola devam hi birde sogan suyu kurunu uygulamistim zor geldi biraktim incir kurune basladim ve ovulasyon testine o ayda kalmisim tabi biraz problemli oldu gec oldu ama cok sukur ki oldu.....
kadercim hemen haber ver olur mu tatlim bu gece senin icin dua edicem tatlim hadi insallah kac gun olmustu senin....hayirlisi allahtan tatlisimayy bebişim ben hamiş değilim daha
bende yarın öğrenecemmm,,,:26:
Allah mı söyletti kızzzz
ayy canım üzülme lütfennn,,,,hayırlısı olsun,:52
ayyy kızlarr heyecandan gidecemmmmm valla
ayy bebişim ben hamiş değilim daha
bende yarın öğrenecemmm,,,:26:
Allah mı söyletti kızzzz
ayy canım üzülme lütfennn,,,,hayırlısı olsun,y
ayyy kızlarr heyecandan gidecemmmmm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?