2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

selam ya böyle beklemek ne kadar zor... herkes benim gibi burada... ben de hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum... ama şunu fark ettim herkesin bünyesi farklı ve bazı belirtiler hiç olmadığı halde hamile olunabiliyor. benim arkadaşımın en ufak bir belirtisi bile yoktu ama beş aylık hamile olduğunu öğrendi... hem de ikiz bebeklere... mide bulantısı bile yoktu... darısı başımıza tez vakitte...

selam kızlar benimde 9.günüm adetimin gecikmesine.bakalım inş. yine hayal kırıklıgı olmaz

canım adetin 9 gün gecikti ama sen daha test yapmadın öyle mi?
nasıl sabredebiliyosun bence hemen bi test yap 9 gün çok fazla hamilelik varsa mutlaka çıkar...
hadi bakalım hayırlısı...

arkadaşım Allah sana nasıl bi sabır verdiyse ben de ondan istiyorum.5 gün beklemek bile bana ne zor gelir düşünüyorum da.
Ben bu gün 7 gün olmasına rağmen test yapmayı aklımdan geçirdim

İstbul ben bi ay çok stres yapmıştım.Ve hiç düzensiz değilken adetlerim o ay dört gün erken olmuştum.Bi de böyle bi durum var.Stres insanın düzenini çok fena bozuyor canım

İstbul ben bi ay çok stres yapmıştım.Ve hiç düzensiz değilken adetlerim o ay dört gün erken olmuştum.Bi de böyle bi durum var.Stres insanın düzenini çok fena bozuyor canım

doğru benimde bu ay ongün önce oldu ve şimdiye kadar hep aynı günde olurdu.ah şu stresi bir yenebilsek bebişimiz daha çabuk gelir yaa

ya aksine ben hiç kafama takmamaya calışıyorum biemiyorum belki de strestendir 1 senedir olmuyo zaten . yarın sabah bir daha yapim bakalım ne cıkacak testte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…