canım kanda cıkardı..benim de oldu oyle..sen git doktora rahatla
evet o deece benim işte
herkese slm.allaha bin şükür hamileyim arkasdaslar.çok mutluyum.allah isteyen herkese versin.sabah test yaptım.çift çizgi nettii:)
canım bencede bi dr ye git,,,niye olmadınn,yumurtlamadın mı yoksaa,en azından adet olman için ilaç filan yazar,sende çalışmalara başlasın rahatça,böyle beklemek daha kötü bencee...
ayy inanmıyorum,yumurtlama günün k.validenlerde hemde,,,kız belki farklı ortamda daha iyi tutar belki,,
kaçamak olduğu içinn
herkese slm.allaha bin şükür hamileyim arkasdaslar.çok mutluyum.allah isteyen herkese versin.sabah test yaptım.çift çizgi nettii:)
hadi inşallah bu ay tutmadıysa tabii.. inşallah tutmuşturda gerek kalmaz
oooo tebrikler gözün aydınnnnn...sağ salim de kavusursun inşallah...darısı da başımıza..herkese slm.allaha bin şükür hamileyim arkasdaslar.çok mutluyum.allah isteyen herkese versin.sabah test yaptım.çift çizgi nettii:)
hahahahdeece ben ilk zamanlarda sen adının nerden geldiğini söylemeden önce nasıl okuyodum biliyomusun "diis"ingilizceciyim yaa .. sonra yeğeninin teyze deyişi olduğunu duyunca ok gülmüştüm kendime
çok şükür bişeyin yokmuş canım, sonra normale döndümü peki yumurtlama düzenin, şimdi ne durumdasın? hamiş misin yoksa, ay allah mı söyletiyo ne:)
ayy tabi canımmmm,inşlhh bu ay hamişsinir de,k.validenlerde çalışmalara gerek kalmazz,,,
ayyy ne bileyim sen ozamana denk geliyoo filan deyinca bende sazan gibi atladımm
ya ben nedense bu ay umudumu kestim sanki şimdiden diğer ayın hesabını yapmaya başladımm senide şaşırttım tabii
çok çok tesekkürederim hepinize.emin olun hep aklımdasınız hep dua edecem sizlere.sakın amam sakın umudunuzu yitirmeyinn:)
hayırlı olsunnnnn, allah tamamına erdirsin, böyle haberleri alınca iki çizgiyi kendim görmüş gibi içim pırpır ediyo umut oluyosunuz bize ya
kad_er doğru diyosun canım, diğer kızlar da aynı şeyi söylüyo haftasonu geçsin de pazartesiye bi randevu alayım ben en iyisi.. sağolun sizleri bulmuş olmak bana öyle iyi geldi ki.. bu kadar sene interneti boşuna kullanmışım dedim.. burası o kadar sıcak ve samimi ki.. sanal diyesi gelmiyor insanın..
sağol bebişimmm,,,umut yitirmek yok zaten,yola devamm,
dimi kızlarrr
duphaston kullandım 10 gün.bittiğinin 4.günü adet oldum şuan adetliyim..bitmesini bekliyorz:78::78:ama şu da var arkadaşların özellikle sedamın dediğine göre bebişim yerini yapmakla mesgul.ha bi de falda çıktıbikaç aya hamile kalcam yani
sağol bebişimmm,,,umut yitirmek yok zaten,yola devamm,
dimi kızlarrr
off evi süpürecemm yaa,,,ama sohbete doyamadımki dahaa
off evi süpürecemm yaa,,,ama sohbete doyamadımki dahaa
eveeeeeeeetttttttt
evet canım tam gaz devam hemde... nerde olursak olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?