Benim de var üstümde o miskinlik.Kocişim olmasa biteremezdim işlerimi
kaldırıyım totomu az şu koltuktan bari hakkatten akşam olmuş yahu eyvah eyvahgerçi çok işim yok benim bugün ama bin ev temizliğine bedel geliyo şu iki parça ütü onda da kocişten yardım istemiyorum artık ayıp geliyo D yapiim de geliim bari:78:
valla erken bence tatlım,bekle bence,bak bana evi temizledim hala adet olmadımm
bu adet benle dalga geçiyorrrrrrrrrrr yaa
Herkese merhaba.kızlar bi bilgisi olan yazsın lütfen!!!! Geçen ayın 28inde 2 doz çatlatma iğnesi vuruldum biri 18 diğeri 20 mm yumurtam varken....adetime 3 gün kaldı bende bir haftadan fazladır bazı belirtiler oldu.yumurtalıkların olduğu yer alt karın mı diyolar tam bilmiyorum orası şiş.ara ara ağrı yapıyo.sol kasığım daha çok ağrı yapıyo ama sürekli değil.....ağzımda acımsı bir tad var ne yesem acı geliyo.....özellikle yemek yediğim zaman midem huzursuz oluyo hafiften bulanıyo ama çok değil.....tansıyonum düşük....2 dünden beride başım ağırıyo,gözlerim baygın bakıyo birazda şiş..... Arda da açık sarı akıntıım oluyo....ne çok şey yazdım di mi bunlar neyin habercisi acaba diye merak ediyorum....duyanınız bileniniz varsa yazın lütfen.....yoksa hepsi psikolojik ya da iğnenin yan etkileri mi acaba!!!!!!:26::26:
Gelmicek o gelmicekkkk çok beklersin daha sen
Herkese merhaba.kızlar bi bilgisi olan yazsın lütfen!!!! Geçen ayın 28inde 2 doz çatlatma iğnesi vuruldum biri 18 diğeri 20 mm yumurtam varken....adetime 3 gün kaldı bende bir haftadan fazladır bazı belirtiler oldu.yumurtalıkların olduğu yer alt karın mı diyolar tam bilmiyorum orası şiş.ara ara ağrı yapıyo.sol kasığım daha çok ağrı yapıyo ama sürekli değil.....ağzımda acımsı bir tad var ne yesem acı geliyo.....özellikle yemek yediğim zaman midem huzursuz oluyo hafiften bulanıyo ama çok değil.....tansıyonum düşük....2 dünden beride başım ağırıyo,gözlerim baygın bakıyo birazda şiş..... Arda da açık sarı akıntıım oluyo....ne çok şey yazdım di mi bunlar neyin habercisi acaba diye merak ediyorum....duyanınız bileniniz varsa yazın lütfen.....yoksa hepsi psikolojik ya da iğnenin yan etkileri mi acaba!!!!!!:26::26:
Gelmicek o gelmicekkkk çok beklersin daha sen
kız adaşımmm ,normalde umutsuzum, adetimi bekleme derdindeyim,
ama senin sözlerin beni heyecanlandırıyorrrrr
''bir ihtimal daha varrrrrrr
oda ölmek mi dersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn''
bu şarkı da beni mi anlatıyor neeeeeee
bende senin bu ay pek takmadığını düşünerekten senden umutluyumm
hani öyle olurmuş yaaa
işte onun örneklerinden biride sen olursun inşlhh
İşte adetin 9 aylık bi koma dönemi yaşasın yeter
İnşallah canım ya inşallah hamilesindir.Sanki seen hamileysen bende hamileymişim gibi geliyor
İnşallah öyledir ama benim şöyle bi umutsuzluğum var eşim de ben de farklı konularda çok stresliydik.Hani ilişki de olsa eşim ilk defa biraz isteksizdi.Yani yumurta da sprem de belki bu ay kaliteli olmaz diye düşünüyorum
valla canım sayıkların hamilelik bellirtilerine benziyorr
inşlhh psikolojik değildirrr
adetine 3 gün kalmış,bekle canım öyle test yap bencee
inşlhh hamişsindirr
kız beni çok güldürdünn
Allah iyiliğini versinn emiiii
inşlhhh öyledirrr,
ya ben hepimizin aynı anda hamiş olmasını çok istiyorumm
anlatırız birbirimize
bugün bu oldu bugün şu olduu diyee
çok zevkli olurr yaaaaaaaa
Allahım bizlere hayırlısından ,sağlıklısından birer bebiş verrr
yaa öyle düşünmeyinnn bence,olacağı varsa olur ...
aayyy bunlar ne anlamış kaliteden yahuuuuuuuuuuuu
kafayı yiiicemmmmm
Bunların hepsi hamileleik belirtisi canım ama psikolojik de olabilir.Eğer çok merak ediyorsan kan testi yaptırabilirsin.Ama idrar testi için erken
eşimde varikosel var kalitesiz olabilir yani canım.Kimyasal yaşamamı da ona bağladı doktor
canım sağol cevap yazdığın ve güzel dileklerin için...inşallah hamileyimdir...diğer belirtiler neyse ama bu yumurtalığın şişmesi meraklandırdı beni hamile olunca şişer mi yoksa başka bi sorun mu var diye....
hakkınızda hayırlısı neyse o olsunnn
bak şurda kaç gün kaldıı,,,
inşlhh güzel haberlerle gelirsinn
bende dün negatif çıkınca yürü doktora gidicez,seni baktırıcamm dedimmmm
gülüyoo manyakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?