Valla ebrunun annesi de gitti hani o yüzden değil neden gelmiyor ben de anlamıyorum.
Zehra malum gülşah sabah geldi çıktı bi şey yazmadan
hiç bu kadar bekletmezdi kendileri beni........................
maşallah zehranın kaynanası daha kalıcı herhalde... baya oldu yeter işte gördünüz gidinbu ne böyle yaaa
maşallah zehranın kaynanası daha kalıcı herhalde... baya oldu yeter işte gördünüz gidinbu ne böyle yaaa
Belki de misafirin olduğunu görünce çekemedi kendileri küsüp gitti bi 9 ay gelmicem görsün gününü dedi
he yaww garibim bir kez girebildi,oda ehliyet sonuçlarına bakmak içinn,,,
benimkiler gelseler ben arada gelirimm yinee
kız canlanamıyor baksanaaa
Valla ya bazen diyorum ki iyi ki yakınız yatılı kalamam da yatılı kalmalarını istemem de
Belki de misafirin olduğunu görünce çekemedi kendileri küsüp gitti bi 9 ay gelmicem görsün gününü dedi
inşallahh öyledirr... üçüncü hamilemiz ol kaderrrrrrrrrrrr
çok alınganlar mübareklerr.....kefi bilir,sanki çok arzuluyorumm ,kendilerinin rengi güzel ama,orda değillllll
ayy heyecenlanıyorum yaaaaaaa
üçüncü olmayı bende çok isterim,,,peşimdende ssizleriiii
ama nerdeeeeeeeee
beliycem pazartesiye kadar
valla bende gidince uğrarım arada bir tabi internet bağlantıları duruyorsa halaa..
off canım yaa evet gerçekten çok zor... bende nefret ediyorum yatılı kalmaktan evimden başka yerde rahat edememki ben ama mecburen gidiyoruz iştee.. allahtan daha onlar hiç gelmedi
sanırım bende haftaya çarşamba falan test yaparım dayanamıyorummmmm:84::84::84:
inşallah Rabbim dileyen herkese nasip eder anne olmayı
merak etmeyin stres mahvediyor kızlar hamilelik olmuyor ben 3 aşılama oldum tutmadı tüp bebek tedavisine geçtik ilaçları yazdırdım sonra hastane tadilata girdi onu beklerken bir baktım hamile kalmışım yani kafamda sorun etmediğim için o ayda hamilelik olmuş şimdi bebeğim yaşına girecek inşallah kucağınıza alınca hepsi unutuluyor.
ayy benimde k.validem geldi 1 kezz,,,15 gün kaldıı
k.babam ve görümcelerim henüz teşrif edemedilerr
taaa adanalardan nasıl gelsinler
her zaman her zaman
zaten yaşlılarr,yollarda yoruluyorlar
uçaktanda korkuyolarrr
kız senin eşin adanalımı??
evet bebişimmmm,kadirliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?