keyifsizimmm bacımmm
moralim bozukkk
1-2 saat önce sütlü gayfe renginde akıntım oldu
galiba kırmızlar gelmeye çalışııyorr
Canım öyle yumurtlama zamanındaki gibi uzayan bi akıntı değil.Yada böyle çamaşır değiştirecek kadar bi ıslaklık da değil.Sadece tuvalette temizlenirken fark ettiğim böyle süt kesiği giibi pütürlü sarımsı bi akıntı oldu.
Canım öyle yumurtlama zamanındaki gibi uzayan bi akıntı değil.Yada böyle çamaşır değiştirecek kadar bi ıslaklık da değil.Sadece tuvalette temizlenirken fark ettiğim böyle süt kesiği giibi pütürlü sarımsı bi akıntı oldu.
idrarında da aynı şey varmıydı... yani süt kesiği gibi parçalar... hiç farkettin mi?
canım benim bozma moralini,,,senin böyle keyifsiz olman beni de üzdü
bu durumda asbelkim sen ocak ayının ilk hamilesi oluyosun,,,listede bi değişiklik yapmam lazım
evet .İdrar testi yapmak için pet bardağa idrarı alınca öyle bi görüntü fark ettim.Yani çok büyük parçalar değil.2milim falan büyüklüğünde parça parça beyazlıklar.Bu parçalar şeffafa yakın bi beyazlıktaydı
evvetttt... benimkiler de öyleydi...
hayırlı olsun.rabbim bu kez kucaklamayı nasip etsin.merhaba canım
Ben iki gün geçti adet olmadım .Zaten idrar testinde de ikinci çizgi net çıkmıştı.Kan testi yaptırdım.O da pozitif.Ya ben hamileyimama hala şoktatım
gelmez olasıcalar! belki gelmez.unuttun mu ben kaç hafta kahverengi lekelenme yaşadım hamile olduğum halde.offf offff normalde dün olmam gerekiyodu,
hani geciktiği için birden kırmızıları bekliyorken
nazlanarak gelecekler galibaaaa
bende de hep pütürlü akıntıyla başladı.içinde kum var gibi.ama akıntı beyaz ya da şeffaftı.Canım öyle yumurtlama zamanındaki gibi uzayan bi akıntı değil.Yada böyle çamaşır değiştirecek kadar bi ıslaklık da değil.Sadece tuvalette temizlenirken fark ettiğim böyle süt kesiği giibi pütürlü sarımsı bi akıntı oldu.
canım sen test yaptın mı?
bu gece herkes pek bi keyifsiz yaaaa...bende yatayım bari...
yarın yemekli misafirim var,,,erken kalkmam lazım
hayırlı olsun.rabbim bu kez kucaklamayı nasip etsin.
gelmez olasıcalar! belki gelmez.unuttun mu ben kaç hafta kahverengi lekelenme yaşadım hamile olduğum halde.
bende de hep pütürlü akıntıyla başladı.içinde kum var gibi.ama akıntı beyaz ya da şeffaftı.
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
şart değil, bir süredir bende de sümüksü akıntı var.yumurtlama akıntısı gibi. çamaşıra bulaşmıyor,temizlenirken elime geliyor.Şu kum bende olmuyo sümükümsü akıntı sadece
Bu ay da tutmadı herhalde.Zaten şu kahverengi leke gelmeseydi ümitlenirdim de neyseeee
valla hamile olduğuma inandığım için keyifliyim ben ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?