yeni yilin kutlu olsun canim nasilsin neler yapiyorsun...Esra'cim meraba nasılsıııın. Ve diger kızler nasılsınız? Umarim herkes guzel bir yil gecirir goonluncee.
merhaba kizlar ben geldim nasilsiniz neler yapiyorsunuzzz
Afiyet olsun tatlım
Görüşürüzzzzzzzzzz
Ben de attım ocağa yemeği bi 15 dkya pişerrrr
Esra'cim meraba nasılsıııın. Ve diger kızler nasılsınız? Umarim herkes guzel bir yil gecirir goonluncee.
merhaba kizlar ben geldim nasilsiniz neler yapiyorsunuzzz
gittim cnm ben hiz iyi degilim moralim cok bozuk gebelik testinde pozitif cikmasina ragmen kan testinde degerlerim 48 cikti dr bana hamile olmadigimi bebegimi kaybettigimi soyledi dun. ve tekrar test yaptik testler negatif cikiyor sali gunune kadar adet olmazsam egr tekrar kan testi yapacaklar varsa katlar zaten ben hic bisey anlamadim canim cok sikkin bana yardimci olur musun sitelerden baktim 48 siniri tam 3 haftalik icine denk geliyor yani 5 gunluk gecikme varmis adetimde benim kafam cok karisti moralim cok bozuk:18:Ben iyiyim Seda'cim. seni merak ettim aslinda sen doktora gittin miiii? Benim c.tesi randevum var kalp atışı için. inş goruruuum
kadercim sanirim yolunda degil canim cok sIKKIN ben en son 15 kasimda adet olmustum daha sonra 28 kasimda cok az kanamam geldi lekelenme seklinde yani dr lar son adet tarihimi 28 kasim olarak saydilar kan testinde 48 cikti degerlerim idrarda da onlara gore adetten 1 gun once pozitifti her iki idara tahlilindede pozitif cikti birtanesinde 1-2 haftalik pregnant diyordu simdi ise bana bebegimi kaybettigimi hamile olmadigimi soyluyorlar ben ne yapicamohh maşşlahh yemeklerimiz hazırrr,,,bide yeseydikkk:2:
iyiyiz canım ,sizi sormalıı,,nasıl gidiyooo,,,güzel dileklerin için sağol bebişimm,,,
2010 dan bişey anlamamdım barii,2011 güzel olurr
mrb canım hoşgeldinn,,,iyiyiz işte nolsun,siz nasılsınız,herşey yolunda değil mi??
gittim cnm ben hiz iyi degilim moralim cok bozuk gebelik testinde pozitif cikmasina ragmen kan testinde degerlerim 48 cikti dr bana hamile olmadigimi bebegimi kaybettigimi soyledi dun. ve tekrar test yaptik testler negatif cikiyor sali gunune kadar adet olmazsam egr tekrar kan testi yapacaklar varsa katlar zaten ben hic bisey anlamadim canim cok sikkin bana yardimci olur musun sitelerden baktim 48 siniri tam 3 haftalik icine denk geliyor yani 5 gunluk gecikme varmis adetimde benim kafam cok karisti moralim cok bozuk:18:
gittim cnm ben hiz iyi degilim moralim cok bozuk gebelik testinde pozitif cikmasina ragmen kan testinde degerlerim 48 cikti dr bana hamile olmadigimi bebegimi kaybettigimi soyledi dun. ve tekrar test yaptik testler negatif cikiyor sali gunune kadar adet olmazsam egr tekrar kan testi yapacaklar varsa katlar zaten ben hic bisey anlamadim canim cok sikkin bana yardimci olur musun sitelerden baktim 48 siniri tam 3 haftalik icine denk geliyor yani 5 gunluk gecikme varmis adetimde benim kafam cok karisti moralim cok bozuk:18:
kadercim sanirim yolunda degil canim cok sIKKIN ben en son 15 kasimda adet olmustum daha sonra 28 kasimda cok az kanamam geldi lekelenme seklinde yani dr lar son adet tarihimi 28 kasim olarak saydilar kan testinde 48 cikti degerlerim idrarda da onlara gore adetten 1 gun once pozitifti her iki idara tahlilindede pozitif cikti birtanesinde 1-2 haftalik pregnant diyordu simdi ise bana bebegimi kaybettigimi hamile olmadigimi soyluyorlar ben ne yapicam
anladim cnm benim cok sagol peki ben ne zaman adet olucam yada olursam eger cokmu agrili olucak bunlar cok kafama takiliyor suanda bayagi agrim basladi cok yani ee burasida ingiltere dogru duzgun bakmiyorlar bile insana...Doktor bence senin moralini bozacak sekilde yanlis tabirller kullanmis. Bir kere sen bebegini kaybetmedin Sedacim cunku senin bir bebegin olusmadi buyuk bir ihtimalle. Bence senin yasadigin, benim de 2 kere yasadigim bir sey olan (ve kadinlar arasında cok yaygin olan) kimmyasal gebelikti. Ama bunu ustune basa basa soyluyorum, bu bir dusuk degil. Spem ve yumurta birlesti, ama rahme yerlesemedi. sperm ve yumurta birlestigi icin bhcg degerin az da olsa yukseldi ama yerlesme olmadigi icin cok yukselemedi.. Tabi ben bunlari soyluyorum ama adetinden 5 gun gecmis olmasina guvenerek soyluyorum. Adetinden 5 gun gecmisse degerin cok daha yuksek olmaliydi. Ama yine soyliyim Allahin isi belli olmaz. belki cok gec bir dollenmedir ve degerin yukselir, Allahtan umit kesilmez. Sakin yanlis anlama ben tum bunlari uzulesin ya da moralin bozulsun diye yazmadim. yasadigim icin biliyorum. hernekadar bir dusuk olmasa da insani cok derinden yaaliyor. Ama inan canim ben de simdi bu yollardan ecmis biri olarak, Allaha dua et, isleri biraz ona havale et diyorum. ben oyle yaptim ve simdi biliyorsun hamileyim. Doktor (Allah bozmasin) hersey yolunda cok iyi yeresmis dedi, gun gelecek, sana da ayni seyleri soyleyecek doktor. sadece biraz metaner ve sabır lazım bu isler icin. uunutma senelerce bbir bebek icin bekleyeneler var. biz daha cok yeniyiz.
