branşım ingilizce... ilköğretim iyi ama çok yorucu yaa... angarya işi çok.. birde bu yaştaki çocuklarla uğraşmakta yorucu oluyo.. ne bileyim bakalım iyi bir lise olursa geçmeyi düşünüyorum zaten... yoksa benim kocada istemiyo.. o yaştaki çocuklarında aklı başka yerde yaarahatsız ederler falan diyor..
evet ama iyi bir lise olursa şöyle anadolu lisesi kıvamında süper olacak...
raharsıt etmelerini bırak çok daha acımasız oluyolar..tam ergen işte..biz de öyleydik neler yapmadık neler..anlatsam roman olurama biz yine saygılıydık ,hocalardan ödümüz kopardı..şimdikilerin yaptıgı yaramazlıkdan öte..çok saygısızlar...
En iyisini sen bilirsin tabi. Allah gönlüne göre versin inşallah.
ben de anadolu lisesinden mezunum canım...kalmadı öyle eskisi gibi aynı tüm ergenlerevet ama iyi bir lise olursa şöyle anadolu lisesi kıvamında süper olacak...
şimdikiler çok fena tabii... ama en önemlisi saygı.. saygılı olsunlarda gerisi mühim değil...
amin canım inşallahh..
kızlar ben yine kaçtım... bu uzun tenefüsss kahve+sigara ohhhhhh çok seviyorum bu tenefüsü
branşım ingilizce... ilköğretim iyi ama çok yorucu yaa... angarya işi çok.. birde bu yaştaki çocuklarla uğraşmakta yorucu oluyo.. ne bileyim bakalım iyi bir lise olursa geçmeyi düşünüyorum zaten... yoksa benim kocada istemiyo.. o yaştaki çocuklarında aklı başka yerde yaarahatsız ederler falan diyor..
Kesinlikle çok asılan oluyor bir kere
Telefonumu bulmuşlar bir yerden rahatsız falan ediyorlar.Bir de istanbul zaten berbat bu konularda.Düşünün 60 kişilik sınıf var ben arkalara sesimi duyuramıyorum ve arkada esrar çekenler varrrr
korkunçtu hemen bıraktım zaten ücretli yapıyordumm
Kesinlikle çok asılan oluyor bir kere
Telefonumu bulmuşlardı bir yerden rahatsız falan ediyorlardı.Bir de istanbul zaten berbat bu konularda.Düşünün 60 kişilik sınıf var ben arkalara sesimi duyuramıyorum ve arkada esrar çekenler varrrr
korkunçtu hemen bıraktım zaten ücretli yapıyordumm
Yok artık çivisi çıkmış gerçekten.
esrar mı
yuhhhhhhhhhh...........
Neler gördü bu gözler.Sefaköy taraflarından yaptım çok pis yerlerdir.O tarafta da okudum.Lisede ne olaylar çıkardı bizim.Keşke diyorum ilköğretim öğretmeni olsaydım:97:
Ya kızlar kader gelmedi gelse ya artık
adet gelirse gelmem o zaman anlarsınız demiştiii
Lütfen gelmesin adetiiiiiiii
ben de merak ediyorum ya aynen...ama ne bilim o hamile gibi geliyo bana bu ay..bi o bi de sen :26::26:
gülşahhh hoş geldin canım
hoşbulduk canım geçmişi okuyordumm, bende kaderi merank ettimm:26::26:
gözlerimi açar açmaz buraya geliyorumm bağımlılık sankiben kahvaltımı yapıp geleyım kızlarr belkım kadercımde gelır ozaman kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?