Afiyet olsun tatlım
ya kader gelir de söylerse bir şeyler bana özel mesaj atın olur mu
sonra gelip saatlerce geçmişi okumayayım
tmm mesaj atarım ben
tamam tatlım güle güle sana..kolay gelsin...Sağol bebekim
Ben kaçıyorumşimdi
herkesi öpüyorum
kızlaaarrrrrrrrrrr
görümcen biliyor mu?bilmiyorsa da bu rüyayı gördüyse helal olsunHoşbulduk canım. Sabah 7:30'da görümcem mesaj yolladı. Kız bebegimiz olmus rüyasinda bembeyaz.
tamam tatlım güle güle sana..kolay gelsin...
kuzucuk ve güzel annesi hoşgeldinizzzzzz
bende de öyleydi, hatta içinde kum var gibi pütür pütürdü.Bir de senden hatırlıyodum hemen akıntı gelmesini bekliyordum eğer hamileysem ama 3-4 gün sonra gelmeye başladı akıntım yumurtlamadan
gunaydın hanımlaarr,bol mujdelı gunler olsun
hamıle arkadaşların nasılsınız? var mı sıkıntınız?
gunaydın hanımlaarr,bol mujdelı gunler olsun
hamıle arkadaşların nasılsınız? var mı sıkıntınız?
Bebiş iyidir heralde inşallah. Yarın görücez bakalım minik kalbi atiyor mu atmiyor mu. Allahım yardım eder inşallah.
iyidir oooooşimdiden anneyei mide bulantısını başlattı.
yaşasınnnnnnnnnnnnn
Buz Devri 4 geliyorrrrrrrrr
ayyyyyneeeeennnnnBence de lise cagindaki ergenleri zapt etmek cok daha zordur.
katılıyorum.raharsıt etmelerini bırak çok daha acımasız oluyolar..tam ergen işte..biz de öyleydik neler yapmadık neler..anlatsam roman olurama biz yine saygılıydık ,hocalardan ödümüz kopardı..şimdikilerin yaptıgı yaramazlıkdan öte..çok saygısızlar...
günaydın mıuykucu seni..öğlen oldu
sen de hoşgeldin annecik
evet ya,ben de 6'da kalkan biriyim,günaydın demiş iremay:))
afiyet olsun tatlım
ya kader gelir de söylerse bir şeyler bana özel mesaj atın olur mu
sonra gelip saatlerce geçmişi okumayayım
kader doktorda mı ki?
ben bugün öğleden sonra mesai doldurmak için dershanedeyim.hiçbir işim yok oysa,cuma bir de pek gele öğrenci de olmaz.bıraksalar da gitse evime,uzansam...
bende de öyleydi, hatta içinde kum var gibi pütür pütürdü.
sana da günaydııın! bulantım var,ona da şükrediyorum.bebek dursun da,bulantı başım gözüm üstüne.
ilaç yazdırmaya gidicekti..hazır gitmişken de kan tahlili yaptırcaktı :26::26:
bende de öyleydi, hatta içinde kum var gibi pütür pütürdü.
sana da günaydııın! bulantım var,ona da şükrediyorum.bebek dursun da,bulantı başım gözüm üstüne.
kac haftalıksın seda sen?allah korusun bebegını tabıkı onalr yerınde olsun isterse 24 saat bulansın
ama ben 5 haftalıgım bnım hıc mıdem falan bulanmıyor sevınmelıyım üzlmelıymıyım bılemedım:26:
selam kızlarrrr öğle arasına 20 dakika var ama yinede bir bakayım dedim geçmişi okuyuverdim şöyle bir ama kader hala gelmemiş
kız sedaaa bak nasıl heveslendim heyacan yaptım şimdi.. sendedemi öyleydi.. ya benimde öyle kum gibi pütür pütür oldu dün akşam peçeteye geldi... ay hadi inşallah yaaa:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?