2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

"dertler derya olmuş ben de bir sandal
devrilip batmışım boğulmuşum beeeeeeeeeen..."

anacım tavuklar bile hergün bilemedin günaşırı yumurtluyolar ben bi yumurtlayamadım yaaaaaaaaa

sen doktora git tabii için rahat etsin ama daha şimdiden pek bi karamsarsın be canım... dur bakalım hayırlısı olur inşallah bişey çıkmaz

ben kaçtım canlar markete gitcez kocişle... öpüyorum sizi akşam görüşürüz inşallah

"dertler derya olmuş ben de bir sandal
devrilip batmışım boğulmuşum beeeeeeeeeen..."

anacım tavuklar bile hergün bilemedin günaşırı yumurtluyolar ben bi yumurtlayamadım yaaaaaaaaa

yaaaaaaaaaaaaaa turlikkçimm,,,bizide ağlatacan sen yaa,,,herşeyin hayırlısı olsunn,,,
ya sen tavuğa ne bakıyonn,,,insanlar aleminde oluyor işte böyle şeylerr,,,yumurlamamazlık filann
tavuğumu kıskandınn kızzzzzzzzzz

sen doktora git tabii için rahat etsin ama daha şimdiden pek bi karamsarsın be canım... dur bakalım hayırlısı olur inşallah bişey çıkmaz

kasım da gittim herşeye bakıldı hiçbişey çıkmadı...
adet düzensizliği bildiğim 32-34 gün aralığını da dr.herkeste aynı olmıcanı ve benim adet döngümün çok normal olduğunu söyledi...
bu güne kadar gittiğim tüm dr.lar herşyin sadece psikolojik olduğunu ve tedavi edilecek bi rahatsızlığım olmadığı söylediler...
ama bu ateş ölçme yüzünden moralim bozuldu iyice...

ay bu arada biiey sorcam yaa turlik bu dua işi noldu aralık topiğindeki... 4444 tamamlandımı???

ya ne biliyosun ateşle anlaşılıyomu kesin bakalım, hem belki yanlış yorumladı ordakiler... hiç yükselmedimi ateşin

kıskanmak mı hepsinden nefret ediyorum şu an
2 gündür ağlıyorum aklıma geldikçe zaten foruma giresim kalmadı ama yine de iki çift laf etmeden duramıyorum...bi tek burda rahat hissediyorum kendimi

ya ne biliyosun ateşle anlaşılıyomu kesin bakalım, hem belki yanlış yorumladı ordakiler... hiç yükselmedimi ateşin

ne bilim be canım ne duyduysak yapıcaz ya illa ki...
hep 35.9-36.0 arasındaydı dün ölçmedim ama bugün dayanamadım baktım yine 36.3 olmuş...sadece 3 derecelik bi artış olmuş ama bilmiyorum artık yumurtlamış olsam bile tren kaçtı bi kere

ay bu arada biiey sorcam yaa turlik bu dua işi noldu aralık topiğindeki... 4444 tamamlandımı???

sanırım 1 kişi kalmış onunkileri de 2 kişi arasında paylaşmışlar ama kim olduğunu hatırlamıyorum hiç...sanırım daha bitmedi...
biz 41 yasin okuyalım bence...

bende ölçmüştüm geçen ay ama çok düzensiz yapmıştım sen takılma ona boşver yaa belki yumurtladında haberin yok sen kalbini ferah tut...

ayrılamadım bi türlü bende yaa
hadi öptümm çok.. byee

akıntı takibi de yaptım ben geçen hafta...
3-4 gün süren yumurta akı kıvamında akıntılarım olmuştu ama bakalım hayırlısı artık...

hatta başlayalım liste yapmaya kimler katılacaksa

bu akşam herkes toplandığında tabi gelen olursa konuşalım...
çok fazla okumak isteyen olursa 8 li gruplar yaparız çabuk çabuk okunur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…