ay bana da gelenler gelio valla.. kesinlikle aklımdan çıkmıo.. ağustostan beri uğraşıoz ama hep sorunlar vardı.. ciddi çalıştığımz ilk ay yani sanırım o yuzden beklemesi zor gelıo
listedekileri de heyecanla beklıyorum tabi...,
guzel hbrler gelsin artık
slm turlıkcıım
naber hastaydın bı ara sen
arkadaşlar benim beklenmeyen günüm listeye de yazdırdığım üzere 1 Ocak. Yani yarından sonraki gün.:18::96:
Normalde adet belirtilerim yaklaşık 1 hafta öncesinden başlar, göğüslerim davul gibi şişer, dokunduğunda bile acırlar, fakat bu saat oldu hala bir acıma yok. Sadece birazcık şiştiler. Ve bu ay ilk defa kasık ağrılarım oldu. Ne bileyim bu sefer farklı gibi geldi sanki.:26: Ya da artık daha çok istediğim için psikolojik olarak öyle hissediyorum. Yarın kan testi yaptırsam belli olur mu acaba? Çok çok ümitli olmasam da eğer hamileysem eşime akşam yılbaşı hediyesi olmasını istiyorum da..
çok şükür iyiyim şimdi canım düşündüğün için sağol...
ilaç almadan kendi çabalarımla kurtuldum gripten...
hadi canım hayırlısı...
ama bekle sen biraz daha yani en azından günün 3-4 gün geçsin önce idrar testi yaparsın sonuca göre de kan testi...
inşallah yeni yılın ilk hamilesi olursun canım...
arkadaşlar benim beklenmeyen günüm listeye de yazdırdığım üzere 1 Ocak. Yani yarından sonraki gün.:18::96:
Normalde adet belirtilerim yaklaşık 1 hafta öncesinden başlar, göğüslerim davul gibi şişer, dokunduğunda bile acırlar, fakat bu saat oldu hala bir acıma yok. Sadece birazcık şiştiler. Ve bu ay ilk defa kasık ağrılarım oldu. Ne bileyim bu sefer farklı gibi geldi sanki.:26: Ya da artık daha çok istediğim için psikolojik olarak öyle hissediyorum. Yarın kan testi yaptırsam belli olur mu acaba? Çok çok ümitli olmasam da eğer hamileysem eşime akşam yılbaşı hediyesi olmasını istiyorum da..
günaydın kızlar. ben artık belirtilere hiç takılmıyorum . çok hayalkırıklığı yaşadım bu konuda. kasık ağrısı göğüs ağrısı mide bulantısı vs hepsini bir anda yaşadım çok umutlandım sonrası hayal kırıklığı. sanırım bunlar tamamen psikolojik. neden bilmiyorum bu ay için umudum yok benim. eşime çakşır suyu kaynatıyordum onuda bıraktım.ne bileyim öyle işte içimden gelmez oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?