2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

aldık bile

üye__________________________b.a.tarihi

omman________________________1 ocak

mimar2010_____________________4 ocak

duruşah_______________________5 ocak

mutluluk84_____________________5 ocak

ledeynam______________________5 ocak

asbelk________________________6 ocak

CITLANBIK____________________6 ocak

esfa_________________________6 ocak

kad_er________________________7 ocak

psiyoji________________________7 ocak

nazelmas_41__________________8 ocak

asyauzun_____________________9 ocak

nurun________________________9 ocak

tarfil_________________________10 ocak

smyr_________________________10 ocak

_ebru32______________________11 ocak

bengu_ck_____________________12 ocak

turlik_________________________12 ocak

soulfly_eu_____________________12 ocak

ıkrszn________________________12 ocak

ronya________________________13 ocak

minikyaramaz__________________16 ocak

heaven1______________________16 ocak

zehra2509____________________19 ocak

süper kızların süper listesinin en güncel hali

Aynen koşturma devam.Güya bu gün cuma hafta sonu tatili başlıyor.Ama hiç bitmiyo işler ben de bıraktım valla .Oyalanmak,vakit öldürmek gibisi yok

valla canım bende 13.00 de eve geldim ama popom daha az önce yer gördü
çamaşırdı,bulaşıktı temizlik yemek derken saat 5 i geçmiş nasıl geçti anlamadım.bende ayakta uyumaya başladım valla ama bu saatte de uyku olmaz ki...yemekten sonra şööööööyleeee bol köpüklü bi kahve höpürdeteyim de kafam yerine gelsin

turlikcim,
bugün 14.günüm çalışma var akşama
sonra nadasa çekicem kendimi hahahahahaha :)

ayyy arkadaşım seninle aynı durumdayız...........inşallah bu yıl bebeişimiz olacak hepimizin............

ohhh afiyet şeker olsun canım o bol köpüklü kahven ferah kahvelerin olsun inşallahhhhbuarada dur hele kız ne uykusuuuuuuu

valla canikom ne uykusu bende anlamadım vallaa.hafta başından beri yatak gel banaaaaaaa gel banaaaaaa diyo sankiaz önce yemek yedik masada bile esnemekten bayılıyodum.içim geçiyo içiiiiiim

valla canikom ne uykusu bende anlamadım vallaa.hafta başından beri yatak gel banaaaaaaa gel banaaaaaa diyo sankiaz önce yemek yedik masada bile esnemekten bayılıyodum.içim geçiyo içiiiiiim

aaaa canım gerçekten enteresan üzerine filan görmüyosun dimi?nebileyim vallahi aklıma o geldi heee:44:

aaaa canım gerçekten enteresan üzerine filan görmüyosun dimi?nebileyim vallahi aklıma o geldi heee:44:

aaaaanaaaaaam onu mu düşündün kız senbenim hiç akılma gelmedi valla...adetim 6 aralıktı ocak 11-12 gibi benim adetim.daha 13 gün oldu biteli.yumurtacıklrım çatladı mı onu bile bilmiyorum henüz...

anaaaa bizim kızlar burdaaaa burayamı taşındık yoksammm aşkolsun bi haber vermıyosunuzz

aaaaanaaaaaam onu mu düşündün kız senbenim hiç akılma gelmedi valla...adetim 6 aralıktı ocak 11-12 gibi benim adetim.daha 13 gün oldu biteli.yumurtacıklrım çatladı mı onu bile bilmiyorum henüz...
vallahi hemende aklıma o geldi kız belli mi olur belki
anaaaa bizim kızlar burdaaaa burayamı taşındık yoksammm aşkolsun bi haber vermıyosunuzz

vallahi canım ben hem orda hemde burdayım ikiye bölündüm galibaaahaber vermez olurmuyuz gülüm daha buraya taşınmadık dur hele yeni yıla girelimde öleeeeeee

ben yokummm:84::84::84: 17 ocak reglimm:129:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…