2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Benim de var üstümde o miskinlik.Kocişim olmasa biteremezdim işlerimi

ben çok pratik ve hızlı biriyim,yemeğimi filan yarım saatte,bitiririm,temizlikte en fazla 1,5 2 saatimi alırrr...
o yüzden bitirip rahat rahat nette takılmayı seviyorummm....
kocişim işte bugünn
yalnızımmm bennn

ütü zevkli geliyo bana,kocişim öğretmen olduğundan sürekli gömlek ütülüyorumm...
hepsini toplu ütülüyorum,parça parça olunca sinir olluyorumm
biter canımm yaa,,,hadi yapta gel bekliyoruz seni tatlımmmmmmmmmm

Herkese merhaba.kızlar bi bilgisi olan yazsın lütfen!!!! Geçen ayın 28inde 2 doz çatlatma iğnesi vuruldum biri 18 diğeri 20 mm yumurtam varken....adetime 3 gün kaldı bende bir haftadan fazladır bazı belirtiler oldu.yumurtalıkların olduğu yer alt karın mı diyolar tam bilmiyorum orası şiş.ara ara ağrı yapıyo.sol kasığım daha çok ağrı yapıyo ama sürekli değil.....ağzımda acımsı bir tad var ne yesem acı geliyo.....özellikle yemek yediğim zaman midem huzursuz oluyo hafiften bulanıyo ama çok değil.....tansıyonum düşük....2 dünden beride başım ağırıyo,gözlerim baygın bakıyo birazda şiş..... Arda da açık sarı akıntıım oluyo....ne çok şey yazdım di mi bunlar neyin habercisi acaba diye merak ediyorum....duyanınız bileniniz varsa yazın lütfen.....yoksa hepsi psikolojik ya da iğnenin yan etkileri mi acaba!!!!!!:26::26:

valla canım sayıkların hamilelik bellirtilerine benziyorr
inşlhh psikolojik değildirrr
adetine 3 gün kalmış,bekle canım öyle test yap bencee
inşlhh hamişsindirr

Gelmicek o gelmicekkkk çok beklersin daha sen

kız adaşımmm ,normalde umutsuzum, adetimi bekleme derdindeyim,
ama senin sözlerin beni heyecanlandırıyorrrrr

''bir ihtimal daha varrrrrrr
oda ölmek mi dersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn''

bu şarkı da beni mi anlatıyor neeeeeee

Bunların hepsi hamileleik belirtisi canım ama psikolojik de olabilir.Eğer çok merak ediyorsan kan testi yaptırabilirsin.Ama idrar testi için erken

İşte adetin 9 aylık bi koma dönemi yaşasın yeter
İnşallah canım ya inşallah hamilesindir.Sanki seen hamileysen bende hamileymişim gibi geliyor

bende senin bu ay pek takmadığını düşünerekten senden umutluyumm
hani öyle olurmuş yaaa
işte onun örneklerinden biride sen olursun inşlhh

İnşallah öyledir ama benim şöyle bi umutsuzluğum var eşim de ben de farklı konularda çok stresliydik.Hani ilişki de olsa eşim ilk defa biraz isteksizdi.Yani yumurta da sprem de belki bu ay kaliteli olmaz diye düşünüyorum

İşte adetin 9 aylık bi koma dönemi yaşasın yeter
İnşallah canım ya inşallah hamilesindir.Sanki seen hamileysen bende hamileymişim gibi geliyor

kız beni çok güldürdünn
Allah iyiliğini versinn emiiii
inşlhhh öyledirrr,
ya ben hepimizin aynı anda hamiş olmasını çok istiyorumm
anlatırız birbirimize
bugün bu oldu bugün şu olduu diyee
çok zevkli olurr yaaaaaaaa
Allahım bizlere hayırlısından ,sağlıklısından birer bebiş verrr

yaa öyle düşünmeyinnn bence,olacağı varsa olur ...
aayyy bunlar ne anlamış kaliteden yahuuuuuuuuuuuu
kafayı yiiicemmmmm

valla canım sayıkların hamilelik bellirtilerine benziyorr
inşlhh psikolojik değildirrr
adetine 3 gün kalmış,bekle canım öyle test yap bencee
inşlhh hamişsindirr

canım sağol cevap yazdığın ve güzel dileklerin için...inşallah hamileyimdir...diğer belirtiler neyse ama bu yumurtalığın şişmesi meraklandırdı beni hamile olunca şişer mi yoksa başka bi sorun mu var diye....

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Gelsin bebişlerrrrrrrrrr

turlik yawwrumm alışverişini yaptınmı bebişimm,,,
naptın anlat bakalım
hoşgeldin kuzummm

Bunların hepsi hamileleik belirtisi canım ama psikolojik de olabilir.Eğer çok merak ediyorsan kan testi yaptırabilirsin.Ama idrar testi için erken

canım sağol cevap yazdığın ve güzel dileklerin için...inşallah hamileyimdir...testi adetim geçmeden yaptırmıyıcam daha önceleri hep hüsran oldu...Hatta bikaçgün geçsin öyle yaptırıcam....Diğer belirtiler neyse ama bu yumurtalığın şişmesi meraklandırdı beni hamile olunca şişer mi yoksa başka bi sorun mu var diye....

eşimde varikosel var kalitesiz olabilir yani canım.Kimyasal yaşamamı da ona bağladı doktor

hakkınızda hayırlısı neyse o olsunnn
bak şurda kaç gün kaldıı,,,
inşlhh güzel haberlerle gelirsinn
bende dün negatif çıkınca yürü doktora gidicez,seni baktırıcamm dedimmmm
gülüyoo manyakkk

valla canım onu hiç duymadım şişme olur mu bilmiyorumm,,,sen takma kafana onu,bekle günün gelsin herşey ortaya çıkar
:79::79:

Zaten önce erkeğin bakılması daha iyi olur diyor benim doktor.Ben bakıldım ben de bir şey yok ama hormonlarıma baktırmadım.Zaten doktor kimyasal yaşadın demek hamile kalabiliyosun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…