2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

bizden yaniii ben kadirlili değilim gerçi

ciddimisinnnn,,,adanaya çok geldim ben,halamlar orda oturuyorlarr
barajın orda,incirliği biliyorum,mahfesığmazı,turgut özalı,gazipaşayııı filan çok gezdimmm
her yaz kadirliye giliyoruz,,bu yaz gelemicemm,çünkü aramız limoniiiiiiiiiiii

düngece müthiş başım ağrıyodu saat sekizde kafayı vurdum yattım.. Kendimi sıktım bu ay herhalde olmasını istiyodum çok... Ama şimdi daha iyiyim ne yapalım Allah'tan ümit kesilmez...

geçmiş olsun bacımm,düşünmekten oluyor tabiii,düşüne düşüne kendimize zarar verecez bu gidişle,tabiki Allahtan ümit kesilmezine zaman nasip ederse o zaman olur inşşlhhhh

evet canım adana güzeldir yaa. sen nerdesin peki şimdi...

iyiyim cnm ne yapayim dun dr a gittik ultrasona girdik ama bebek yok dr goremedi yaa cok tuhaf seyler yasiyorum bugun tekrar kan verdim dr bana dis gebelik ihtimali olabilecegini soyledi kizlar bebegeme uzuleyim kendimemi haftaya tr ye geliyoruz ordan bir ile konustuk onlarda gec dollenme olabilecegini kan sonuclarin bu asamadayken ultrasondagozukmeyecegini solyledi ne yapicaz bilmiyoruzz kafam karisik

ayy canım,onlar anlamıyorlar anlaşılan,,,siz gelin buraya bencede,,,yaa nasıl yokk ya,
inşlhh ış gebelik filan değildir canım...
kaçtı değerin canım

CAnım çok ağrın var mı?Çok ağrılı ve lekelenmeli gebelikler de dış gebelik ihtimali üzerinde duruyorlar hep
Bir de kan değerin kaç çıktı ki

Son düzenleme:

iyi şeyler düşün aklına olumsuz düşünceler getirme bence.. herşeyin hayırlısı olsun.. kan değerin kaç çıktı peki en son

anamm akşam olmuşşş
ben leptopu alıp mutfağa geçeyim bariii
yemek yapmaya başlayayımmmm

yok cnm hic agrim yok hic kaamam da yok sadece ilk kan degerim 29 sonraki 109 sonraki 99 a dusmustu bugun tekrar verdik bekliyoruz oglenden sonra sonuc cikicak bakalim ne olucaK... VALLAHI BEDE ARTIK MERAK EDIYORUM NELER OLUYOR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…