Canım k.validem ameliyat oldu hala hastanede bayağı zor bi ameliyattı bi de ameliyatta hata olmuş bi daha oldu ölümdne döndü.Hastanelerdeydim anlayacağın.İyiyim şimdi çok şükür sen nasılsın
aynı ben yaa
Ben kendi kendime dış gebelik ve çikolata kisti teşhislerini koydum burdan okuyarak sonra ağlaya ağlaya onu arayınca sonra da hiçbir şey çıkmayınca adam delirdi tabi ama henüz yasak koyamadı
çok geçmiş olsun canım...
Allah bağışlamış size...
ben de iyi sayılırım işte ne olsun...
yumurtlama hesaplarıyla uğraşıyorum
Canım ovulasyon testi kullansana ben kullandım bu ay boşa gitti ama sonuçta ne aman yumurtladığımı gördüm
Ben 14. gün yumurtluyorum sanıyordum meğersem 16.günmüş
canım öyle de kafa takmış bi kere elden ne gelir...
eşim de çok kızıyo durmadan giriyosun o siteye anca moralin bozuluyo diye...
artık gizli gizli girer oldum...
bende bugün hala yumurtlayamadığımdan dolayı yumurtalık kisti teşhisini koydum ve şu an fenalardayımcuma gününden beri de ağlıyorum zaten hala niye yumurtlamadım diye
valla benimkide kızıyor falan ama kafam burda dağılıyor yada bulanıyor ama olsun vakit nasıl geçicek yoksa siz olmasanız...
Canım benim üzülme sakın bak ben bu ay ovulasyon kullandım yumurtlamıcam diye stres yaptım hep akıntı takibi vs. Normalde 4-5 gün yumurtlama akıntısı gelirdi bu sefer sadece bi sefer geldi o da yumurtladığım günde.Strestendir canım inan bana seni çok iyi anlıyorum.Benim ilişki sırasında ağrım oluyodu yok rahim ağzında yaram var yok çikolata kistim var ağlaya ağlaya bi hal olmuştum hemen doktora gittim kadın bana güldü
haklısın canım...zaten derdimizi çevremizdeki kimseye anlatamıyoruz bari burda kafamız dağılsın biraz...arada sırada bulanıyo belki ama olsun...burda olmak ve sohbet etmek herşeye rağmen çok güzel....
akıntı takibini bende yaptım canım geçen hafta 3-4 gün akıntım oldu ama ateşim o aralar hep düşüktü yani ben hep yumurtlama olmadı diye yordum...
dr.a da kaç defa gittim her defasında da farklı dr.lara muayene oldum hepsi de psikolojik dedi yani hiçbişey yok herşey normal...ama ben bi rahim filmi çektirmeden rahatlayamıcam...
yarı yıl tatili gelsin hemmmmmmen dr.a...
oyyyyyyyy topik ne kadar ilerlemiş... deminden beri sayfalarca geri kaldığım yerleri okuyorum. Yılbaşına kayınvalidemler yatılıya geldikleri için giremedim bir türlü nete :))
Turlikcim, canım, seni çok moralsiz gördüm.. Böyle mi konuşmuştuk senle hı?? Sen bana moral vermiştin hatırlasana... Neydiii??? Umudumuzu kaybetmicektik... Asla.... !!!
Bu arada herkesin yeni yılı kutlu olsuuuunnn!
canım sen bana bakma 2 gündür evde can sıkıntısından hasta oldum sonra da kurmaya başladım işte...
belağrıları boyun tutulmaları mide bulantıları ne ararsan var yani
ama yarın daha umutlu daha sakin bi güne başlıcam söz verdim kendime sıkıntıyı kuruntuyu atıyorum üstümden...
kadercim yemeğini yaptın mı canım?
evet bebişim,yemeğimde hazırr,,,eşimi bekliyorumm,,,
bende yemeği hazırladım gidip kocişkoyu uyandırayım da yemeğimizi yiyelim
görüşürüz kızlar...
bende yemeği hazırladım gidip kocişkoyu uyandırayım da yemeğimizi yiyelim
görüşürüz kızlar...
Afiyet olsun tatlım
Görüşürüzzzzzzzzzz
Ben de attım ocağa yemeği bi 15 dkya pişerrrr
merhaba kizlar ben geldim nasilsiniz neler yapiyorsunuzzzafiyet olsun canımm,,,çok acıktım bende,kocişim gelmedi daha,birazcık atıştırayım barii bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?