2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

saolun canlarim.... kansizlikta var gamzecim ama gözde kararma olmadi

simdi ayran yaptim iciyorum

kan üzümü ye ilaçlar kabız yapıyor kilo aldırıyor falan hergün 15-20 tane ye elinin altında olsun bende ilk hamileliğimde dışarda bekliyordum elimde tencereler falan vardı birden dünya dönmeye herşey kaybolmaya başladı bir düştüm ki tangır tungur evin yolunu zor buldummm hadi geçmiş olsun dikkat et canımm

ben geldiiim, ocağa yeeğimi koyup iki çift laf edelim dedim

hosgeldin sedaammm

canim bendede oluyo o hep ama zaten bitanesi lazimmis ya geride kalanlar ölüp geri cikarmis normaldir herhalde ya:44:

canim ben bi 2 ay birakmistim... ilk 1-2 hafta cok zorlandik esimle bi sinir vardi üstümüzde ama sonra alistik...ama tabi sonra bi sevincle TRye gidicez diye yine basladik sigaraya

hoşgeldin güzel anne veeee bademcikkkkk
aaa bende de aynı oluyor canım yaa ama çiçem cvp versin bakem bende merak ettim kıs

canım ya sende hamile olmadan bırak artık şu meredi heeeeee

o ilacı biliyorum,üzerinde de yazar doğum kontrol ilacı değildir diye. tüp bebek yapacak olanlara da veriliyor. yumurtlaman düzenlenecek. kutu çok tatlı yayuvarlak
kızlar ateşölçer almak isteyenler a101 e gelecek yarın 3 tl ye,alabilirsinizz

aa bu süper haber!

canım dr. ilk 10 dakika da giden gidiyormuş uzun yatmanın çok önemi yokmuş ama yinede 30 dk. kalçanızın altında yastıkla beklemiz yeterli diyorlar

hoşgeldin canımmmm

evet canım çıktı hatta yarım saat bekledikten sonra tuvalete gidiyodum sanki hepsi çıkıyomuş gibi geliyodu ertesi günde çıkıyodu biraz ve ben olmayacak bu ne böyle hepsi çıkıyor geri diye düşünüyodum... hatta o sabah çalıştığımızda beklerken bir öksürdüm hepsi gitti sandım.. rahat ol sen giden gidiyor demekki

ben ben bennnnnn tam bir hafta oldu içmiyorummm

ohhh şifa olsunnn

saol canim benim biraz iyi geldi... hic yoktan yürüyebiliyorum artik ama basim hala dolaniyo gibi gecer birazdan insallah

hehe gecmis olsun... tamam canim tskler dediklerinizi yapicamm

bebişimiz iyidir umarım bugün pek sıkıntı yaratmadı annesine kuzucum... ağrım yok çok şükür. kocasından tiksinenleri bende duymuştum bende olmadı inşallahda olmaz
kardeşim de tiksinmiştiben adamımın kokusuna hayranım parfüm sürmesi yasak zateniyi ki ben yaşamadım bunu.kardeşimin kocası çok üzülüyordu sabah ilk işi bana bakıp kusmak diye

ohh buda benim için süpper bir haber...........

kardeşim de tiksinmiştiben adamımın kokusuna hayranım parfüm sürmesi yasak zateniyi ki ben yaşamadım bunu.kardeşimin kocası çok üzülüyordu sabah ilk işi bana bakıp kusmak diye

ay canım bende komşumdaydım eşim bana bozulmuş çökelek gibi kokuyooo diyo öyle hissediyomuş yaniiiiiiiinşallah sende olmaz

hoşgeldin annecik
hoşbulduk kuzuuu
saolun canlarim.... kansizlikta var gamzecim ama gözde kararma olmadi

simdi ayran yaptim iciyorum
şifa olsuunnn
ohh buda benim için süpper bir haber...........

kız çıkacak tabi,sıvı sonuçta.zaten hızlı olanın kazanması üzerine planlanmamış mı bu durum?en kaliteliler daha boşalma olur olmaz dıgıdık dıgıdık gidiyor.bir damlasında dahi milyonlarca var zaten!

canim ben bi 2 ay birakmistim... ilk 1-2 hafta cok zorlandik esimle bi sinir vardi üstümüzde ama sonra alistik...ama tabi sonra bi sevincle TRye gidicez diye yine basladik sigaraya[/QUOTE]
canımız içmek istiyor ya sevinç üzüntü bir sebep işte ebnimde eşim bıraksa o içiyor hadi bitanede ben yakyım derken bir keresinde 6 ay içmedim aramıyorsun da işte şuranın manzarası güzel bilmem ne içiyorsun ama bu ay sonu bırakcam artık midem bulanmaya başladı çok içiyorum sizde bırakın inşaallah ....

aaa bende de aynı oluyor canım yaa ama çiçem cvp versin bakem bende merak ettim kıs

bırakcam canım müddet verdim kendime bu ay sonu inşaallah...

