2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

raharsıt etmelerini bırak çok daha acımasız oluyolar..tam ergen işte..biz de öyleydik neler yapmadık neler..anlatsam roman olur ama biz yine saygılıydık ,hocalardan ödümüz kopardı..şimdikilerin yaptıgı yaramazlıkdan öte..çok saygısızlar...

şimdikiler çok fena tabii... ama en önemlisi saygı.. saygılı olsunlarda gerisi mühim değil...

En iyisini sen bilirsin tabi. Allah gönlüne göre versin inşallah.

amin canım inşallahh..

kızlar ben yine kaçtım... bu uzun tenefüsss kahve+sigara ohhhhhh çok seviyorum bu tenefüsü

evet ama iyi bir lise olursa şöyle anadolu lisesi kıvamında süper olacak...
ben de anadolu lisesinden mezunum canım...kalmadı öyle eskisi gibi aynı tüm ergenler

sigara içmeeee çay iç ama..iyi tenefüsler

Kesinlikle çok asılan oluyor bir kere
Telefonumu bulmuşlardı bir yerden rahatsız falan ediyorlardı.Bir de istanbul zaten berbat bu konularda.Düşünün 60 kişilik sınıf var ben arkalara sesimi duyuramıyorum ve arkada esrar çekenler varrrr
korkunçtu hemen bıraktım zaten ücretli yapıyordumm

Son düzenleme:

esrar mı
yuhhhhhhhhhh...........

Yok artık çivisi çıkmış gerçekten.

Son düzenleme:
Ya kızlar kader gelmedi gelse ya artık
adet gelirse gelmem o zaman anlarsınız demiştiii
Lütfen gelmesin adetiiiiiiii

gözlerimi açar açmaz buraya geliyorumm bağımlılık sanki ben kahvaltımı yapıp geleyım kızlarr belkım kadercımde gelır ozaman kadar

gözlerimi açar açmaz buraya geliyorumm bağımlılık sanki ben kahvaltımı yapıp geleyım kızlarr belkım kadercımde gelır ozaman kadar

afiyet olsun tatlım
ya kader gelir de söylerse bir şeyler bana özel mesaj atın olur mu
sonra gelip saatlerce geçmişi okumayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…