saolun canlarim.... kansizlikta var gamzecim ama gözde kararma olmadi
simdi ayran yaptim iciyorum
ben geldiiim, ocağa yeeğimi koyup iki çift laf edelim dedim
hevencim ,siz şimdi yumurtlama gecesi çalıştınız ya hani,,,sonrada spermler dışarı çıktı değilmi yine,çünkü benden bazen az çıkıyor,bazen hepsi çıkıyor,,,yarısıda ertesi gün bile çıkabiliyor da:26::26:
bende şu sigarayı bir bıraka bilsem ya öfff içmiyorum sanki yiyorum çok fazlalaştı kokusundan rahatsız da oluyorum nasıl iş anlamadım ...bırakan oldumu aranızda hiç kızlar yaaaa offgf bütğün herşeyyy hamileliğie bağltılı hamile kalsam bırakıcamdaaaa :95::95::95::95:
hoşgeldin güzel anne veeee bademcikkkkkben geldiiim, ocağa yeeğimi koyup iki çift laf edelim dedim
aaa bende de aynı oluyor canım yaa ama çiçem cvp versin bakem bende merak ettim kıshevencim ,siz şimdi yumurtlama gecesi çalıştınız ya hani,,,sonrada spermler dışarı çıktı değilmi yine,çünkü benden bazen az çıkıyor,bazen hepsi çıkıyor,,,yarısıda ertesi gün bile çıkabiliyor da:26::26:
bende şu sigarayı bir bıraka bilsem ya öfff içmiyorum sanki yiyorum çok fazlalaştı kokusundan rahatsız da oluyorum nasıl iş anlamadım ...bırakan oldumu aranızda hiç kızlar yaaaa offgf bütğün herşeyyy hamileliğie bağltılı hamile kalsam bırakıcamdaaaa :95::95::95::95:
bilenler vardır,bugün doktora gidicektim,,,gittim
kendime en süperinden bi dr. buldum...
sonunda gidebildiğim ve derdimi anlatabildiğim için mutluyum...
bhcg 2.00 çıktı malesef ama önmeli olan bu değil artık benim için,,,adetimin düzenli olması ve yumurtlayabilmem...
usg ile ayrıntılı baktı,,rahimde ve yumurtalıklarda kist,miyom vs. herhangi bi sorun yokmuş çok şükür ama tüm doktorlarımın dediği psikolojik adet düzensizliği olabilir dedi...
üstüne basa basa bebek istediğimi söyledim,,,
adetimin gelmesi için duphaston verdi...
duphaston bitip adet olduktan sonra 5.günü kullanmam ve benim ertesi ay adetimi getirecek olan cyclo-progynovadiye düzenleyici bi ilaç verdi...
bu ilacı 3 ay kullanıcaksın 3 ay bırakıcaksın dedi...bu arada adetin 1 gün bile geçmez ama geçerse hemen test yap,,,gebelik olasılığın çok yüksek olucak dedi...
bi de yatağa bebek için girmek yok bunu kafandan atmak için sana 3 ay veriyorum,,,3 ay sonunda hiç anlamadan kendiliğinden hamile kalırsın dedi...kendini meşgul edicek seni oyalıcak ve bebek fikrini kafandan atmak için hobiler edin kendini mutlu et dedi...
dr.umu çok sevdim,,,aylardır aradığım dr.buymuş kesinlikle...