yani 28 ARAlik benim adet olmam gereken tarih 27 sinde testlerde pozitif cikti ama simdi kan testinde 48 cikti degerlerim ve idrar testlerind nagatif cikmaya basladi moralim cok bozuk kafam karisik ve cok siddetli agrim basladi kasiklarimdan ayaklarima kadar hissediyorum dr lar bi aciklama yapmadilar acikcasi korkuyorum aa internetten arastirdim az once ces te aydinlatti beni kimyasal gebelik oldugunu soyledi internetteki aciklamalar da ayni dogrultuda zaten yaa bu ulkenin nekadar bilgisiz dr lari var moralmi bozup biraktilar gece boyunca 2 hastahaneye gittik ilki zaten bebegin icimde oldugunu soyledi ....ayy inanmıyorum yaa,,,nasıl yani 28 kasımdamı düşürdün sen ozaman bebeği en son adeti onu sayıyorlar ise,,,ama ozamanda lekelenme olmuş sadece,,,bence düşme filan yok,,,inşlhh katlanır değerlerin yaa,,,iyice emin olmadan moralini bozma lütfenn
anladim cnm benim cok sagol peki ben ne zaman adet olucam yada olursam eger cokmu agrili olucak bunlar cok kafama takiliyor suanda bayagi agrim basladi cok yani ee burasida ingiltere dogru duzgun bakmiyorlar bile insana...
yani ben aslinda bir gebelik gecirdim sadece bebegim yerine yerlesemedigi icin erken dusuk gebelik sonlanmasi yani degilmi sabahtan beri internette bunlari arastirdim internette bana kimyasal gebelik olarak tanimladi ama cok asiri agrim var ...
Canım merhabaDoktor bence senin moralini bozacak sekilde yanlis tabirller kullanmis. Bir kere sen bebegini kaybetmedin Sedacim cunku senin bir bebegin olusmadi buyuk bir ihtimalle. Bence senin yasadigin, benim de 2 kere yasadigim bir sey olan (ve kadinlar arasında cok yaygin olan) kimmyasal gebelikti. Ama bunu ustune basa basa soyluyorum, bu bir dusuk degil. Spem ve yumurta birlesti, ama rahme yerlesemedi. sperm ve yumurta birlestigi icin bhcg degerin az da olsa yukseldi ama yerlesme olmadigi icin cok yukselemedi.. Tabi ben bunlari soyluyorum ama adetinden 5 gun gecmis olmasina guvenerek soyluyorum. Adetinden 5 gun gecmisse degerin cok daha yuksek olmaliydi. Ama yine soyliyim Allahin isi belli olmaz. belki cok gec bir dollenmedir ve degerin yukselir, Allahtan umit kesilmez. Sakin yanlis anlama ben tum bunlari uzulesin ya da moralin bozulsun diye yazmadim. yasadigim icin biliyorum. hernekadar bir dusuk olmasa da insani cok derinden yaaliyor. Ama inan canim ben de simdi bu yollardan ecmis biri olarak, Allaha dua et, isleri biraz ona havale et diyorum. ben oyle yaptim ve simdi biliyorsun hamileyim. Doktor (Allah bozmasin) hersey yolunda cok iyi yeresmis dedi, gun gelecek, sana da ayni seyleri soyleyecek doktor. sadece biraz metaner ve sabır lazım bu isler icin. uunutma senelerce bbir bebek icin bekleyeneler var. biz daha cok yeniyiz.
