2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

aynı şey yeni başına gelmiş biri olarak en kısa zamanda doktora gitmeni tavsiye ederim

AY AKŞAMDAN BERİ NE KADAR ÇOK KONUŞMUŞSUNUZ maşallah.. allah muhabbetinizi artırsın... kaç saattir oku oku bitmedi...
ay benim çok kötü belim ağrıdı ya... sabahtan beri sınav başı bekliyorum acaba ondan mı? yoksa adet olacağım bugün ya da yarın ondan mı?(yani inşallah olmam da)

AY AKŞAMDAN BERİ NE KADAR ÇOK KONUŞMUŞSUNUZ maşallah.. allah muhabbetinizi artırsın... kaç saattir oku oku bitmedi...
ay benim çok kötü belim ağrıdı ya... sabahtan beri sınav başı bekliyorum acaba ondan mı? yoksa adet olacağım bugün ya da yarın ondan mı?(yani inşallah olmam da)

ya bir şey soracağım. adet olmadan önce akıntı oluyor muydu? bugün akıntım başladı benim.. br de o kadar çok geliyor ki anlamadım ben... bir fikriniz var mı?

inşallah olmazsın.ayakta beklemektendir ooooo

aynı şey yeni başına gelmiş biri olarak en kısa zamanda doktora gitmeni tavsiye ederim

içime kurt düştü şimdi, sende kötü bişey çıkmadı değil mi? çıktıysa çok geçmiş olsun, en acilinden şifalar diliyorum..
psikolojiktir diye düşünüyordum ben de ama şimdi bi telaşlanmadım da değil..

psikolojik olabilir... kaç aydır bebek bekliyorsun... benşm ablam da hamile kalmadan önce dokuz gün geciktiği bile olmuş ama bebek sahibi olmak için 7 ay bekledi...

1 senelik evliyim, 7 aydır korunmuyorum, ama özellikle hamile kalmak için bi yol denemedim.. korunmayınca nasılsa olur dedim.. 7 ay geçti hapları bırakalı hala olmayınca işkillenmeye başladım.. bu ay da gecikince umutlanmıştım çok..

ayyyyyy öldüm anammmmmne temizlikmiş yap yap bitmedi...bi mola vereyim dedim ama sanırım bu mola bu gecenin sonu olacak ve ben kanepenin üstünde yorgunuluktan sızıp kalıcam...karnım da aç kalkıp yemek yapmak lazım...

yok kurt düşmesin.kötü bşey çıkmadı şükür bende..mantar olmuşum ve bu ay yumurtlamamışım regl olmamamın sebebi buymuş..hormon testlerim ve vajinal muayeneden sonra temiz çıktı herşey..yumurtlamama sebebimi de mantara baglıyorum ben...
doktora gittim rahatladım siz de öyle yapın..duphastonla dün adet oldum bir de..

ellerine saglık cicim..güle güle kirletme hep temiz kalsın

ellerine saglık cicim..güle güle kirletme hep temiz kalsın

sağol canım da benim temizlik yaptığım günler benim kocanın pasaklılığı tutuyo ve hep elinde çerez kasesi kül tablası vs.ile geziyo...bi de sinir oldum koltuğu bi çektim altından top yapılmış çorap çıktı ve ben daha salı günü temizlik yaptım ne ara attı yani merak ettim,uyansın o kokulu çorapları ağzına sokucam onun

çok şükür, sevindim senin adına, allah beterinden saklasın.. olmadı ben de gidicem bi kontrole. Soğan kürü diye bişeyler gördüm şimdi sitede yazmış pek çok bayan işe yarıyor diye..
reglim bi başlasa denemeyi düşünüyorum, kendi haline bırakmak işe yaramıyo demekki biraz çabalamak lazım galiba:)
7 aydır akışına bıraktık bişey olduğu yok ne de olsa.. gerçi doğum kontrol haplarının bıraktıktan sonra 1 seneye kadar etkili olabileceğini söyleyenlerde var.. yani belkide yeni yeni toparlanıyor yumurtalıklarım bilemiyorum..

ayyyyynı benimki..gögsunde biriktirip o kabukları yere sallamıyomu bi de sok valla benim de ev battı yarın yaparım artık temizliği hele bi yapsın iyi fikir şu çorap işi ben de yapayım

saol canım..ben de 8 ay dogum kontrol hapı kullandım bırakalı 6 ay olcak işte..3-4 ay etkisi sürer demişti dr ..gerçi sonra da eşim korundu.. biz kez deneme yaptık onda da yumurtlamamışım boşa gitti onu saymassak ocakta ilk ve en profesyonel çalışmamı yapıcam:78::78:

yaşasın ocak çalışkanları o halde hehehe:)
evet evet moral bozmak yok.. bu ay sıkı çalışıcaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…