2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

gunaydın hanımlaarr,bol mujdelı gunler olsun
hamıle arkadaşların nasılsınız? var mı sıkıntınız?

Bir de senden hatırlıyodum hemen akıntı gelmesini bekliyordum eğer hamileysem ama 3-4 gün sonra gelmeye başladı akıntım yumurtlamadan
bende de öyleydi, hatta içinde kum var gibi pütür pütürdü.
gunaydın hanımlaarr,bol mujdelı gunler olsun
hamıle arkadaşların nasılsınız? var mı sıkıntınız?

sana da günaydııın! bulantım var,ona da şükrediyorum.bebek dursun da,bulantı başım gözüm üstüne.

ben bugün öğleden sonra mesai doldurmak için dershanedeyim.hiçbir işim yok oysa,cuma bir de pek gele öğrenci de olmaz.bıraksalar da gitse evime,uzansam...

ben bugün öğleden sonra mesai doldurmak için dershanedeyim.hiçbir işim yok oysa,cuma bir de pek gele öğrenci de olmaz.bıraksalar da gitse evime,uzansam...

özel sektörun acımasızlıgı... Bizim de cumartesi hiç bi işimiz olmuyo ama 4 e kadar bekliyoruz bomboşşşşşş...

sana da günaydııın! bulantım var,ona da şükrediyorum.bebek dursun da,bulantı başım gözüm üstüne.

kac haftalıksın seda sen?allah korusun bebegını tabıkı onalr yerınde olsun isterse 24 saat bulansın
ama ben 5 haftalıgım bnım hıc mıdem falan bulanmıyor sevınmelıyım üzlmelıymıyım bılemedım:26:

selam kızlarrrr öğle arasına 20 dakika var ama yinede bir bakayım dedim geçmişi okuyuverdim şöyle bir ama kader hala gelmemiş
kız sedaaa bak nasıl heveslendim heyacan yaptım şimdi.. sendedemi öyleydi.. ya benimde öyle kum gibi pütür pütür oldu dün akşam peçeteye geldi... ay hadi inşallah yaaa:44::44::44:

canım niye üzüleceksin herkesin midesi bulanacak diye bişey yok.. benim ablamın hiç olmadı bulantısı ama şimdi sağlıklı zehir gibi bir oğlu var

evet canım,inşallah!!!!çamaşıra bulaşmıyordu da, pçeteye geliyordu.iğrenciimmm
ben yarım saatliğine şu testleri düzenleyeyim arkadaş yapıyor,keyif yapıyor gibi olmayayım karşısında.geleceğim yine.her yer her yerde test rafında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…