6 yaşında bir kızım var canım Allah bağışlarsa cümlemizinkinide... kızım evlendiğim 3. ayında hamile kaldım evlenmeden önce istemiyordum güya ama 3 ay dayana bildim Allahım verdi oldu çok şükür.. ama aradan 6 yıl geçince o kadar çok bebek isteğim varki ilk olcak sanki 25 yaşında doğum yaptım ozman bişey anlamadım uykusuzluk falan gazlıydı bide zor geçti şimdi sanki olsa tecrübeli olduğumuz için sanki tadını çıkara çıkara bakarım gibi geliyor Allah versin sanda inşaallah canım hayırlısıyla..
bende merak ettimm
ayy varsa ne takıyosun tatlım bu kadar ayyy benımde bi tanede olsa razıyım valla:26::26:
canım benimm iyiyimmm geçmişe bakıyordumm
sen nasılsınn
6 yaşında bir kızım var canım Allah bağışlarsa cümlemizinkinide... kızım evlendiğim 3. ayında hamile kaldım evlenmeden önce istemiyordum güya ama 3 ay dayana bildim Allahım verdi oldu çok şükür.. ama aradan 6 yıl geçince o kadar çok bebek isteğim varki ilk olcak sanki 25 yaşında doğum yaptım ozman bişey anlamadım uykusuzluk falan gazlıydı bide zor geçti şimdi sanki olsa tecrübeli olduğumuz için sanki tadını çıkara çıkara bakarım gibi geliyor Allah versin sanda inşaallah canım hayırlısıyla..
ayy canım ya rabbim sana bağışlasın evladını
al sana oylanacak şey işte başka meşgaleye ne gerek varrr yeetr sana
kızım var canım 6 yaşında .....inşaalha canım olur inşaallah valla çok şükür olmazsa da olmaz napim nasibim bu kadrmış derimde ...hele dpoğumdan sonra aman istemem bida yeter diyodum ama büyük konuşmuşum ona üzülüyorummm işte aldık cezayı ama vakit geçince yine istiyorsun çocuk özlemi açıları unutturuyorrr...
canim ya hatta bazilari dogumdan sonra bebegini bile görmek istemezlermis... ama galiba dogumun zor olmasindan kaynaklanan bisey bu:26::44:
evet bende duydum kocasına bağıranmı, doğum anında masadan atlayanmı gerçi benimki sezaryan olmuştum ama onunda acısı off fena yai korkutmak gibi olmasın da o acıya bile razıyım nasıl bişey se bu iştee ...şimdi epidural doğum çok rahatmışkardeşim 2 kzınında öyle yaptı çok rahattı..
evet bende duydum kocasına bağıranmı, doğum anında masadan atlayanmı gerçi benimki sezaryan olmuştum ama onunda acısı off fena yai korkutmak gibi olmasın da o acıya bile razıyım nasıl bişey se bu iştee ...şimdi epidural doğum çok rahatmışkardeşim 2 kzınında öyle yaptı çok rahattı..
canim Allah unuttururmus yoksa kimse bidaha hamile kalmak istemezmis...
benim ablamda sezaryan oldu öyle bile olsa dedigin gibi cok zor olsa gerekki halinden anlasiliyordu... bitkin bir haldeydi
buarada epidural dogum diye bisey ilk defa duyuyorum:26:
sadece belden aşağısını uyuşturuyorlar bebeğin ilk ağlamasını duyorsun hemen görüyorsun narkozdan ayılmak zor ve acılı oluyor bu güzel bir yöntem...heryerde var artık türkiyede.
hadi yaa... daha neler cikaricaklar kim bilir... su da dogumda kolay diyorlar
Alayan Sudenaz biberonla ldrd - Hrriyet Gndem
artık gazete okumayacağım. hadi dedim,haber izleyemiyorum,internetten gazete okuyayım...
Alayan Sudenaz biberonla ldrd - Hrriyet Gndem
artık gazete okumayacağım. hadi dedim,haber izleyemiyorum,internetten gazete okuyayım...
evet onu ben izledimde çok fena suyun içinden çocuk çıkınca bir garip oldum amnnn gerçi karınımzda da suda ama suda doğduğunu görmek içim garip oldu su gevşetiyor ağrı olmuyordur olsada azdır ah analarımız çatır çatır doğurmuşlar bizi kadınlar bir hamile olduklarını öğrenmişler dr görmüşler sonra bi daha doğum da dr. yüzüüü
hoşgeldin canım hayırlısı olsun aklında kalmadı en zamanında bir sağlık sorunun yokmuş iyde bir dr. düşmüşsün hayırlsı olsun inşaallah...ne diyeti kızım ya amannn bide bunla uğraşmayınarkidişleeeeeeeerrrrr şu diyet listesini yazar mısınız?yarın bende diyete başlıcam da....
hoşgeldin canım hayırlısı olsun aklında kalmadı en zamanında bir sağlık sorunun yokmuş iyde bir dr. düşmüşsün hayırlsı olsun inşaallah...ne diyeti kızım ya amannn bide bunla uğraşmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?