2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

şart değil, bir süredir bende de sümüksü akıntı var.yumurtlama akıntısı gibi. çamaşıra bulaşmıyor,temizlenirken elime geliyor.iğrenç miyim?evettttt

He işte benim de tam öyle.Hatta biraz da uzuyo gibi ama çok azcık.Ben de iğrenç miyim? Evettt.Ya şu kum gibi dediğin şeyler yumuşak dokular mı ne biliim benim çamaşırımda nokta noktalı akıntı olurdu bazen aanlamıyorum ki naasılll

akıntılar ve uzantılar anlatılırken beni de bi heyecan sardı...bende bi kontrol ettim az önce,,,bendekiler mercimek tanesi kadar beyaz ama pütürsüz parçacıklar...bi de hep ıslağım ben ya,,,böyle yapış yapış sanki,,,

yumuşak evet:)) pütür pütür amayani sanki içinde pütürler olan bir akıntıydı en baştaki.daha 1 haftalıkken falan başlamıştı.ilkinden o akıntıyı tanıdığım için anlamıştım.ilk seferinde bilmediğimden mantar oldum sanmıştım.

mercimek dediysem yeşil değil,,,kırmızı mercimek,,,yani yeşil daha büyük ya...benim akıntılar kırmızı mercimek,,,ayyyyyyyy iyice sapıttım,,,ıyyykkk böğğğk

ayyy şu ahlimize bakın... eminim jinekologlar bu kadar detay bilmiyolardır... onların bilimsel makalelerinde ilk belirti olarak adet gecikmesi yazıyo... ilk haftaya dair başka bişe yok...

Hee mantar akıntısına benziyorsa tamam bildim bildimmmmm
Ya ne bileyim sedam hiç böyle yoğun akıntım olmadı reglden önce şimdi azaldı ama pütürsüz dikkat ediyorum da.Sarımsı bir de.Aynı ces gibi yumurtlamadan bikaç gün sonra bşladı hatta aman ne oluyor yumurtlamadım mı daha dedim.Çünkü kaçırdım sanıyordum.Bir de kahve leke gelince herhalde oldu dedim.Ama çabuk sevinmemek lazım.

mercimek dediysem yeşil değil,,,kırmızı mercimek,,,yani yeşil daha büyük ya...benim akıntılar kırmızı mercimek,,,ayyyyyyyy iyice sapıttım,,,ıyyykkk böğğğk

Ayy canım yaaa güldürdün beni Allah da seni güldürsün inşallah

yok bacımmm,öyle düşünme ben sizlerden umutluyumm
gelse tam kırmızı gam yemeyecem
şimdide krem rengi geliyorrr
yaww ben renkleride karıştırdım
gözüm hiç bişey görmüyoooo

Ya yerleşmedir belki
Öyle olsun Allahım lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayyy şu ahlimize bakın... eminim jinekologlar bu kadar detay bilmiyolardır... onların bilimsel makalelerinde ilk belirti olarak adet gecikmesi yazıyo... ilk haftaya dair başka bişe yok...

Eminim.Arkadaşım benhamile kalırsam sana gelicem diyor.Jinekolog oldum resmen

inşallah tutmuştur sıpa

hep ıslak olmak da benim yaşadığım şey işte...ama çamaşıra akmıyor sümüksü olduğundan.hepimiz iğrencizzz!

yok bacımmm,öyle düşünme ben sizlerden umutluyumm
gelse tam kırmızı gam yemeyecem
şimdide krem rengi geliyorrr
yaww ben renkleride karıştırdım
gözüm hiç bişey görmüyoooo

tatlışşş yine diyorum ben keseyi gördüğümün ertesi gününden itibaren kahverengi lekelenme yaşadım.hamile olduğum halde.hiiiç belli olmaz dur bakalım.hem benimki komple tuvalet kağıdı batırıyordu o derece yoğundu.dur bakalım,devamı gelmedi.yerleşme kanamasına da uygun haftan.

yani şimdi bu yapış yapış ıslaklık ne anlama geliyor sayın arkadaşlar...ben de ona göre kendimi havaya sokucam da

Şu forumdan capslar alıp kaydetçem kızım olursa da büyüyünce okutçam görsün neler yaşadığımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…