güzelim senin akıntın var hemde sarı diyosunsanırım iltihabin var yanman oluyormu;?
soylee cemrecemimm ben burdayımmm....senin durumun ne ben savarona
hayır yanma yok sadece akıntı
asbelk canım hoşgeldin?nasılsın?
2 gündür yoksun...
merak ettim adet oldun mu?
2 günün geçti test falan yaptın mı?
kaderrrrrrrr
nerdesin bakim sen!!!
merhaba canım
Ben iki gün geçti adet olmadım .Zaten idrar testinde de ikinci çizgi net çıkmıştı.Kan testi yaptırdım.O da pozitif.Ya ben hamileyimama hala şoktatım
merhaba canım
Ben iki gün geçti adet olmadım .Zaten idrar testinde de ikinci çizgi net çıkmıştı.Kan testi yaptırdım.O da pozitif.Ya ben hamileyimama hala şoktatım
merhaba canım
keyifsizimmm bacımmm
moralim bozukkk
1-2 saat önce sütlü gayfe renginde akıntım oldu
galiba kırmızlar gelmeye çalışııyorr
soylee cemrecemimm ben burdayımmm....senin durumun ne ben savarona
merhaba canım
cemrecim hamilelilik belirtisinde aynı adet olacakmıs gibi bir his veriyormus bide gögüslerde ağryr oluyoermus eltim ole dedi insallahh güzelim hamissindirr:)
normalde adet öncesi böyle akıntın oluyor muydu? bence umudunu kesme... belki üstüne görüyorsundur...
Çok sağolun arkadaşlar.Rabbim herkese nasip eder inşallah.Herkes sağlıkla sıhhatle kucağına alır yavrusunu inşallah.
merhaba canım
buarada bişey sormak istiyorum gebeliginizi öğrenmeden 3.4 gün önce falan akıntınız oluyormuydu genelde arkadaşlarda hep öle olmuşda benimde adetim bu ay 8 de olması gerekiyordu ama bazen 10dada oluyor bakalım bugün geçti sağsağlim 10ocak bekliyorum akıntım var çok yogun deil .
canım benim çabuk çık o şoktan ve hamile olmanın tadını çıkar...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?