- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
yani 28 ARAlik benim adet olmam gereken tarih 27 sinde testlerde pozitif cikti ama simdi kan testinde 48 cikti degerlerim ve idrar testlerind nagatif cikmaya basladi moralim cok bozuk kafam karisik ve cok siddetli agrim basladi kasiklarimdan ayaklarima kadar hissediyorum dr lar bi aciklama yapmadilar acikcasi korkuyorum aa internetten arastirdim az once ces te aydinlatti beni kimyasal gebelik oldugunu soyledi internetteki aciklamalar da ayni dogrultuda zaten yaa bu ulkenin nekadar bilgisiz dr lari var moralmi bozup biraktilar gece boyunca 2 hastahaneye gittik ilki zaten bebegin icimde oldugunu soyledi ....geceden beri agliyorum ve birtaraftanda sancim basladi...
yaa evet bnada ayni sekilde erken dusuk dediler yani ya yerlesememis yada yerlestikten hemen sonraki birkacgun icersinde dusuyormus ama sebebi ne acaba neden kaynaklaniyor hic anlamadim...bide belirtileri gebelikle ayni ayni seyleri hissediyorsun... sizce kan degerlerim kac olmaliydi 3 haftalik gebelik icin...
kadercim sanirim yolunda degil canim cok sIKKIN ben en son 15 kasimda adet olmustum daha sonra 28 kasimda cok az kanamam geldi lekelenme seklinde yani dr lar son adet tarihimi 28 kasim olarak saydilar kan testinde 48 cikti degerlerim idrarda da onlara gore adetten 1 gun once pozitifti her iki idara tahlilindede pozitif cikti birtanesinde 1-2 haftalik pregnant diyordu simdi ise bana bebegimi kaybettigimi hamile olmadigimi soyluyorlar ben ne yapicam
Iyi ki gitmemissin bir daha o doktora. Ben kimyasal yasadigimda. doktorum anlamis olmasina ragmen soylelemis bana biliyomusun. sadece 1-2 gun sonra tekrar kan testi yaptiralim demisti. ben de o zaman boyle kimyasal falan haberim olmadigi icin kurcalamamistim. zaten 1-2gune de kanamam oldu, bhcg deerim sifirlandi neyse....
Ben iyiyim, bebegim de iyidir diye umuyorum. Gecen hafta carsamba keseyi gordum. 6500 oldugu icin deerim hemen karından ultrasonda goruldu zatenn. cok temiz gorunuyo cok iyi yerlesmis dedi. haftaya cumartesi tekrar randevum var. kalp atislari icin gidicem insallah.
selam herkese... burasıda şenlenmeye başlamış maşallah sayfalar ilerlemiş çabuk çabuk
nasıl yani bebeği kaybettiğiniz düşük yaptığınız anlamına gelmiyor mu? düşük yapmak bu kadar sessiz sedasız mı oluyo... bence gitmediyseniz başka doktora daha gidin... benim anneme de bebeğin ölmüş demişlerdi alacaklardı ama kardeşim şuan 12 yaşında
Canım inşallah her şey sonuna kadar böyle güzel gider.Allah sizi nazardan korusun
selam herkese... burasıda şenlenmeye başlamış maşallah sayfalar ilerlemiş çabuk çabuk
henüz bir bebek olusmadigi icin dusuk bile sayilmaz diyoruz. kandaki degeri yukselmezse 1-2 gun icinde regl olacak. ama insallah degeri yukselirse (Allahın işi belli olmaz) bebegi yerlesir inşallah.
Tesekkur ederiz teyzesiiiiiii
inşallah rabbim hayırlısını versin. sen hamile olduğunu ne zaman öğrendin... ben çok merak ediyorum da...
Benim bu ayda gitti biliyor musun cesss
Yumurtlama günümü tespit ettik ama bum bum olamadı malesef.K.validem rahatsızdı biliyorsun sanırım.O bayağı kötü oldu.Çalışma olmadı.O iyi olsun da zaten bebişçik biraz geç olsun bişicikler olmaz
herkesee iyi ocak günleri.bugün adet tarihim amaaa olmadımm.hayırlısıı.herşey çok güzel olcak hissediyorum.hepimize bol bebekli ve saglıklık günlerr
Olsun canim, dogru soylemissin. Allah buyuklerimizi basimizdan eksik etmesin de bebek 1 ay gec de olsa olur. Allah saglik ve uzun omurler versiiin.gecmis olsun...
geçen hafta degil , ondan önceki salı günü ögrendim . Bu da reglimden 1 gun once olmus oluyor. 207 idi kan degerim.
hadi inşlhh hamişsindir,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?