2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

günaydın mıuykucu seni..öğlen oldu
sen de hoşgeldin annecik

deecemmm valla ben de 7 de en gec sekızde hortlarım hatta uyuyan ınsanlara ımrenırım ama ben uyuyanlardan değilim:) kahvaltı yap,camasırı makıneye at bulasıgı at,masayı topla ,yatagı topla e bırazdan dr.um programına baktım anca geldım nete

canım niye üzüleceksin herkesin midesi bulanacak diye bişey yok.. benim ablamın hiç olmadı bulantısı ama şimdi sağlıklı zehir gibi bir oğlu var

aynenn..benim ablamın da aynı oldu...hiç bulanmadı..9 ay boyunca tek hamilelik belirtisi göbegiydi o derece yani

görümcen biliyor mu?bilmiyorsa da bu rüyayı gördüyse helal olsun

Söyledik biz ailelerimize biliyorlar. Hele görümcem çok isterdi hala olmayı, o gunleri sayiyor benim gibi. Düşüne düşüne uyudugu icin de rüya gormus bir guzel. Sen nasilsin Seda iyi misin?

canım niye üzüleceksin herkesin midesi bulanacak diye bişey yok.. benim ablamın hiç olmadı bulantısı ama şimdi sağlıklı zehir gibi bir oğlu var

bulanması şart değil ki... ben istisnayım,hamileliğimin başı,hatta döllenmeden beri bulantım var.onu yazma nedenim daha önce bir bebek kaybetmem.takılma.6.hafta gibi,hatta 8.hafta dolatları hcg artar,bulanır.ki korkunç bulantılar,keşke böyle devam etsen.takılma bunlara,tadını çıkar,yiyebiliyorken ye.

tamam canım sen işini hallet o zaman ama ben bişey soracam ne kadar süre devam etti... benim dün akşam oldu sadece peçeteye geldi kupkuru sadece kum taneleri gibi beyazdı birde....offf çok heyecan yaptımm

kızlarrrr ben kaçıyorum öğle arası...pazara ugrıcam yemek yicem..çok işim var...öpüldünüzzzzz

hu hu ben geldiiiiiiiiiim...
ama hemen çıkmam lazım her an yakalanabilirim korkusuyla ancak selam verebiliyorum...

ohh iyi bari iyi..insan telaşlanıyor bir yerde korkuyorum ister istemez işallah sağlıklıdır bebegım bebeklerımız:)

Sen gördün mü bebeğini peki?

hayır ces görmedim ,ıkı gun önce yzmıştım burda uzun uzun,afedersın öküz bır dr.a cattım sadece bır suru kan testı yaptı bana 4 tup kan alındı ama ıclerınde beta hcg yok ıkıncı kez ölçturcektım bırıncısı 827 ydı,dr .a soruyorum kac haftalık ,bilmem beta hcg cıkmamış dıyor bana...labaratuara ındım öyle bır test ıstenmemış bile,labarant tekrar calıştırdı kanımı 1522 ye cıkmış ıkı gun ıcınde ...ultrasonla bakmadı bıle bana sadece cok kucuk dedı o kadar pazartesi samsuna gıdıem özel hastaneye artık orda bakarlar ayrıntılı ,iki gndru moralım cok bozuk o dr. yuuznden

E demek ki acil olarak doktoru degistirmen lazim, kosarak uzaklas kendisinden. ama artisin guzel olmus. Kese karindan gorunmezdi, belki vaj... ultrasonla görünürdü ama bazi doktrolar hastayi irrite etmemek icin (mesela benim doktorum) vaj... ultrason yapmiyor. Sen bozma moralini doktor icin, senin moralinin 1500 olmasi lazim, hamilesin huhuuuuuu. İnşallah Samsun'da görürsün keseyi.

yaa canım zaten rastgele gıttım dr.a sadece hamılelgım kesınleştımı dıye ,ben samsundan evıme dondugum gun öğrendım hamıle oldugumu keşke geldıgım sabah test yapsaymışım orda hemen gıderdım dr.a,e hemen de gıdemedım tekrar samsuna ,böyle kalakaldım ben ne zamn devlet hastanesıne gıtsem hep böyle dr.lara rastlıyorum lanet olsun burda da özel hastane yok pazartesi gunu yaklaşık 6 haftalık olacak o zman kese de görunur herhalde,şahsen bende vajınal muayne ıstemem karnımdan görunmesı ııcn de degerımın 5000 olması gerekıyormuş sanırım o zmana kadar 5000 olur illa ki bakalım hayırlısı hakkımda ,sen gördün mü bebegını ?kac haftalıkken baktı?

tamam canım sen işini hallet o zaman ama ben bişey soracam ne kadar süre devam etti... benim dün akşam oldu sadece peçeteye geldi kupkuru sadece kum taneleri gibi beyazdı birde....offf çok heyecan yaptımm
regl zamanıma dek geldi,şimdi de hep akıntım var,süt kesiği gibi bazen de yumurtlama akıntısı gibi.gebelikte tam mesai yapıyor o bölge

ohh iyi bari iyi..insan telaşlanıyor bir yerde korkuyorum ister istemez işallah sağlıklıdır bebegım bebeklerımız:)
amin canım,inşallah.

bebeği bile görebilirsin belki.benim dr. da ilk gittik keseyi gördk,vajinal bakmadı.ikinci kez gittik,kalp atışı için karından bebek bile görünmedi.ben öleyazdım,yine mi diye delirecektim.dr bir hafta sonra görünür dese de dedim tekrar aynı stres...alttan bakın dedim de gördük4 mm.miş meğer o zaman sadece,o yüzden görünmemiş.

slm kızlar ben geldim nabersiniz ?11 e kadar yattım valla yataktan kalkasım gelmedi ya bi uyku bi uyku sormayın ama iyi geldi :)

benim degerim 9000 civariydi, karindam ultrasonla keseyi gorduk, reglimden 1 hafta gecmisti yani tam 5 haftalikti. Yarinda gidiyoruz kalp atislarini duymaya, yarin 6+2 olacak, cok buyuk bir ihtimalle gorurum Allahın izniyle. inşallah sen de gorursun. kizlar ben biraz suskun kalicam. Cikarmam gerken vbir sürü metraj var. arada bakarım buraya görüşürüz.

ya su kum gibi olayi bende yok peceteye kivamlil geliyo camasirda boyle puturlu gibi nokta nokta ayyyy bayilazammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…