2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

deece ben ilk zamanlarda sen adının nerden geldiğini söylemeden önce nasıl okuyodum biliyomusun "diis" ingilizceciyim yaa.. sonra yeğeninin teyze deyişi olduğunu duyunca ok gülmüştüm kendime

canım kanda cıkardı..benim de oldu oyle..sen git doktora rahatla

evet o deece benim işte

çok şükür bişeyin yokmuş canım, sonra normale döndümü peki yumurtlama düzenin, şimdi ne durumdasın? hamiş misin yoksa, ay allah mı söyletiyo ne:)

hadi inşallah bu ay tutmadıysa tabii.. inşallah tutmuşturda gerek kalmaz

hadi inşallah bu ay tutmadıysa tabii.. inşallah tutmuşturda gerek kalmaz

ayy tabi canımmmm,inşlhh bu ay hamişsinir de,k.validenlerde çalışmalara gerek kalmazz,,,
ayyy ne bileyim sen ozamana denk geliyoo filan deyinca bende sazan gibi atladımm

herkese slm.allaha bin şükür hamileyim arkasdaslar.çok mutluyum.allah isteyen herkese versin.sabah test yaptım.çift çizgi nettii:)
oooo tebrikler gözün aydınnnnn...sağ salim de kavusursun inşallah...darısı da başımıza..
deece ben ilk zamanlarda sen adının nerden geldiğini söylemeden önce nasıl okuyodum biliyomusun "diis" ingilizceciyim yaa.. sonra yeğeninin teyze deyişi olduğunu duyunca ok gülmüştüm kendime
hahahahkıyamam..e ingilizce hayatının parçası olunca dogal şekerim...
çok şükür bişeyin yokmuş canım, sonra normale döndümü peki yumurtlama düzenin, şimdi ne durumdasın? hamiş misin yoksa, ay allah mı söyletiyo ne:)

duphaston kullandım 10 gün.bittiğinin 4.günü adet oldum şuan adetliyim..bitmesini bekliyorz:78::78:ama şu da var arkadaşların özellikle sedamın dediğine göre bebişim yerini yapmakla mesgul.ha bi de falda çıktı bikaç aya hamile kalcam yani

çok çok tesekkürederim hepinize.emin olun hep aklımdasınız hep dua edecem sizlere.sakın amam sakın umudunuzu yitirmeyinn:)

YAW cım kaçgün geçmişti günün,,,,sen test için çok bekledin ya hani,,,ondan soruyorumm

ayy tabi canımmmm,inşlhh bu ay hamişsinir de,k.validenlerde çalışmalara gerek kalmazz,,,
ayyy ne bileyim sen ozamana denk geliyoo filan deyinca bende sazan gibi atladımm

ya ben nedense bu ay umudumu kestim sanki şimdiden diğer ayın hesabını yapmaya başladımm senide şaşırttım tabii

herkese slm.allaha bin şükür hamileyim arkasdaslar.çok mutluyum.allah isteyen herkese versin.sabah test yaptım.çift çizgi nettii:)

hayırlı olsunnnnn, allah tamamına erdirsin, böyle haberleri alınca iki çizgiyi kendim görmüş gibi içim pırpır ediyo umut oluyosunuz bize ya

kad_er doğru diyosun canım, diğer kızlar da aynı şeyi söylüyo haftasonu geçsin de pazartesiye bi randevu alayım ben en iyisi.. sağolun sizleri bulmuş olmak bana öyle iyi geldi ki.. bu kadar sene interneti boşuna kullanmışım dedim.. burası o kadar sıcak ve samimi ki.. sanal diyesi gelmiyor insanın..

ya ben nedense bu ay umudumu kestim sanki şimdiden diğer ayın hesabını yapmaya başladımm senide şaşırttım tabii

çok çok tesekkürederim hepinize.emin olun hep aklımdasınız hep dua edecem sizlere.sakın amam sakın umudunuzu yitirmeyinn:)

sağol bebişimmm,,,umut yitirmek yok zaten,yola devamm,
dimi kızlarrr

allah razı olsunn.darısı bassına olsunn

o yerini yapmak konusu gerçek galiba ya.. çünkü böyle olup da kısa bi süre içinde hamile kalanlar öyle çok ki.. inanmak istiyorum ben de buna:)) hadi hayırlısı bekliyorum senin hayırlı haberini de tez vakitte özellikle, inşallah kısmet olur ben de hemen akabinde veririm müjdemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…