2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

kader idrar estlerine guvenmeeeeeeee
Adet olmadikca umut var demektir

kaçakkkk sabahtan beri çatladık meraktan! dur bakalım belli olmaz hiç,daha 2 günümüz var, hcg 20'nin altıysa anlayamıyor o testler.

bilmiyorum canlarımmm,,,bekleyelim görelimm,,,ümidimi kaybettim tek çizgiyi görünce
hemde ilk testimdi o benimmmm

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 5 ziyaretçi)
heaven1 deece sedase+ gida_pinar kad_er soulfly_eu ces1234+ ifakatm pIrILtI80 c_emre

coşmuşuz yinee

kizlar moralim cok bozuk annem aradi blraz once rahatsizlanmis doktor tomografi istemis p.tesi gunu cekilecek pazardan gel dedi ben de kocami aradim pztesi annemin kontrolu var once oraya gidelim ordan gidersin diyo annesi daha kiymetli annemden hem ben napcam ki
Ben de ben snn annenin kizi olabilmisim ama sen annemin oglu olamamissin
Kaynanamlara da sinir oldum o kadar yanlarinda telefonla konustum hastane falan dedim bi sormadilar ne oldu diye tek dedigi sey su cok isindi.cok canm skldi yaaaa

benimki de aslannninşallah doğsunlar da...erken gelirse de yengeç mi ya?

Erkek olursa yengeç burcu iyidir. Cok duyarli duygusal olur, eşimden biliyorum :) Ama yengeç kadını nasıldır bilemem, var mı bilen. Benim bücürüm de Basak olcakmis :)

canım benim ya sıkma canını... ama sen zaten günlerdir kayınvalidenin yanındasın yetmezmii. kontrolede oğlu götürsün annenler başka şehirdemi???

inşallah önemsiz bir şeydir anneninki.herkes mi kendini düşünür ya? eşinle yüz yüze konuş.yapman gerekeni fazlasıyla yaptın.çık git pazar günü.ben annesiz büyüdüm,başkası melek de olsa insanın kendi annesi etmiyor! git pazar günü,eşin gelmezse gelmesin,annene moral ver,gönlünü hoş tut.nasılsa gelinsin,ne yapsan el kızısın...

kıyamam tatlım üzme kendini ya... eşini tatlı dille ikna et kayınvalidene yarım edecek başka birilerinin de oldugunu söyle..ama annemin bana ihtiyacı var ki çağırdı yoksa gel demezdi fln de..kıyamam

caným benim ya sýkma canýný... ama sen zaten günlerdir kayýnvalidenin yanýndasýn yetmezmii. kontrolede oðlu götürsün annenler baþka þehirdemi???

Yok canm ama uzaklar bi saat falan suruyo yol
Zaten oglu kizi kocasi goturecek ama benmde gitmemi istiyo
Ya burdan suan defolup gitmek istiyorum ama iste ne diyip gidicem

Erkek olursa yengeç burcu iyidir. Cok duyarli duygusal olur, eşimden biliyorum :) Ama yengeç kadını nasıldır bilemem, var mı bilen. Benim bücürüm de Basak olcakmis :)

oyyy yandın sen! babam başak! titizzzzzzzzzlik hastasııı!
aramızda 3 hafta var ha es? burç bile değişmiş bak...

fevri olma,onlara bir şey deme. bak sen de koçsun benim gibi,kendimden biliyorum,zararlı çıkarsın.suratını da düzelt dobra koçum benim.
kocanla hallet! ona söylesen de kavga da etsen iki gün sonra canım gülüm olursunuz ama kayınvalidene deme bir şey,belli etme.b..ok var sanki,ordu gibi ne işiniz var kontrolde!

Simdi sicagi sicagina birsey dusunme. Esinle tekrar konusunca hallerdersin, uzme kendini.

oyyy yandın sen! babam başak! titizzzzzzzzzlik hastasııı!
aramızda 3 hafta var ha es? burç bile değişmiş bak...

Evet, 1 eylül diyor benim doğum tarihime otomatik hesaplayicilar o da basaka denk geliyor. Biraz erken dogarsa belki aslan olur. Annem de aslan ama hicbi aslanligini gormedim su yasima kadar.

ikna durumu soz konusu degil canm gidicem dersem giderlm ama oyle demesi sinirimi bozdu teli de yuzune kapattim zaten
Adama bak ya nasil der ki boyle bi sey benm annemin 2 evladi var ablam da calisiyo ozel sektor tabi ki ben gmturcem canm annem de ugur da gelse falan demistl bi de

canım geçmiş olsun canım,inşlh önemli bişey yoktur,,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…