Kadercim hayırlı haberlerini bekliyorum bitanem... En az senin kadar sevincez burda hepberaber inş.
bizden yaniiiben kadirlili değilim gerçi
düngece müthiş başım ağrıyodu saat sekizde kafayı vurdum yattım.. Kendimi sıktım bu ay herhalde olmasını istiyodum çok... Ama şimdi daha iyiyim ne yapalım Allah'tan ümit kesilmez...
slm kizlar ben geldim
slm kizlar ben geldim
ciddimisinnnn,,,adanaya çok geldim ben,halamlar orda oturuyorlarr
barajın orda,incirliği biliyorum,mahfesığmazı,turgut özalı,gazipaşayııı filan çok gezdimmm
her yaz kadirliye giliyoruz,,bu yaz gelemicemm,çünkü aramız limoniiiiiiiiiiii
geçmiş olsun bacımm,düşünmekten oluyor tabiii,düşüne düşüne kendimize zarar verecez bu gidişle,tabiki Allahtan ümit kesilmezine zaman nasip ederse o zaman olur inşşlhhhh
Daha günün birgün geçti ,değişir o pazartesi bir daha bakıcan anladığım kadarıyla...
evet canım adana güzeldir yaa. sen nerdesin peki şimdi...
istanbul anadolu yakasındayız biz şimdi....sen şuan ordamısın hala,,,,
ay bir tane karaisalı gelinimiz var,çok fenaaaa
evet canım adanadayım ben... ben karaisalılı da değilimadana merkez
esra ,turlik nereye gittinizzzzzzzzz:86:
hosgeldin cnm nasilsinGeldim tatlım pcyi kociş aldı da
iyiyim cnm ne yapayim dun dr a gittik ultrasona girdik ama bebek yok dr goremedi yaa cok tuhaf seyler yasiyorum bugun tekrar kan verdim dr bana dis gebelik ihtimali olabilecegini soyledi kizlar bebegeme uzuleyim kendimemi haftaya tr ye geliyoruz ordan bir ile konustuk onlarda gec dollenme olabilecegini kan sonuclarin bu asamadayken ultrasondagozukmeyecegini solyledi ne yapicaz bilmiyoruzz kafam karisik
iyiyim cnm ne yapayim dun dr a gittik ultrasona girdik ama bebek yok dr goremedi yaa cok tuhaf seyler yasiyorum bugun tekrar kan verdim dr bana dis gebelik ihtimali olabilecegini soyledi kizlar bebegeme uzuleyim kendimemi haftaya tr ye geliyoruz ordan bir ile konustuk onlarda gec dollenme olabilecegini kan sonuclarin bu asamadayken ultrasondagozukmeyecegini solyledi ne yapicaz bilmiyoruzz kafam karisik
hosgeldin cnm nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?