2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Valla ebrunun annesi de gitti hani o yüzden değil neden gelmiyor ben de anlamıyorum.
Zehra malum gülşah sabah geldi çıktı bi şey yazmadan

maşallah zehranın kaynanası daha kalıcı herhalde... baya oldu yeter işte gördünüz gidin bu ne böyle yaaa

maşallah zehranın kaynanası daha kalıcı herhalde... baya oldu yeter işte gördünüz gidin bu ne böyle yaaa

he yaww garibim bir kez girebildi,oda ehliyet sonuçlarına bakmak içinn,,,
benimkiler gelseler ben arada gelirimm yinee
kız canlanamıyor baksanaaa

he yaww garibim bir kez girebildi,oda ehliyet sonuçlarına bakmak içinn,,,
benimkiler gelseler ben arada gelirimm yinee
kız canlanamıyor baksanaaa

valla bende gidince uğrarım arada bir tabi internet bağlantıları duruyorsa halaa..

Valla ya bazen diyorum ki iyi ki yakınız yatılı kalamam da yatılı kalmalarını istemem de

off canım yaa evet gerçekten çok zor... bende nefret ediyorum yatılı kalmaktan evimden başka yerde rahat edememki ben ama mecburen gidiyoruz iştee.. allahtan daha onlar hiç gelmedi

Belki de misafirin olduğunu görünce çekemedi kendileri küsüp gitti bi 9 ay gelmicem görsün gününü dedi

çok alınganlar mübareklerr.....kefi bilir,sanki çok arzuluyorumm ,kendilerinin rengi güzel ama,orda değillllll

inşallahh öyledirr... üçüncü hamilemiz ol kaderrrrrrrrrrrr

ayy heyecenlanıyorum yaaaaaaa
üçüncü olmayı bende çok isterim,,,peşimdende ssizleriiii
ama nerdeeeeeeeee
beliycem pazartesiye kadar

sanırım bende haftaya çarşamba falan test yaparım dayanamıyorummmmm:84::84::84:

ayy benimde k.validem geldi 1 kezz,,,15 gün kaldıı
k.babam ve görümcelerim henüz teşrif edemedilerr
taaa adanalardan nasıl gelsinler
her zaman her zaman
zaten yaşlılarr,yollarda yoruluyorlar
uçaktanda korkuyolarrr

inşallah Rabbim dileyen herkese nasip eder anne olmayı
merak etmeyin stres mahvediyor kızlar hamilelik olmuyor ben 3 aşılama oldum tutmadı tüp bebek tedavisine geçtik ilaçları yazdırdım sonra hastane tadilata girdi onu beklerken bir baktım hamile kalmışım yani kafamda sorun etmediğim için o ayda hamilelik olmuş şimdi bebeğim yaşına girecek inşallah kucağınıza alınca hepsi unutuluyor.

tebrikler canımmmm
gözün aydın olsun
Allah analı babalı büyütsün inşlhhhh

kız senin eşin adanalımı??

düngece müthiş başım ağrıyodu saat sekizde kafayı vurdum yattım.. Kendimi sıktım bu ay herhalde olmasını istiyodum çok... Ama şimdi daha iyiyim ne yapalım Allah'tan ümit kesilmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…