2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

asbelk canım hoşgeldin?nasılsın?
2 gündür yoksun...
merak ettim adet oldun mu?
2 günün geçti test falan yaptın mı?

asbelk canım hoşgeldin?nasılsın?
2 gündür yoksun...
merak ettim adet oldun mu?
2 günün geçti test falan yaptın mı?

merhaba canım
Ben iki gün geçti adet olmadım .Zaten idrar testinde de ikinci çizgi net çıkmıştı.Kan testi yaptırdım.O da pozitif.Ya ben hamileyim ama hala şoktatım

merhaba canım
Ben iki gün geçti adet olmadım .Zaten idrar testinde de ikinci çizgi net çıkmıştı.Kan testi yaptırdım.O da pozitif.Ya ben hamileyim ama hala şoktatım

hayırlısı olsun allah sağlıkla kucagına almayı nasib etsin :) inş. benimde bebişim vardır 2 gün kaldı öğrenmeme

merhaba canım

ayyyy tebrikler canımmm,,,ne güzel bir haberr
gözün aydın olsunnn
Allah analı babalı büyütsünnn

merhaba canım

buarada bişey sormak istiyorum gebeliginizi öğrenmeden 3.4 gün önce falan akıntınız oluyormuydu genelde arkadaşlarda hep öle olmuşda benimde adetim bu ay 8 de olması gerekiyordu ama bazen 10dada oluyor bakalım bugün geçti sağsağlim 10ocak bekliyorum akıntım var çok yogun deil .

normalde adet öncesi böyle akıntın oluyor muydu? bence umudunu kesme... belki üstüne görüyorsundur...

offf offff normalde dün olmam gerekiyodu,
hani geciktiği için birden kırmızıları bekliyorken
nazlanarak gelecekler galibaaaa

Çok sağolun arkadaşlar.Rabbim herkese nasip eder inşallah.Herkes sağlıkla sıhhatle kucağına alır yavrusunu inşallah.

merhaba canım

canım benim çabuk çık o şoktan ve hamile olmanın tadını çıkar...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım öyle yumurtlama zamanındaki gibi uzayan bi akıntı değil.Yada böyle çamaşır değiştirecek kadar bi ıslaklık da değil.Sadece tuvalette temizlenirken fark ettiğim böyle süt kesiği giibi pütürlü sarımsı bi akıntı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…