2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

amin canım hepimiz inşallah....ben inanıyorum valla bi gram umutsuzlugum yok
boşver yahu temizdir o temiz, ne güzel kaynatıyoruz şurda temizle temizle gene aynı zaten bu evler canlı mekanizmalar sana gıcıklık olsun diye arkanı dönünce kendini dağıtıyolar

evet ya dün yaptık temizlik bu sabah kalktım çorap tüyleri yerlerde...yok ama süpürmicem bugun yarın

hadi kızlar ben kaçıyorum artık otur otur nereye kadar işler beni bekler...
görüşürüz akşama öpüyorum siziii

aynı benim durumum işte... temizlik yapmam lazım yemek yapılacak.. hiçbirini istemiyoruuummmm

boşver yahu temizdir o temiz, ne güzel kaynatıyoruz şurda temizle temizle gene aynı zaten bu evler canlı mekanizmalar sana gıcıklık olsun diye arkanı dönünce kendini dağıtıyolar

ayyy valla temizliyorum çok sürmüyo akşam eşim eve gelince dökülmeye başlıyoo ev..
aşkım evi temizledim nolur dikkat et diyorum ,o gün dikkat ediyor ertesi gün aynıı

güle güle tatlımmmm...kolay gelsin...

kızlar ben de kaçıyorum annemle buluşcam 2de...malum kurtlandım alışverişim geldi
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakınnnnnnn...

güle güle tatlımmmm...kolay gelsin...

kızlar ben de kaçıyorum annemle buluşcam 2de...malum kurtlandım alışverişim geldi
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakınnnnnnn...

güle güle kızlar ,bende kalkayım yoksa bu gidişle yemeğe de vakit kalmayacakkk
ara sıra molalarda uğramaya çalışırım ,tabii kimse kalmış olursaaaa
şimdilik hoşçakalınn:2:

güle güle deece iyi alışverişlerr, heaven1 kolay gelsinnn
kad_er valla o kadar senedir çalışırım ilk defa bikaç aydır evde oturuyorum anladım anyayı konyayı, zor zanaat bu ev kadınlığı zorrr :))

bende çalışıyordum ,şuan çalışmıyorum ama,eşim çalıştığımdada yardımcı olmuyordu bana
herşeyi tek başma yapmak zor geliyordu,
hem iş,hem ev işi, geçekten zor ....tek kişi kaldıramaz bence

selam kızlar nasılsınız :80:
bende sabahtan beri temizlik yapıyorum görümcem gelcek ıkıgun bende:78::96:
burayada gıremem pazartesi görüşürüz artıkk gecmısıde okuyamadım varmı yeni haberrler

YAW hamileymiş yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hayırlısı olsun canım Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah

Deecem bak sana demiştim bugün de kociş evde bugün de hamile haberi aldık

Allah'ım ben elimden geleni yaptım; gelmeyenler içinse, ellerimi sana açtım...

Çok sevdim bu duayı edicem artık hepppp

Allah'ım ben elimden geleni yaptım; gelmeyenler içinse, ellerimi sana açtım...

Çok sevdim bu duayı edicem artık hepppp

çok güzel bir dua,,,bende hep Allahım ben elimden geleni yaptım,,,diye başllıyorum devamı farklı benimkinin

Hoşgeldinnn canımmmmm
Benim de her şeyim hazır burada yapayalnız kaldım
Ya benim çok fena test yapasım var

hoşbuldum canım
kaç gün kaldıki bebişim senin gününe...
erken değilmi kızz

çok güzel bir dua,,,bende hep Allahım ben elimden geleni yaptım,,,diye başllıyorum devamı farklı benimkinin

hoşbuldum canım
kaç gün kaldıki bebişim senin gününe...
erken değilmi kızz

Erken kız hemi de ne erken ya dört ya da altı gün var ama ne bileyim sanki yapsam çıkacak gibi geliyor.Ama bu sefer azimliyim adet günüme kadar beklicem

maşallah bu ne hamaratlık:81::96: benim üstümdeki miskinlik kalkmak bilmiyo bugün valla

ayy napayım canım,eninde sonunda bu iş benim,ben yapacam mecbur,
zaten 2 gün önce temizlemiştimmm,detaylı hemde,şimdi kolay oldu o yüzdenn
ya Allah ya bismillah de başla ,
akşamada bişey kalmadı bu arada

Erken kız hemi de ne erken ya dört ya da altı gün var ama ne bileyim sanki yapsam çıkacak gibi geliyor.Ama bu sefer azimliyim adet günüme kadar beklicem

valla erken bence tatlım,bekle bence,bak bana evi temizledim hala adet olmadımm
bu adet benle dalga geçiyorrrrrrrrrrr yaa

kaldırıyım totomu az şu koltuktan bari hakkatten akşam olmuş yahu eyvah eyvah gerçi çok işim yok benim bugün ama bin ev temizliğine bedel geliyo şu iki parça ütü onda da kocişten yardım istemiyorum artık ayıp geliyoD yapiim de geliim bari:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…