amin canım hepimiz inşallah....ben inanıyorum valla bi gram umutsuzlugum yoko yerini yapmak konusu gerçek galiba ya.. çünkü böyle olup da kısa bi süre içinde hamile kalanlar öyle çok ki.. inanmak istiyorum ben de buna:)) hadi hayırlısı bekliyorum senin hayırlı haberini de tez vakitte özellikle, inşallah kısmet olur ben de hemen akabinde veririm müjdemi
boşver yahu temizdir o temiz, ne güzel kaynatıyoruz şurdatemizle temizle gene aynı zaten bu evler canlı mekanizmalar sana gıcıklık olsun diye arkanı dönünce kendini dağıtıyolar
aynı benim durumum işte... temizlik yapmam lazım yemek yapılacak.. hiçbirini istemiyoruuummmm
boşver yahu temizdir o temiz, ne güzel kaynatıyoruz şurdatemizle temizle gene aynı zaten bu evler canlı mekanizmalar sana gıcıklık olsun diye arkanı dönünce kendini dağıtıyolar
hadi kızlar ben kaçıyorum artık otur otur nereye kadar işler beni bekler...
görüşürüz akşama öpüyorum siziii
hadi kızlar ben kaçıyorum artık otur otur nereye kadar işler beni bekler...
görüşürüz akşama öpüyorum siziii
güle güle tatlımmmm...kolay gelsin...
kızlar ben de kaçıyorum annemle buluşcam 2de...malum kurtlandım alışverişim geldi
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakınnnnnnn...
güle güle deece iyi alışverişlerr, heaven1 kolay gelsinnn
kad_er valla o kadar senedir çalışırım ilk defa bikaç aydır evde oturuyorum anladım anyayı konyayı, zor zanaat bu ev kadınlığı zorrr :))
Herkeşlerrr gitmişşşşş
evi temizledim ve geldim
akşamada barbunya ve pilav birde salata yaparımm
menümde hazırrr
ohhhh bee....
evi temizledim ve geldim
akşamada barbunya ve pilav birde salata yaparımm
menümde hazırrr
ohhhh bee....
Allah'ım ben elimden geleni yaptım; gelmeyenler içinse, ellerimi sana açtım...
Çok sevdim bu duayı edicem artık hepppp
Hoşgeldinnn canımmmmm
Benim de her şeyim hazır burada yapayalnız kaldım
Ya benim çok fena test yapasım var
çok güzel bir dua,,,bende hep Allahım ben elimden geleni yaptım,,,diye başllıyorum devamı farklı benimkinin
hoşbuldum canım
kaç gün kaldıki bebişim senin gününe...
erken değilmi kızz
maşallah bu ne hamaratlık:81::96: benim üstümdeki miskinlik kalkmak bilmiyo bugün valla
maşallah bu ne hamaratlık:81::96: benim üstümdeki miskinlik kalkmak bilmiyo bugün valla
Erken kız hemi de ne erken ya dört ya da altı gün var ama ne bileyim sanki yapsam çıkacak gibi geliyor.Ama bu sefer azimliyim adet günüme kadar beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?