2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

yok cnm hic agrim yok hic kaamam da yok sadece ilk kan degerim 29 sonraki 109 sonraki 99 a dusmustu bugun tekrar verdik bekliyoruz oglenden sonra sonuc cikicak bakalim ne olucaK... VALLAHI BEDE ARTIK MERAK EDIYORUM NELER OLUYOR...

Canım benim her şey insanlar için umarım bir şey çıkmaz değerlerin tekrar yükselir ama düşmüş biraz.
Ama dış gebelik olmasındansa düşük olması daha iyidir.Dikkat et değerini de yaz buraya olur mu merakta bırakma bizi

yok cnm hic agrim yok hic kaamam da yok sadece ilk kan degerim 29 sonraki 109 sonraki 99 a dusmustu bugun tekrar verdik bekliyoruz oglenden sonra sonuc cikicak bakalim ne olucaK... VALLAHI BEDE ARTIK MERAK EDIYORUM NELER OLUYOR...

ayy canım sonucunu alır almaz buraya yaz,bizde sabırsızlıkla haber bekliyoruz senden,
inşlh artmıştır yaa

canııım ben de geçmişi araştırıyordum senden haber var mı diye? kırmızılar gelmedi değil mi? kasık ağrın ve akıntın var mı?

canııım ben de geçmişi araştırıyordum senden haber var mı diye? kırmızılar gelmedi değil mi? kasık ağrın ve akıntın var mı?

yok olmadım adet canım,
akıntım var kesin oldum diye wc ye gidiyorum bişey yok
ara ara adet olacakmışım gibi karnımın altı ağrıyoo
sen nasılsınnn cnm

bende burdayım,kocişimi bekliyorumm

Benim kociş de pcyi bana bağışladı sağolsunnnnnnnn
Ya çok sıkıcı bi günnnnn
Günler de geçmiyor.Kader pztesiye kadar nasıl bekliceksin?
Ama söz ver pztesiye kadar olmazsan doğru kan testineee

Son düzenleme:
Benim kociş de pcyi bana bağışladı sağolsunnnnnnnn
Ya çok sıkıcı bi günnnnn
Günler de geçmiyor.Kader pztesiye kadar nasıl bekliceksin?
Ama söz ver pztesiye kadar olmazsan doğru kan testineee

ohh ne güzel,bizimki gelir yemeğini yer,doğru pokereeee
kesin yaaa ,söz tabiiki,,,pazartesiye kadar olmazsam kan testi yaptırıcamm
inşlh olmam yaa

slm kızlar ben geldim ama maalesef moralim çok bozuk sanırım bugün kırmızı kartı yedim bugün dışardayken kahverengimsi lekelenmem oldu dışarda tuvalette gördüm ve yıkıldım resmen tebi kocişte yıkıldı ama üzülme canım hayırlısı diyo şimdi eve geldim tuvalete gittim ama tuvalet kağıdına bişey gelmedi acaba diyorum yerleşme olabilirmi ama yinede sanki adet oldum gibi ya üffff çok sinirim bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…