ikna durumu soz konusu degil canm gidicem dersem giderlm ama oyle demesi sinirimi bozdu teli de yuzune kapattim zaten
Adama bak ya nasil der ki boyle bi sey benm annemin 2 evladi var ablam da calisiyo ozel sektor tabi ki ben gmturcem canm annem de ugur da gelse falan demistl bi de
fevri olma,onlara bir þey deme. bak sen de koçsun benim gibi,kendimden biliyorum,zararlý çýkarsýn.suratýný da düzelt dobra koçum benim.
kocanla hallet! ona söylesen de kavga da etsen iki gün sonra caným gülüm olursunuz ama kayýnvalidene deme bir þey,belli etme.b..ok var sanki,ordu gibi ne iþiniz var kontrolde!
demezse demesin, sen allah rızası için bak,ilgilen yine.akşam eşinle konuş,git.hiiiç kims için de sıkma canını.Sedam ya bazen her seyden sklyorum ama yuzumu duzelttm aksam gorecek kac bucak dunya ne var yani kaynanam da sorsa noldu hayirdir dese
Sagolun kizlar desteginlz icin
demezse demesin, sen allah rızası için bak,ilgilen yine.akşam eşinle konuş,git.hiiiç kims için de sıkma canını.
mmmmm eline sağlıkkk! bir de sigara olaydııı ahhhhhhhasmayın suratlarıııııııııııııııı kaffe yaptım size hadi bakıyım
mmmmm eline sağlıkkk! bir de sigara olaydııı ahhhhhhh
kızma deecesiiii,içmiyorum diye dilime vurdu.rüyamda görüyorum inan,deli gibi istiyor canım.hele bir doğsun da
kaffeler de sütlüüüüüü
kızma deecesiiii,içmiyorum diye dilime vurdu.rüyamda görüyorum inan,deli gibi istiyor canım.hele bir doğsun da
doğsa da değişmicekk..bıraktın gitti...
kizlar moralm duzeldi biraz annemnde bl seyi cikmasin yeter bana
Sagolun moralimi duzelttiniz akil verdiniz
ne demek şekerim.sen iyi ol da...çıkmaz bşiyi annenin de inşallah..sen içini ferah tut yeterkizlar moralm duzeldi biraz annemnde bl seyi cikmasin yeter bana
Sagolun moralimi duzelttiniz akil verdiniz
yaaaaaaben emzirme faslı bittikten sonra içeceğim ilk sigaranın hayaliyle yşıyoruuummm arkadaşlarla oturuyoruz,bebiş babasında ben de sade türk kahvesinin yanında kısa winstonumu tellendiriyorummmmm hayale bak:)))
bebiþim sýkma canýnýýý,,,inþlhh annende önemli biþey yokturrr
anaam sen kaç gündür onlarla beraber yoruldun,koþturdun
bi zahmet edipte sormamýþ bile kaynanan,
böyle olmamalýydýýý
neyse sende ona göre davranýrsýnnn bacýmm
Evet tatlim anladim ne yaparsam gozlerinde olmuyo hep el kiziyim
Amannnnnn banane ister gelsin gozlerine yaptiklarim ister gelmesin ben Allah rizasi icin yaplyorum
ne demek şekerim.sen iyi ol da...çıkmaz bşiyi annenin de inşallah..sen içini ferah tut yeter
bak yaaaaaa:84::84:hazır bırakmış olcaksın bi daha yapma bu kötülüğü kendine de bebişe de ..tütünlü süt mü içirceksin çocuğaa
Evet tatlim anladim ne yaparsam gozlerinde olmuyo hep el kiziyim
Amannnnnn banane ister gelsin gozlerine yaptiklarim ister gelmesin ben Allah rizasi icin yaplyorum
herkese merhaba hanımlar, aralık ayı için çok ümitlenip umudunu ocak ayına saklayanlardanım bende.. aslında regl tarihim 1 haftadan çok gecikti ve hala regl olmadım.. o yüzden bi umut kan testine girdim bugün ve ne yazıkki negatif çıktı..
hala çok moralsiz ve üzgünüm.. ama kendimi toparlamam gerektiğini biliyorum.. şimdi tek dileğim kırmızıların bir an önce gelmesi ki ona göre ocak ayında yepyeni bi umuda sahip olabileyim..
hepinize mutlu günler.. Allah tez zamanda muradımıza kavuştursun hepimizi hayırlısı ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?