2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

şimdi sinirlisin,azıcık yatış yine konuşursunuz...dediğini yine yap ama inatlaşma bebeğim üzülürsün sonra

Sedam ya bazen her seyden sklyorum ama yuzumu duzelttm aksam gorecek kac bucak dunya ne var yani kaynanam da sorsa noldu hayirdir dese
Sagolun kizlar desteginlz icin

Sedam ya bazen her seyden sklyorum ama yuzumu duzelttm aksam gorecek kac bucak dunya ne var yani kaynanam da sorsa noldu hayirdir dese
Sagolun kizlar desteginlz icin
demezse demesin, sen allah rızası için bak,ilgilen yine.akşam eşinle konuş,git.hiiiç kims için de sıkma canını.

kizlar moralm duzeldi biraz annemnde bl seyi cikmasin yeter bana
Sagolun moralimi duzelttiniz akil verdiniz

doğsa da değişmicekk..bıraktın gitti...

yaaaaaaben emzirme faslı bittikten sonra içeceğim ilk sigaranın hayaliyle yşıyoruuummmarkadaşlarla oturuyoruz,bebiş babasındaben de sade türk kahvesinin yanında kısa winstonumu tellendiriyorummmmmhayale bak:)))

bebişim sıkma canınııı,,,inşlhh annende önemli bişey yokturrr
anaam sen kaç gündür onlarla beraber yoruldun,koşturdun
bi zahmet edipte sormamış bile kaynanan,
böyle olmamalıydııı
neyse sende ona göre davranırsınnn bacımm

ne demek şekerim.sen iyi ol da...çıkmaz bşiyi annenin de inşallah..sen içini ferah tut yeter
yaaaaaaben emzirme faslı bittikten sonra içeceğim ilk sigaranın hayaliyle yşıyoruuummmarkadaşlarla oturuyoruz,bebiş babasındaben de sade türk kahvesinin yanında kısa winstonumu tellendiriyorummmmmhayale bak:)))

bak yaaaaaa:84::84:hazır bırakmış olcaksın bi daha yapma bu kötülüğü kendine de bebişe de ..tütünlü süt mü içirceksin çocuğaa

Evet tatlim anladim ne yaparsam gozlerinde olmuyo hep el kiziyim
Amannnnnn banane ister gelsin gozlerine yaptiklarim ister gelmesin ben Allah rizasi icin yaplyorum

herkese merhaba hanımlar, aralık ayı için çok ümitlenip umudunu ocak ayına saklayanlardanım bende.. aslında regl tarihim 1 haftadan çok gecikti ve hala regl olmadım.. o yüzden bi umut kan testine girdim bugün ve ne yazıkki negatif çıktı..
hala çok moralsiz ve üzgünüm.. ama kendimi toparlamam gerektiğini biliyorum.. şimdi tek dileğim kırmızıların bir an önce gelmesi ki ona göre ocak ayında yepyeni bi umuda sahip olabileyim..

hepinize mutlu günler.. Allah tez zamanda muradımıza kavuştursun hepimizi hayırlısı ile..

yokbe ya,emzirme faslı bitince dedim ya,nereden baksan sıpa 2 yaşına gelirbelki ben de unuturum o zamana dek sigarayı.şu anda hiç aklımdan çıkmıyor kine bela şeymiş ya tiryakilik...

amin arkadşımm hayırlısı olsun inş sıkma canını moral çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…