kader idrar estlerine guvenmeeeeeeee
Adet olmadikca umut var demektir
kaçakkkk sabahtan beri çatladık meraktan! dur bakalım belli olmaz hiç,daha 2 günümüz var, hcg 20'nin altıysa anlayamıyor o testler.
bilmiyorum canlarımmm,,,bekleyelim görelimm,,,ümidimi kaybettim tek çizgiyi görünce
hemde ilk testimdi o benimmmm
bekle bi kaç gün daha bakalım.olmassa da fırt..boşver bak takıl bana ...7 şubatı bekliyorum
tamam deecemm,,,hayırlısı olsun,,bu ayda foss çıktııı,,,
bekle bi kaç gün daha bakalım.olmassa da fırt..boşver bak takıl bana ...7 şubatı bekliyorum
bu ay hamile kalsak 9 ay 10 gün ekle hangi ay doğurcazkasıma gelcek hee akrep burcu olcak sıpam
benimki de aslannninşallah doğsunlar da...erken gelirse de yengeç mi ya?
kizlar moralim cok bozuk annem aradi blraz once rahatsizlanmis doktor tomografi istemis p.tesi gunu cekilecek pazardan gel dedi ben de kocami aradim pztesi annemin kontrolu var once oraya gidelim ordan gidersin diyo annesi daha kiymetli annemden hem ben napcam ki
Ben de ben snn annenin kizi olabilmisim ama sen annemin oglu olamamissin
Kaynanamlara da sinir oldum o kadar yanlarinda telefonla konustum hastane falan dedim bi sormadilar ne oldu diye tek dedigi sey su cok isindi.cok canm skldi yaaaa
kizlar moralim cok bozuk annem aradi blraz once rahatsizlanmis doktor tomografi istemis p.tesi gunu cekilecek pazardan gel dedi ben de kocami aradim pztesi annemin kontrolu var once oraya gidelim ordan gidersin diyo annesi daha kiymetli annemden hem ben napcam ki
Kaynanamlara da sinir oldum o kadar yanlarinda telefonla konustum hastane falan dedim bi sormadilar ne oldu diye tek dedigi sey su cok isindi.cok canm skldi yaaaa
caným benim ya sýkma canýný... ama sen zaten günlerdir kayýnvalidenin yanýndasýn yetmezmii. kontrolede oðlu götürsün annenler baþka þehirdemi???
Erkek olursa yengeç burcu iyidir. Cok duyarli duygusal olur, eşimden biliyorum :) Ama yengeç kadını nasıldır bilemem, var mı bilen. Benim bücürüm de Basak olcakmis :)
kader,teste tekrar baksana gölge de olsa çizgi var mı?
fevri olma,onlara bir şey deme. bak sen de koçsun benim gibi,kendimden biliyorum,zararlı çıkarsın.suratını da düzelt dobra koçum benim.Yok canm ama uzaklar bi saat falan suruyo yol
Zaten oglu kizi kocasi goturecek ama benmde gitmemi istiyo
Ya burdan suan defolup gitmek istiyorum ama iste ne diyip gidicem
Yok canm ama uzaklar bi saat falan suruyo yol
Zaten oglu kizi kocasi goturecek ama benmde gitmemi istiyo
Ya burdan suan defolup gitmek istiyorum ama iste ne diyip gidicem
oyyy yandın sen! babam başak! titizzzzzzzzzlik hastasııı!
aramızda 3 hafta var ha es? burç bile değişmiş bak...
kýyamam tatlým üzme kendini ya...eþini tatlý dille ikna et kayýnvalidene yarým edecek baþka birilerinin de oldugunu söyle..ama annemin bana ihtiyacý var ki çaðýrdý yoksa gel demezdi fln de..kýyamam
yok bebişim,çıkmadı ,gölge bilem yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?