sevgili turlik canımm seni merak ediyordum
okudum doktora gitmişsin canım banada doktorum cyclo prognova vermişti
duphastonda içtim ilaç bittikten 4 gün sonra adet oluyorsun
canım sana bir şey sorcam adetin 3.günü hormonlarına baktırdınmı
hormon değerlerin çok önemli eğer hormonlarda bir sorun varsa ve bundan dolayı yumurtlamıyorsan
cyclo prognovayı boşa kullanmış olursun bende kullandım ve çok araştırdım bu ay eğer yumurtlama olmuyorsa yumurtlamayı sağlamıyor sadece düzenli adet olmanı sağlıyor.
ama eğer hormonlarına bakıldıysa ve herşey yolundaysa bu ilaç iyi olcak
canım sormak istediğin bir şey olursa özelden yaz
öptümm seni
canım hoşbulduk
valla bırakın kızlar ya, ben bebeği duyunca bıraktım,çok stres yaptı.her halttan tiksindim o meretten tiksinmedim.kaç kere rüyamda içtim valla,şimdiden bırakın beni çok zorladı
hoşbulduk canııımmm
ayy ben kötü koku duydukça otobüste falan kafamı kocamın omzuna gömüyorum.olmaz inşallah!hala mis gibi kokuyor.ben bazen otobüsteki adamların kokusunu alıp öğürüyorum sanki çizgi filmlerdeki gibi koku dalgası geliyor adamdaniki koltuk ötedekini işaret edip kokuyor diyorum,eşim inanamıyor tazı gibi burnum.
canım hoşbulduk
valla bırakın kızlar ya, ben bebeği duyunca bıraktım,çok stres yaptı.her halttan tiksindim o meretten tiksinmedim.kaç kere rüyamda içtim valla,şimdiden bırakın beni çok zorladı
yawrucuklarım kociş geldi,bi yemek yiyip ,leptapı alabilirsem gelirimm yine....
yawrucuklarım kociş geldi,bi yemek yiyip ,leptapı alabilirsem gelirimm yine....
ay inşallah olmaz canım ya kadıncağız doğru düzgün bişeyde yiyemedi kızında 9 ay çıkarmış bunda da aynen öyle 6 kilo vermiş yaaainşallah oda düzelir
ben de 5.5 kg verdim ya...annem ve anneannem 9 ay kusmuş,kardeşim doğuma kusup girdi..genetikse yandık!
ay kızlar benimde biraz işim var ama mutlaka gelicem hee sizlerde geçte olsa gelmeye çalışın ahanda ben kaçar
afiyet olsun.benim sarma da pişti çorba da...ben de gideyim yiyeyim.görüşürüzzz! kader laptopunu kaptırmaaa!
görüsürüz kader ve zehraa... sedacim sende cabuk gelll
gece vardiyasinda kimler var bugünnn benim esim gececi ben kesin varimm
ben yokum benimki geç gelcek ama çocuğu falan yatırcam çok kalamıycam...
gülsahcim nasilsin... konus sende birazz
hmm.. tamam canim... cocugun kizmi oglanmi kac yasinda
hmm.. tamam canim... cocugun kizmi oglanmi kac yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?