2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

ay bana da gelenler gelio valla.. kesinlikle aklımdan çıkmıo.. ağustostan beri uğraşıoz ama hep sorunlar vardı.. ciddi çalıştığımz ilk ay yani sanırım o yuzden beklemesi zor gelıo

listedekileri de heyecanla beklıyorum tabi...,
guzel hbrler gelsin artık

amin canım inşallah hepimiz hamile kalırız... bende çok heyecanlıyım

arkadaşlar benim beklenmeyen günüm listeye de yazdırdığım üzere 1 Ocak. Yani yarından sonraki gün.:18::96:
Normalde adet belirtilerim yaklaşık 1 hafta öncesinden başlar, göğüslerim davul gibi şişer, dokunduğunda bile acırlar, fakat bu saat oldu hala bir acıma yok. Sadece birazcık şiştiler. Ve bu ay ilk defa kasık ağrılarım oldu. Ne bileyim bu sefer farklı gibi geldi sanki.:26: Ya da artık daha çok istediğim için psikolojik olarak öyle hissediyorum. Yarın kan testi yaptırsam belli olur mu acaba? Çok çok ümitli olmasam da eğer hamileysem eşime akşam yılbaşı hediyesi olmasını istiyorum da..

hadi canım hayırlısı...
ama bekle sen biraz daha yani en azından günün 3-4 gün geçsin önce idrar testi yaparsın sonuca göre de kan testi...
inşallah yeni yılın ilk hamilesi olursun canım...

:79:
hadi canım hayırlısı...
ama bekle sen biraz daha yani en azından günün 3-4 gün geçsin önce idrar testi yaparsın sonuca göre de kan testi...
inşallah yeni yılın ilk hamilesi olursun canım...

hadi yaaa bekleyeyim mi dersin. Neyse birkaç gün geç olsun da razıyım yeter ki olsun di mi.. İyi dileğin için de tşk. :79: İnşallah tüm listeden sırasıyla hamiş haberleri alırızz..

8 yıllık ewliyim 2 yıldır bebek istiyoruz allahımın 2011 yılında yüzümü güldüreceğine inanıyorum.içim kıpır kıpır çok inanıyorum olcak az kaldı.mutluluğumuza mutluluk katacak yarabbim.bütüüüüüüüüüüüüüün bebek isteyen tatlı bayanlara bebeklerinin kokularını nasip etsin yarabbimmmm.aminnnnnnnnnnnnnnn...

hadi bakalım inşallah 1. olursun... ama bence de bi kaç gün daha bekle.test de kesin sonuç vermeyebilir erken die. geç olsun çift çizgi olsun:)

günaydın kızlar. ben artık belirtilere hiç takılmıyorum . çok hayalkırıklığı yaşadım bu konuda. kasık ağrısı göğüs ağrısı mide bulantısı vs hepsini bir anda yaşadım çok umutlandım sonrası hayal kırıklığı. sanırım bunlar tamamen psikolojik. neden bilmiyorum bu ay için umudum yok benim. eşime çakşır suyu kaynatıyordum onuda bıraktım.ne bileyim öyle işte içimden gelmez oldu.

canım aynen dediğin gibi bende tüm belirtileri aynı anda yaşadım ama sonuç hüsrandı...
belirtilere takılmadan bekliyorum bende artık ama umudumu kaybetmeden...
bu ay için bende çok umutlanmıyorum sonuçta o geleceği rabbim de vereceği zamanı bilir...
bu arada çakşır suyu demişsin o ne ben daha önce hiç duymadım da:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…