- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
Kaderrrr resmne benim de hayallerim suya düştü şuan
canım ben okurken gözden mi kaçırdımsen hamile misin?
şart değil, bir süredir bende de sümüksü akıntı var.yumurtlama akıntısı gibi. çamaşıra bulaşmıyor,temizlenirken elime geliyor.iğrenç miyim?evettttt
He işte benim de tam öyle.Hatta biraz da uzuyo gibi ama çok azcık.Ben de iğrenç miyim? Evettt.Ya şu kum gibi dediğin şeyler yumuşak dokular mı ne biliim benim çamaşırımda nokta noktalı akıntı olurdu bazen aanlamıyorum ki naasılll
Kaderrrr resmne benim de hayallerim suya düştü şuan
akıntılar ve uzantılar anlatılırken beni de bi heyecan sardı...bende bi kontrol ettim az önce,,,bendekiler mercimek tanesi kadar beyaz ama pütürsüz parçacıklar...bi de hep ıslağım ben ya,,,böyle yapış yapış sanki,,,
yumuşak evet:)) pütür pütür amayani sanki içinde pütürler olan bir akıntıydı en baştaki.daha 1 haftalıkken falan başlamıştı.ilkinden o akıntıyı tanıdığım için anlamıştım.ilk seferinde bilmediğimden mantar oldum sanmıştım.
mercimek dediysem yeşil değil,,,kırmızı mercimek,,,yani yeşil daha büyük ya...benim akıntılar kırmızı mercimek,,,ayyyyyyyy iyice sapıttım,,,ıyyykkk böğğğk
yok bacımmm,öyle düşünme ben sizlerden umutluyumm
gelse tam kırmızı gam yemeyecem
şimdide krem rengi geliyorrr
yaww ben renkleride karıştırdım
gözüm hiç bişey görmüyoooo
ayyy şu ahlimize bakın... eminim jinekologlar bu kadar detay bilmiyolardır... onların bilimsel makalelerinde ilk belirti olarak adet gecikmesi yazıyo... ilk haftaya dair başka bişe yok...
Hee mantar akıntısına benziyorsa tamam bildim bildimmmmm
Ya ne bileyim sedam hiç böyle yoğun akıntım olmadı reglden önce şimdi azaldı ama pütürsüz dikkat ediyorum da.Sarımsı bir de.Aynı ces gibi yumurtlamadan bikaç gün sonra bşladı hatta aman ne oluyor yumurtlamadım mı daha dedim.Çünkü kaçırdım sanıyordum.Bir de kahve leke gelince herhalde oldu dedim.Ama çabuk sevinmemek lazım.
mercimek dediysem yeşil değil,,,kırmızı mercimek,,,yani yeşil daha büyük ya...benim akıntılar kırmızı mercimek,,,ayyyyyyyy iyice sapıttım,,,ıyyykkk böğğğk
hep ıslak olmak da benim yaşadığım şey işte...ama çamaşıra akmıyor sümüksü olduğundan.akıntılar ve uzantılar anlatılırken beni de bi heyecan sardı...bende bi kontrol ettim az önce,,,bendekiler mercimek tanesi kadar beyaz ama pütürsüz parçacıklar...bi de hep ıslağım ben ya,,,böyle yapış yapış sanki,,,
hep ıslak olmak da benim yaşadığım şey işte...ama çamaşıra akmıyor sümüksü olduğundan.hepimiz iğrencizzz!
yok bacımmm,öyle düşünme ben sizlerden umutluyumm
gelse tam kırmızı gam yemeyecem
şimdide krem rengi geliyorrr
yaww ben renkleride karıştırdım
gözüm hiç bişey görmüyoooo
yani şimdi bu yapış yapış ıslaklık ne anlama geliyor sayın arkadaşlar...ben de ona göre kendimi havaya sokucam da
Ya yerleşmedir belki
Öyle olsun Allahım lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Şu forumdan capslar alıp kaydetçem kızım olursa da büyüyünce okutçam görsün neler yaşadığımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?