canım üzülme,moral bozmak yok,,,zaten her kadın her ay yumurtlamayabiliyormuşş,,,seda söyledi ya hanii,,,bende ondan duydum ilk defa,,,deecede geçen ay yumurtlamamıştı yanlış hatırlamıyorsam eğer,,,,sende bir dr a git istersen,,,
geç yumurtlasam bile 21 gün yumurtlamak için geçten de geç be canım...herkes 28 günde adet olur 13-14 günde yumurtlar ben 32 günde adet olurum ama 21 gün olur hala yumurtlamam...hayırlısı Allah tan artık ne diyim bilmiyorum...stres yok diyosun ama ben kendime engel olamıyorum...neyse bi adet olayım da ben dr.a gittiğimde bakalım o ne dicek...olmadı rahim filmi isticem...usg ile bakıldı kasım ayında rahim ve yumurtalıklara ama bişey çıkmadı belki rahim filminde daha ayrıntılı bakılır ve kist falan varsa çıkar ben de bu sıkıntıdan kurtulurum da bi an önce tedavime başlarım...
bak gördünmü bu moral bu kafayla hemen teşhisimi koydum tedaviye bile başladım
"dertler derya olmuş ben de bir sandal
devrilip batmışım boğulmuşum beeeeeeeeeen..."
anacım tavuklar bile hergün bilemedin günaşırı yumurtluyolar ben bi yumurtlayamadım yaaaaaaaaa
sen doktora git tabii için rahat etsin ama daha şimdiden pek bi karamsarsın be canım... dur bakalım hayırlısı olur inşallah bişey çıkmaz
ben kaçtım canlar markete gitcez kocişle... öpüyorum sizi akşam görüşürüz inşallah
kasım da gittim herşeye bakıldı hiçbişey çıkmadı...
adet düzensizliği bildiğim 32-34 gün aralığını da dr.herkeste aynı olmıcanı ve benim adet döngümün çok normal olduğunu söyledi...
bu güne kadar gittiğim tüm dr.lar herşyin sadece psikolojik olduğunu ve tedavi edilecek bi rahatsızlığım olmadığı söylediler...
ama bu ateş ölçme yüzünden moralim bozuldu iyice...
yaaaaaaaaaaaaaa turlikkçimm,,,bizide ağlatacan sen yaa,,,herşeyin hayırlısı olsunn,,,
ya sen tavuğa ne bakıyonn,,,insanlar aleminde oluyor işte böyle şeylerr,,,yumurlamamazlık filann
tavuğumu kıskandınn kızzzzzzzzzz
güle güle bebişimmm
bende çıkayımm,banyoyu temizleyecem dah,yemek yapacamm,,,
off off bi sürü işim var püfffffffff
ya ne biliyosun ateşle anlaşılıyomu kesin bakalım, hem belki yanlış yorumladı ordakiler... hiç yükselmedimi ateşin
ay bu arada biiey sorcam yaa turlik bu dua işi noldu aralık topiğindeki... 4444 tamamlandımı???
ne bilim be canım ne duyduysak yapıcaz ya illa ki...
hep 35.9-36.0 arasındaydı dün ölçmedim ama bugün dayanamadım baktım yine 36.3 olmuş...sadece 3 derecelik bi artış olmuş ama bilmiyorum artık yumurtlamış olsam bile tren kaçtı bi kere
sanırım 1 kişi kalmış onunkileri de 2 kişi arasında paylaşmışlar ama kim olduğunu hatırlamıyorum hiç...sanırım daha bitmedi...
biz 41 yasin okuyalım bence...
güle güle bebişimmm
bende çıkayımm,banyoyu temizleyecem dah,yemek yapacamm,,,
off off bi sürü işim var püfffffffff
he yaa bende yemek yapıcam dahaa kolay gelsin tatlımmmm
bende ölçmüştüm geçen ay ama çok düzensiz yapmıştım sen takılma ona boşver yaa belki yumurtladında haberin yok sen kalbini ferah tut...
ayrılamadım bi türlü bende yaa
hadi öptümm çok.. byee
sanırım 1 kişi kalmış onunkileri de 2 kişi arasında paylaşmışlar ama kim olduğunu hatırlamıyorum hiç...sanırım daha bitmedi...
biz 41 yasin okuyalım bence...
hatta başlayalım liste yapmaya kimler katılacaksa
bende okurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?