merhaba kızlar. anam bu ne uzun liste maşallah barekallah. beni de alırmısınız???
beklenmeyen adet tarihim 6 ocak
bu arada kısaca durumumu anlatiim.2 yıllık evliyim.7 . aydır deniyorum.geçen ay sadece klomen ve progestan kullandım.yumurta takibi falan olmadı ilk die herhalde.bu ay yine klomen kullandım 2 günde bir yumurta takibi yapıldı.13.5 - 17.5-ve 20 mm olunca ovitrelle verdi doktor.sonrasında da 36 saat sonra ilişki dedi.ertesi günde progestanı kullanmaya başladım. her sabah aç karına şeker hapım var.günde 3 kere vitamin ve progestan var. umutluyum çünkü Allahtan ümit kesilmez. (havf ve raca)
yani ümit ve korku arasında olmalıyız her daim. olmazsa şubata olmazsa marta olmazsa nisana inşallah. allah büyük ve o ol derse olacak. rabbimin hepimize ol demesi temennisiyle...
Merhaba turlik naber,nasılsın?
CITLANBIK canım merhaba nasılsın?
bende de durum aynı.. Bir de benim yaş 31, 5 yıllık da evliyim. Herkes eeeeee çocuk?? Bir de soruları nedense bana iyice batmaya başladı artık. En yakın arkadaşlarım dışında soranlara gıcık olmaya başladım. Yahu size ne diyesim geliyor ama denmiyor işte...
valla canım bende 13.00 de eve geldim ama popom daha az önce yer gördü
çamaşırdı,bulaşıktı temizlik yemek derken saat 5 i geçmiş nasıl geçti anlamadım.bende ayakta uyumaya başladım valla ama bu saatte de uyku olmaz ki...yemekten sonra şööööööyleeee bol köpüklü bi kahve höpürdeteyim de kafam yerine gelsin
valla canikom ne uykusu bende anlamadım vallaa.hafta başından beri yatak gel banaaaaaaa gel banaaaaaa diyo sankiaz önce yemek yedik masada bile esnemekten bayılıyodum.içim geçiyo içiiiiiim
aaaa canım gerçekten enteresan üzerine filan görmüyosun dimi?nebileyim vallahi aklıma o geldi heee:44:
vallahi hemende aklıma o geldi kız belli mi olur belkiaaaaanaaaaaam onu mu düşündün kız senbenim hiç akılma gelmedi valla...adetim 6 aralıktı ocak 11-12 gibi benim adetim.daha 13 gün oldu biteli.yumurtacıklrım çatladı mı onu bile bilmiyorum henüz...
anaaaa bizim kızlar burdaaaaburayamı taşındık yoksammm aşkolsun bi haber vermıyosunuzz
üye__________________________b.a.tarihi
omman________________________1 ocak
mimar2010_____________________4 ocak
duruşah_______________________5 ocak
mutluluk84_____________________5 ocak
ledeynam______________________5 ocak
asbelk________________________6 ocak
CITLANBIK____________________6 ocak
esfa_________________________6 ocak
kad_er________________________7 ocak
psiyoji________________________7 ocak
nazelmas_41__________________8 ocak
asyauzun_____________________9 ocak
nurun________________________9 ocak
tarfil_________________________10 ocak
smyr_________________________10 ocak
_ebru32______________________11 ocak
bengu_ck_____________________12 ocak
turlik_________________________12 ocak
soulfly_eu_____________________12 ocak
ıkrszn________________________12 ocak
ronya________________________13 ocak
minikyaramaz__________________16 ocak
heaven1______________________16 ocak
zehra2509____________________19 ocak
süper kızların süper listesinin en güncel hali
ben yokummm:84::84::84: 17 ocak reglimm:129:
turlikciğim ekler canım regl günlerimizde yakınmış kız
evet canımm inşş birlikte müjde veririzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?