2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

valla çatttt diye yakalarım ben böyle

turlik,heaven slm kızlar...nasılsınız ....
son 5 gün kaldı benimm reglime....
geri sayım başladı

geri sayım başladı

ayy çok heyecanlı... inşallah iyi haberlerini alırız şekerimm. ya bana daha 15 gün varr nasıl geçicek zaman bilmiyorum yaniii

geri sayım başladı

iyiyim canım sen nasılsın?
geri sayımı hepimiz için hepberaber yapıcaz inşallah...
benim ki de düzensizleştiği için ben pek kestiremiyorum tam gün ne zaman olur diye ama eli kulağındadır heralde...
gelmesin yaaaaaa
istemiyorum ben onu
ben bebiş istiyorum

bendeeeeeeee

ayy çok heyecanlı... inşallah iyi haberlerini alırız şekerimm. ya bana daha 15 gün varr nasıl geçicek zaman bilmiyorum yaniii

sorma yaa,,,inşlhh hayırlısı olur,,,senin daha varmış ya,,,bu ay hepimizden umutluyum ben,bakalımm yaa

ya bu spermleri nasıl tutuyosunuz yaa.. ben ayaklarımı dikip bekliyorum yarım saat ama sonra kalkınca birazı gidiyo.. sonra tuvalete gidince yine gidiyo hatta ertesi gün . normali mi???

inşllh kızlar,,,hayırlısıyla gelsinler,,,

ya bu spermleri nasıl tutuyosunuz yaa.. ben ayaklarımı dikip bekliyorum yarım saat ama sonra kalkınca birazı gidiyo.. sonra tuvalete gidince yine gidiyo hatta ertesi gün . normali mi???

canım ayaklarını diktikten sonra hiç kalkma sabaha kadar öyle uyu,,,hatta eşim bazılarında yukarıdan silkeledi bacaklarımı,iyice içeri gitsinler diye...
tuvalete gidince,kalkınca hemen çıkıyorlar,,,önemli olan bir tanesinin gitmesi zaten,o gitmişse sorun yok,diğerleri çıkabilir,ama her ihtimale karşı kalkmayınaca,sabaha kadar birinden biri gider inşlhhh

offf ne zormuş bu iş yaaa. zaten geçen öyle beklerken bi öksürdüm hepsi çıktı kafayı yicem haa

benden de geri geliyo ama zaten gerekenler içerde kalır diye ben hiç aldırmıyorum gidenlere...
bizim işimize yarıcak olan miktar içerde kalsın da geri gelen gelsin...bi de bunu daha önce de bi yerde sormuşlar okumuştum ben aynen dediğim gibi diyolardı yani gerkli olanlar hızlı bi biçimde içeri giriyo ve kalanlar atılıyo demişlerdi...
inşallah yanlış bilgi vermemişimdir canım ama benim tüm bildiğim bu

inşallah tutmuştur yaa.... bugün 15. günüm yumurtlamışımdır herhalde... tabi ben her ihtimale karşı bikaç kez daha çalışırım artık gerisi kısmet... hayırlısıyla gelsin artık bebişlerimizzz

anacım öksürsen çıkar,gülsen çıkar,ağlasan çıkar,çıkmaya bahane arıyorlar zaten,,,ondan bekletiyorlar bizii

valla yaa put gibi durcaz mı beee.. eşimde bana diyoki bak çok kızdım şimdi niye doğru durmuyosun napim canım allah allah seninkilerde elini çabuk tutsun dedimm

bende yumurtlama günlerimi tespit etmek için ateş ölçüyodum ama ateş ölçme topiğinde ki bi arkadaşım 21.günüm olmasına rağmen hala yumurlamadığımı söyledi yılbaşı gecesi bende ağlayarak uyudum moral bozukluğundan hem de saat 10 da ve yeni yıla uyuyarak girmiş oldum ayrıca da yeniyıl çalışması da olmadı malesef ve ben artık çalışmayı falan da bıraktım...yumurtlamıyorum ama bakalım adet olucakmıyım?olursam da olmazsam da bu ay doktora gidicem...
benim moral koca bi sıfır yani...
hevesim falan da kaçtı ama kocacığımı üzmemek için onun yanında "ammmaaaaaaaan boşveeeeeeeer" havasındayım ama içim kan ağlıyo resmen

kızım niye bıraktın çalışmayı yaaa... sen devam et kısmetse olur.. hem bir kişinin yorumuyla neden hemen umudunu yitirdin olurmu öyle şey... belkide geç yumurtluyosundur.. sıkma canını turlikcim olucak inşallah stres yok biliyosunn

canım üzülme,moral bozmak yok,,,zaten her kadın her ay yumurtlamayabiliyormuşş,,,seda söyledi ya hanii,,,bende ondan duydum ilk defa,,,deecede geçen ay yumurtlamamıştı yanlış hatırlamıyorsam eğer,,,,sende bir dr a git istersen,,,

geç yumurtlasam bile 21 gün yumurtlamak için geçten de geç be canım...herkes 28 günde adet olur 13-14 günde yumurtlar ben 32 günde adet olurum ama 21 gün olur hala yumurtlamam...hayırlısı Allah tan artık ne diyim bilmiyorum...stres yok diyosun ama ben kendime engel olamıyorum...neyse bi adet olayım da ben dr.a gittiğimde bakalım o ne dicek...olmadı rahim filmi isticem...usg ile bakıldı kasım ayında rahim ve yumurtalıklara ama bişey çıkmadı belki rahim filminde daha ayrıntılı bakılır ve kist falan varsa çıkar ben de bu sıkıntıdan kurtulurum da bi an önce tedavime başlarım...

bak gördünmü bu moral bu kafayla hemen teşhisimi koydum tedaviye bile başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…