2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Tatlım aynı benim gibi.Ben de kimyasal gebelik yaşadım.Kan testi yaptrdım değer düşük bakalım yükselecek mi dediler eve geldiğim de idrar testleri negatif çıkmaya başladı.İki gün sonra inanılmaz bir ağrıyla uyandım ki adetlerim ağrılı olmaz.Ağrı dinmeye başlayınca da adetim geldi.Üzülme sakın büyük ihtimal bugün yarın adet olursun.İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin en kısa zamanda

Benim reglimden 1 gun once (yani 4 haftalık oluyor) 207 idi degerim.

nasıl yani bebeği kaybettiğiniz düşük yaptığınız anlamına gelmiyor mu? düşük yapmak bu kadar sessiz sedasız mı oluyo... bence gitmediyseniz başka doktora daha gidin... benim anneme de bebeğin ölmüş demişlerdi alacaklardı ama kardeşim şuan 12 yaşında

selam herkese... burasıda şenlenmeye başlamış maşallah sayfalar ilerlemiş çabuk çabuk

Canım inşallah her şey sonuna kadar böyle güzel gider.Allah sizi nazardan korusun

henüz bir bebek olusmadigi icin dusuk bile sayilmaz diyoruz. kandaki degeri yukselmezse 1-2 gun icinde regl olacak. ama insallah degeri yukselirse (Allahın işi belli olmaz) bebegi yerlesir inşallah.

henüz bir bebek olusmadigi icin dusuk bile sayilmaz diyoruz. kandaki degeri yukselmezse 1-2 gun icinde regl olacak. ama insallah degeri yukselirse (Allahın işi belli olmaz) bebegi yerlesir inşallah.

inşallah rabbim hayırlısını versin. sen hamile olduğunu ne zaman öğrendin... ben çok merak ediyorum da...

Tesekkur ederiz teyzesiiiiiii

Benim bu ayda gitti biliyor musun cesss
Yumurtlama günümü tespit ettik ama bum bum olamadı malesef.K.validem rahatsızdı biliyorsun sanırım.O bayağı kötü oldu.Çalışma olmadı.O iyi olsun da zaten bebişçik biraz geç olsun bişicikler olmaz

inşallah rabbim hayırlısını versin. sen hamile olduğunu ne zaman öğrendin... ben çok merak ediyorum da...

geçen hafta degil , ondan önceki salı günü ögrendim . Bu da reglimden 1 gun once olmus oluyor. 207 idi kan degerim.

herkesee iyi ocak günleri.bugün adet tarihim amaaa olmadımm.hayırlısıı.herşey çok güzel olcak hissediyorum.hepimize bol bebekli ve saglıklık günlerr

Olsun canim, dogru soylemissin. Allah buyuklerimizi basimizdan eksik etmesin de bebek 1 ay gec de olsa olur. Allah saglik ve uzun omurler versiiin.gecmis olsun...

geçen hafta degil , ondan önceki salı günü ögrendim . Bu da reglimden 1 gun once olmus oluyor. 207 idi kan degerim.

belirtilerin var mıydı... benim geçen ay da yumurtlamadan adete kadar sürekli sancım oldu... üstelik üç gün geciktim ama adet oldum sonunda... bu ayda adetime 6 gün kaldı... ara ara kasıklarım hareketleniyor ama başka bariz belirti yok.. acaba yarın kan tahlili yaptırsam mı diyorum? kararsız kaldım...

Ben de geldim bende geldim Çok yorucu bir haftasonundan sonra sonunda dinleniyorum... Karnım ağrıyo kızlar yaa kırmızılar bu ay da gelcek bana galiba:2:

merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza çok fazla geçmişinizide okuyamadım umarım ocak ayında hepimiz sevinçli haberler alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…