Turlikçimde hayırlısı olsun iyi bir dr. düşmüş hayırlısı olsun aklında kalmadı geldi gelcek diye bende bulsam öyle bir dr.

ay kıs bizim atlarda dört nala koşsa öyle dıgıdık dıgıdık

canim ben bi 2 ay birakmistim... ilk 1-2 hafta cok zorlandik esimle bi sinir vardi üstümüzde ama sonra alistik...ama tabi sonra bi sevincle TRye gidicez diye yine basladik sigaraya
canımız içmek istiyor ya sevinç üzüntü bir sebep işte ebnimde eşim bıraksa o içiyor hadi bitanede ben yakyım derken bir keresinde 6 ay içmedim aramıyorsun da işte şuranın manzarası güzel bilmem ne içiyorsun ama bu ay sonu bırakcam artık midem bulanmaya başladı çok içiyorum sizde bırakın inşaallah ....

bırakcam canım müddet verdim kendime bu ay sonu inşaallah...

Turlikçimde hayırlısı olsun iyi bir dr. düşmüş hayırlısı olsun aklında kalmadı geldi gelcek diye bende bulsam öyle bir dr.[/QUOTE]

inşallah sende öyle bir doktor bulursun canım bendeee

sevgili turlik canımm seni merak ediyordum
okudum doktora gitmişsin canım banada doktorum cyclo prognova vermişti
duphastonda içtim ilaç bittikten 4 gün sonra adet oluyorsun
canım sana bir şey sorcam adetin 3.günü hormonlarına baktırdınmı
hormon değerlerin çok önemli eğer hormonlarda bir sorun varsa ve bundan dolayı yumurtlamıyorsan
cyclo prognovayı boşa kullanmış olursun bende kullandım ve çok araştırdım bu ay eğer yumurtlama olmuyorsa yumurtlamayı sağlamıyor sadece düzenli adet olmanı sağlıyor.
ama eğer hormonlarına bakıldıysa ve herşey yolundaysa bu ilaç iyi olcak
canım sormak istediğin bir şey olursa özelden yaz
öptümm seni

evettt ben izliyorum çok güzel yaaa

ay canım bende komşumdaydım eşim bana bozulmuş çökelek gibi kokuyooo diyo öyle hissediyomuş yaniiiiiiiinşallah sende olmaz

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

zehra2509,sedase+,_ebru32+,heaven1+,kad_er+,gamzemir+,ronya+,
kızlar konuşsanızaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::83:

ben ben bennnnnn tam bir hafta oldu içmiyorummm[/QUOTE]

iyi iyi maşallah aramıyorsundur zaten doğumdan sonrada sakın başlama sonra yine devam edersinnn

aynennn öyle oluyor ya... ama sigarayi biraktigimda okadar rahat etmistim ki... geceleri bile rahat uyuyordum... misafirlikte bile biran önce eve gitsemde sigara icsem derdi olmuyordu... v.s.
ama insallah en kisa zamanda bende birakicam... hatta dua listesi yaptik, diyet listesi bundan sonrada sigarayi birakma listesi bile yapabilirizz:26:

Son düzenleme:
canım hoşbulduk
valla bırakın kızlar ya, ben bebeği duyunca bıraktım,çok stres yaptı.her halttan tiksindim o meretten tiksinmedim.kaç kere rüyamda içtim valla,şimdiden bırakın beni çok zorladı

hoşbulduk canııımmm

ayy ben kötü koku duydukça otobüste falan kafamı kocamın omzuna gömüyorum.olmaz inşallah!hala mis gibi kokuyor.ben bazen otobüsteki adamların kokusunu alıp öğürüyorum sanki çizgi filmlerdeki gibi koku dalgası geliyor adamdaniki koltuk ötedekini işaret edip kokuyor diyorum,eşim inanamıyortazı gibi burnum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…