turlik !!! neler duyuyorum.Sen hiç böyle ümitsiz konuşmazdın noldu?İşin aslı sen koyverirsen biz de başlarız ardından koro olarak hüüüüüüdiye
Günaydın kızlar benimde ocak 8 beklenmeyen günüm. dayanamadım dün test yaptım bir kez daha hayal kırıklığı yaşadım. git gide umutsuzluk kaplıyor,korkuyorum. elimde değil düşünmeden yapamıyorum.
iyide 10 günün varmış daha canım,,,bu ne acelee,,,benimde 7 ocakk beklenmeyen günüm,,biraz sabır sadece,o kadar erken belli olmaz ki,,,adetin gelsin,eğer olmazsan yap testii,,,daha bir kere bile test yapmaım ben,,,eşim test alayımmı diyor yok daha erken,diyorumm,,,testi alıp evde bekletirsen taabiki dayanamazsınn,,,inşlhhh hamilesindir,ama umutsuzluk yok,üzülmek yok,,,biraz sabır,gerisi Allahın takdirriiii
duruşah_______________________5 ocak
kad_er________________________7 ocak
tarfil_________________________10 ocak
smyr_________________________10 ocak
bengu_ck_____________________12 ocak
turlik_________________________12 ocak
listemiz şimdilik bu kızlar...gelmek adını listeye yazdırmak isteyen gelsin tatlişkolar
teşekkür ederim bende eklemişsiniz :)
Benim daha 1 hafta var. Midem bulanıyor. Bu kadar erken belirti olur mu? Yoksa psikolojik mi acep???
Merhaba arkadaşlar.
Ben de tık yok heralde bu ayda ıskaladık.Yoksa çok mu erken ,6-7 ocak için soruyorum??
takılmadan dursak keşke o güne kadar ammmma ne mümkün .bana herşey seni hatırlatıyooooooor.:84:
takılmadan dursak keşke o güne kadar ammmma ne mümkün .bana herşey seni hatırlatıyooooooor.:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?