2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

ayy canım ya rabbim sana bağışlasın evladını
al sana oylanacak şey işte başka meşgaleye ne gerek varrr yeetr sana

bende merak ettimm
ayy varsa ne takıyosun tatlım bu kadar ayyy benımde bi tanede olsa razıyım valla:26::26:

kızım var canım 6 yaşında .....inşaalha canım olur inşaallah valla çok şükür olmazsa da olmaz napim nasibim bu kadrmış derimde ...hele dpoğumdan sonra aman istemem bida yeter diyodum ama büyük konuşmuşum ona üzülüyorummm işte aldık cezayı ama vakit geçince yine istiyorsun çocuk özlemi açıları unutturuyorrr...

canım benimm iyiyimmm geçmişe bakıyordumm
sen nasılsınn

bende iyyim canim ya... bi yandan annemle tel konusuyom bi yandan sizinle yazisiyom

Allah bagislasin canim... tskler insallah hepimizin olur Allah aratmasin

ayy canım ya rabbim sana bağışlasın evladını
al sana oylanacak şey işte başka meşgaleye ne gerek varrr yeetr sana

amin canım cümlemizin...öyle valla oyalıyorda okula gitcek falan şimdi eskisi gibi derdi yok çok şükür hasta olmasınlarda valla ömründen ömür gidiyorrr...

canim ya hatta bazilari dogumdan sonra bebegini bile görmek istemezlermis... ama galiba dogumun zor olmasindan kaynaklanan bisey bu:26::44:

canim ya hatta bazilari dogumdan sonra bebegini bile görmek istemezlermis... ama galiba dogumun zor olmasindan kaynaklanan bisey bu:26::44:

evet bende duydum kocasına bağıranmı, doğum anında masadan atlayanmı gerçi benimki sezaryan olmuştum ama onunda acısı off fena yai korkutmak gibi olmasın da o acıya bile razıyım nasıl bişey se bu iştee ...şimdi epidural doğum çok rahatmışkardeşim 2 kzınında öyle yaptı çok rahattı..

canim Allah unuttururmus yoksa kimse bidaha hamile kalmak istemezmis...
benim ablamda sezaryan oldu öyle bile olsa dedigin gibi cok zor olsa gerekki halinden anlasiliyordu... bitkin bir haldeydi

buarada epidural dogum diye bisey ilk defa duyuyorum:26:

canim Allah unuttururmus yoksa kimse bidaha hamile kalmak istemezmis...
benim ablamda sezaryan oldu öyle bile olsa dedigin gibi cok zor olsa gerekki halinden anlasiliyordu... bitkin bir haldeydi

işte Allahın büyüklüğü valla bile bile hamile kalırmı insan başına gelecekleri biliyosun:
narkoz fena yapıyor ayılamırsun anlamıyorsun ne oldu falan inşaallah hamile kalsam epidural olurum bu sefer hatta ben ikiz olsa da bida uğraşmasammm

sadece belden aşağısını uyuşturuyorlar bebeğin ilk ağlamasını duyorsun hemen görüyorsun narkozdan ayılmak zor ve acılı oluyor bu güzel bir yöntem...heryerde var artık türkiyede.

hadi yaa... daha neler cikaricaklar kim bilir... su da dogumda kolay diyorlar

hadi yaa... daha neler cikaricaklar kim bilir... su da dogumda kolay diyorlar

evet onu ben izledimde çok fena suyun içinden çocuk çıkınca bir garip oldum amnnn gerçi karınımzda da suda ama suda doğduğunu görmek içim garip oldu su gevşetiyor ağrı olmuyordur olsada azdır ah analarımız çatır çatır doğurmuşlar bizi kadınlar bir hamile olduklarını öğrenmişler dr görmüşler sonra bi daha doğum da dr. yüzüüü

Alayan Sudenaz biberonla ldrd - Hrriyet Gndem
artık gazete okumayacağım. hadi dedim,haber izleyemiyorum,internetten gazete okuyayım...

ah canim ya bunu haberlerde görmüstüm cok feci biseey... nasil bir vicdan nasil bir merhamet var bu insanlarda anlamiyorum.... bizler aylardir hatta yillardir ugrasiyoruz bebek icin.. Allah adama cocuk vermis ama o öldürüyor ya... cok kötü bisii hemde sadece agladi diye

arkidişleeeeeeeerrrrr şu diyet listesini yazar mısınız?yarın bende diyete başlıcam da....

Alayan Sudenaz biberonla ldrd - Hrriyet Gndem
artık gazete okumayacağım. hadi dedim,haber izleyemiyorum,internetten gazete okuyayım...

Allah akıl fikir versinnn valla çok üzülmüştüm haberlerde görüncede hadi adam suçluda kadına daha suçlu piskot daha öncede dövmüş çocuğu nasıl emanet ettin o kadar ağlamış ilaçmı aldın kör kütük uyudun kalkıp bir bakmadın adamlar camdan da atar kızınca anne gibi olurmu ya vay gidene Allah rahmet eylesin suçsuz günahsız cennetlik oldu...

evet bende okulda izlemistim su da dogumu cok fena bisey ya bakamamistim bile....
evettt bende onu anlamiyorum ya zaten... eskiden kadinlar anca doguma giderken doktor yüzü görürlermis hatta bazilari yakinlarindaki ebe ana dedikleri su filmlerdeki gibi yani onu cagirirlarmis öyle dogururlarmis ve cokta saglikli cocuklari olurmus.... bizse simdi folik asitti, demir hapiydi bilmem neydi, ufacik bi sancida doktora kosmalardi... anlamiyorum yani eskidende bunlari yapmadan kadinlar cok saglikli cocuklar getirirlermis dünyaya:44:

arkidişleeeeeeeerrrrr şu diyet listesini yazar mısınız?yarın bende diyete başlıcam da....
hoşgeldin canım hayırlısı olsun aklında kalmadı en zamanında bir sağlık sorunun yokmuş iyde bir dr. düşmüşsün hayırlsı olsun inşaallah...ne diyeti kızım ya amannn bide bunla uğraşmayın

turlik canım özelden az evvel başka bir arkadaşa mesaj attığımdan
10 dakika geçmeliymiş bende buradan yazıyom
canım birincisi adet düzensizliğinin varlığı demek hormonel bir bozukluğun var demektir
burda o kadar çok arkadaş varki pimpirik yapıyolar stres oluyolar ama adetleri 28 günü geçmiyor
eğer bir iki günlün bir gecikmeyse dikkate almamak gerek ama her ay 35 günü geçikiyorsa
kesinlikle hormonel bir bozukluk sözkonusudur.
bence sen beni dinle adetin 3.günü hormonlarına baktır.
ayrıca ben çok araştırdım cycloyu çok hekime sordum
cevap olarak sadecce adetiniz düzene girer ama yumurtlamanıza faydası olmaz dedi
eğer hormonların temizse ilaç faydalı olacaktır.ve umarımkide sorun öyledir
ama sen yinede baktır ihmal etme tammamı canişkom

valla bize fazla gelenleri cöpe atmaya karar verdikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…