Canım merhaba
Kimyasal gebeliği bende düşük sanmıyordum ama doktor düşük olduğunu söyledi.Tıp literatüründe adı düşüktür diye bi de beni azarladı
anladim cnm tesekkur ederim moral verdigin icn zaten cok fazla sancim var aynen tarif ettigin sekilde ve gercektek tek sevinecegim tek nokta herhangi bir kisirlik yok sadece bebegim sanirim rahime tutunamadi ona cok uzuluyorum iste...Evet canim, o sperm ve yumurtanin birlesimiyle olusan blastosist rahmine yerlesemedi. Bana doktor bunun sebeplerinden birini elimine etmek için (sebebi hatırlamıyorum şu an) hergün 1 adet bebek aspirini, ya da coraspin iç demişti, tansiyon problemin yoksa, yada kan pıhtılaşması problemin yoksa sen de iç bence. Sen Tr'de olsan sana sen gebe bile degildin derler bak gerçekten. Sen o doktorun bebegini dusurmusun dedigine bakma. Anadolu'da kadınlar o kadar cok yasiyormus ki bu durum espit edemeden. Sen simdi buyuk bir ihtimalle yarın ya da obur un regl olacaksin. Normel reglinden biraz dha pıhtılı ve biraz da karin ve bel agrili olacak. Aa hic merak etme hemen ertesi ay gebe kalabilirsin. Ama bu ay yumurtaliklarini usutmemeye calis. O gebelikimsi olaydan dolayi rahmin acik olacak, mikriop kapa ihtimali daha yuksek. bana doktor icinde 4-5 adet olan bir antibiyotik vermisti ama adini hatirlamiyorum. bu ay kendini biraz daha koru. kendini telkin et. Ben hemen hamile kalabilirim, hicbir prolemim yok de içinden.
Doktor bir de ben kimyasal gebelik yasadigim zaman sunu soylemisti. Aslinda sansliymisiz, cunku yumurtam ve esimin spermi bir araya gelebildiginigormusuz, yani gebe kalabiliyorum. ne esimde ne de bende problem var demisti o zaman bana. ki gorduk. hamile kaldim. Sen de Allahı izniyle en yakı zamande, belki de hemen bu ay hamile kalacaksin. Moralini yuksek tut.
yani 28 ARAlik benim adet olmam gereken tarih 27 sinde testlerde pozitif cikti ama simdi kan testinde 48 cikti degerlerim ve idrar testlerind nagatif cikmaya basladi moralim cok bozuk kafam karisik ve cok siddetli agrim basladi kasiklarimdan ayaklarima kadar hissediyorum dr lar bi aciklama yapmadilar acikcasi korkuyorum aa internetten arastirdim az once ces te aydinlatti beni kimyasal gebelik oldugunu soyledi internetteki aciklamalar da ayni dogrultuda zaten yaa bu ulkenin nekadar bilgisiz dr lari var moralmi bozup biraktilar gece boyunca 2 hastahaneye gittik ilki zaten bebegin icimde oldugunu soyledi ....geceden beri agliyorum ve birtaraftanda sancim basladi...
bende bugün hala yumurtlayamadığımdan dolayı yumurtalık kisti teşhisini koydum ve şu an fenalardayımcuma gününden beri de ağlıyorum zaten hala niye yumurtlamadım diye
Bunu söyleyip de seni azarlamak ona ne kazandırdı çok merak ettim. kına yaksın bir tarafına bari bir de düşük yaptık diye. çok kızdım senin o doktoruna şu an. bebek olmazsa düşük de olmaz bence. rahmeyerleşen birşey yoksa da düşüy de yoktur. işte bu kadder.
anladim cnm tesekkur ederim moral verdigin icn zaten cok fazla sancim var aynen tarif ettigin sekilde ve gercektek tek sevinecegim tek nokta herhangi bir kisirlik yok sadece bebegim sanirim rahime tutunamadi ona cok uzuluyorum iste...
yaa evet bnada ayni sekilde erken dusuk dediler yani ya yerlesememis yada yerlestikten hemen sonraki birkacgun icersinde dusuyormus ama sebebi ne acaba neden kaynaklaniyor hic anlamadim...bide belirtileri gebelikle ayni ayni seyleri hissediyorsun... sizce kan degerlerim kac olmaliydi 3 haftalik gebelik icin...Bunu söyleyip de seni azarlamak ona ne kazandırdı çok merak ettim. kına yaksın bir tarafına bari bir de düşük yaptık diye. çok kızdım senin o doktoruna şu an. bebek olmazsa düşük de olmaz bence. rahmeyerleşen birşey yoksa da düşüy de yoktur. işte bu kadder.
yaa evet bnada ayni sekilde erken dusuk dediler yani ya yerlesememis yada yerlestikten hemen sonraki birkacgun icersinde dusuyormus ama sebebi ne acaba neden kaynaklaniyor hic anlamadim...bide belirtileri gebelikle ayni ayni seyleri hissediyorsun... sizce kan degerlerim kac olmaliydi 3 haftalik gebelik icin...
Bence de ben de kızdım daha da gitmedim zaten o doktoraSordu bana düşüğün var mı diye?Hayır yok ama bir kimyasal gebeliğm oldu.Eee düşük yapmışsın işte diyo.Aynen böyle söyledim ne kazandınız şimdi düşük yaptın sen diyerek
Sen nasılsın canım bebiş nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?