kızlar ateşölçer almak isteyenler a101 e gelecek yarın 3 tl ye,alabilirsinizz
hevencim ,siz şimdi yumurtlama gecesi çalıştınız ya hani,,,sonrada spermler dışarı çıktı değilmi yine,çünkü benden bazen az çıkıyor,bazen hepsi çıkıyor,,,yarısıda ertesi gün bile çıkabiliyor da:26::26:
ben geldiiim, ocağa yeeğimi koyup iki çift laf edelim dedim
ohhh şifa olsunnn
kan üzümü ye ilaçlar kabız yapıyor kilo aldırıyor falan hergün 15-20 tane ye elinin altında olsun bende ilk hamileliğimde dışarda bekliyordum elimde tencereler falan vardı birden dünya dönmeye herşey kaybolmaya başladı bir düştüm ki tangır tungurevin yolunu zor buldummm hadi geçmiş olsun dikkat et canımm
kardeşim de tiksinmiştibebişimiz iyidir umarım bugün pek sıkıntı yaratmadı annesine kuzucum... ağrım yok çok şükür. kocasından tiksinenleri bende duymuştum bende olmadı inşallahda olmaz
evet canım çıktıhatta yarım saat bekledikten sonra tuvalete gidiyodum sanki hepsi çıkıyomuş gibi geliyodu ertesi günde çıkıyodu biraz ve ben olmayacak bu ne böyle hepsi çıkıyor geri diye düşünüyodum... hatta o sabah çalıştığımızda beklerken bir öksürdüm hepsi gitti sandım .. rahat ol sen giden gidiyor demekki
kardeşim de tiksinmiştiben adamımın kokusuna hayranım parfüm sürmesi yasak zaten iyi ki ben yaşamadım bunu.kardeşimin kocası çok üzülüyordu sabah ilk işi bana bakıp kusmak diye
hoşbulduk kuzuuuhoşgeldin annecik
şifa olsuunnnsaolun canlarim.... kansizlikta var gamzecim ama gözde kararma olmadi
simdi ayran yaptim iciyorum
ohh buda benim için süpper bir haber...........
hoşgeldin güzel anne veeee bademcikkkkk
aaa bende de aynı oluyor canım yaa ama çiçem cvp versin bakem bende merak ettim kıs
canım ya sende hamile olmadan bırak artık şu meredi heeeeee
hoşbulduk kuzuuu
şifa olsuunnn
kız çıkacak tabi,sıvı sonuçta.zaten hızlı olanın kazanması üzerine planlanmamış mı bu durum?en kaliteliler daha boşalma olur olmaz dıgıdık dıgıdık gidiyor.bir damlasında dahi milyonlarca var zaten!
canımız içmek istiyor ya sevinç üzüntü bir sebep işte ebnimde eşim bıraksa o içiyor hadi bitanede ben yakyım derken bir keresinde 6 ay içmedim aramıyorsun da işte şuranın manzarası güzel bilmem ne içiyorsun ama bu ay sonu bırakcam artık midem bulanmaya başladı çok içiyorum sizde bırakın inşaallah ....canim ben bi 2 ay birakmistim... ilk 1-2 hafta cok zorlandik esimle bi sinir vardi üstümüzde ama sonra alistik...ama tabi sonra bi sevincle TRye gidicez diye yine basladik sigaraya
kızlar muhteşem yüzyılı izliyormusunuz,,,yeni diziii,çok güzel,geçen hafta 2. bölmünü izledim,bugün 3. bölmünü sabırsızlıkla bekliyorumm
bu sezonki filmlerim
öyle bir geçer zamanki
muhteşem yüzyıl
kardeşim de tiksinmiştiben adamımın kokusuna hayranım parfüm sürmesi yasak zaten iyi ki ben yaşamadım bunu.kardeşimin kocası çok üzülüyordu sabah ilk işi bana bakıp kusmak diye
ay canım bende komşumdaydım eşim bana bozulmuş çökelek gibi kokuyooo diyo öyle hissediyomuş yaniiiiiiiinşallah sende olmaz
canımız içmek istiyor ya sevinç üzüntü bir sebep işte ebnimde eşim bıraksa o içiyor hadi bitanede ben yakyım derken bir keresinde 6 ay içmedim aramıyorsun da işte şuranın manzarası güzel bilmem ne içiyorsun ama bu ay sonu bırakcam artık midem bulanmaya başladı çok içiyorum sizde bırakın inşaallah ....
canım hoşbuldukhosgeldin sedaammm
canim bendede oluyo o hep ama zaten bitanesi lazimmis ya geride kalanlar ölüp geri cikarmis normaldir herhalde ya:44:
canim ben bi 2 ay birakmistim... ilk 1-2 hafta cok zorlandik esimle bi sinir vardi üstümüzde ama sonra alistik...ama tabi sonra bi sevincle TRye gidicez diye yine basladik sigaraya
hoşbulduk canııımmmhoşgeldin güzel anne veeee bademcikkkkk
aaa bende de aynı oluyor canım yaa ama çiçem cvp versin bakem bende merak ettim kıs
canım ya sende hamile olmadan bırak artık şu meredi heeeeee
ay canım bende komşumdaydım eşim bana bozulmuş çökelek gibi kokuyooo diyo öyle hissediyomuş yaniiiiiiiinşallah sende olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?