2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

nasılsın canım beniimmm.baktım diğer topik boş

buradan mı devam edeceğiz???ben de gelirim kiiiii

haydaaaa sen de gitmişsin ((

iyiyim annecik ne olsun...sen nasılsın bakalım...

aralık ayını bitirdik artık burdan devam edebiliriz kanımca

bu arada ben hep burdayım canım ama 2 gündür ne buraya ne de aralık topiğine kimsecikler gelmedi benim de çoooooooook canım sıkılıyo valla...

kimse yok ama yine de herkese iyi geceler

bende coookkk özledimmm
ya inanki bi türlü firsat bulamiyorum, suan annemler var onlar olunca rahat rahat giremiyorum esimde tatilde olunca mizmizlaniyo nete girdimmi
ama pazartesi ise basliyo ozaman insallah görüsebilirizz annemler ne zaman giderler bilmiyorum ama insallah bi kac güne kalmaz tekrardan sohbetlerimize kaldigimiz yerden devam ederizzz

kızlar hala hasta olmadım
davul gibi olan göğüslerimde sönmeye başladı gibi
ben önceden 28 güne bi olurdum hiç aksamazdı sonra boş gebelik geçirdim
ardından tekrar hamile kaldım iyi gidiyodu ama kalbi atmadı bebeğimin kürtaj olmak zorunda kaldım
tabi öncesinde 2 sene hamile kalmak için uğraştım
tahlillerde kan pıhtılaşması çıktı hergün iğne olmam lazım yani hamile kaslınca olurum o sorun değil tabi ama benim önceden öğrenmem lazımki tedbirimi alıyım
2 kere gecikti adetim 2sindede hamileydim
bu 3.eğer hamile değilsem hitereskobi isticem
hamileysem ki hiç umudum yok ama yarın hemen hastaneye gitmem lazım
ben ikisindede test yapmıştım incecik bi çizgi vardı bunda bişi yok ama
tabi allahtan umutkesilmezzzzzzzz
rabbim neyler neylerse güzel eyler

oyüzden kızlar benimki negatif olsa bile siz ümitsizliğe düşmeyin sakın
ben umutluyum sizlerdennnnnnnn

aynen bende de oldu testlerde çıktı gögüslerim şişti ve acıyordu ama sabah aynen bir balon gibi söndüler ve hasta oldum tabi çok moralim bozulduştu ama hayırlısı devip devam ediyoruz yanlız dr. da 1 sene geçmeden araştırma yapmak istemiyorlar hakkında hayılısı olsun canım...

herkese günaydın...
nerde bu millet yaaaaa

ben de geldim Ocak topiinizeee, bırakmam peşiniziiiiii.

valla canım pazar günü hiç bitmesin diye dua ediyorum şu an...
p.tesi olmasın yarın okul olmasın offf offff...
sanki günlerdir uyumamışım bi de üstüne dayak yemiş gibiyim,belim ağrıyo doğrulamıyorum...
yazınca fark ettim ne kadar da sıkıntım varmış benim yahuuuu

çalışmasan daha çok hasta olursun kendimden biliyorum işe giderken hasta olduğum zaman insan kendine telkinmi veriyo ne yapıyosa dayanıyor evdeyim çalışmıyorum en ufak bişeyde yatıyorum daha beter oluyorum...geçmiş olsun dikkat et kendine

evet canım haklısın zaten bende yaz tatili olduğunda daha çok bunalıma giriyorum o zaman daha bi sıkıntılı oluyorum evde...
bi de sanki adet olucakmışım gibi geliyo hep daha da 1 haftadan fazla var hesaplarıma göre...
3 gündür de her yemekten sonra çok feci midem bulanıyo...karnımı doyuruyorum sonra da pişman oluyorum yediğime bulantıdan dolayı...psikoljik midir nedir off off

Bence psikolojik olabilir canım bulanın çünkü bebegin kalp atisiyla beraber baslarmis bulanti, ama biliyosun ki hic belirtisiz hmaile kalinabiliyor. Simdi sana 1 hafta gecmek bilmez acaba mı diye diye. ama okula ver kafanı. daha cabuk gecer boylece.

selam kızlar ortak kararla buraya geçmişiz hadi hayırlı olsun hemen geldimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…