2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

yawrucuklarım kociş geldi,bi yemek yiyip ,leptapı alabilirsem gelirimm yine....

yumurtlama olduğunu en net reglin 21.günü yapılan progesteron testi belirliyor. bu arada, sen de izmirdensin değil mi?

ay inşallah olmaz canım ya kadıncağız doğru düzgün bişeyde yiyemedi kızında 9 ay çıkarmış bunda da aynen öyle 6 kilo vermiş yaaainşallah oda düzelir

canım hoşbulduk
valla bırakın kızlar ya, ben bebeği duyunca bıraktım,çok stres yaptı.her halttan tiksindim o meretten tiksinmedim.kaç kere rüyamda içtim valla,şimdiden bırakın beni çok zorladı

insallahhhh canim yaa birakmayi bende cok istiyorum zaten... ama bazen icmek istemesemde kafaya bi kere takildimi artik ciksin diye iciyorsun
hersey beyinde bitiyo... hadi hayirlisii

ay inşallah olmaz canım ya kadıncağız doğru düzgün bişeyde yiyemedi kızında 9 ay çıkarmış bunda da aynen öyle 6 kilo vermiş yaaainşallah oda düzelir

ben de 5.5 kg verdim ya...annem ve anneannem 9 ay kusmuş,kardeşim doğuma kusup girdi..genetikse yandık!

ay kızlar benimde biraz işim var ama mutlaka gelicem hee sizlerde geçte olsa gelmeye çalışın ahanda ben kaçar

görüsürüz kader ve zehraa... sedacim sende cabuk gelll

gece vardiyasinda kimler var bugünnn benim esim gececi ben kesin varimm

kızlar kendime kafa dağıtmaya bir kurs buldum ist. oturan arkdaşlar isterseniz sizde bakın kurabiye kursu face. varsa şeker kurabiyeci diye yazarsınız çıkar kurs veriyor çok güzel şeyler yapıyor evinde hemde satıyor valla imrenim çok hoşuma gitti kurabiyeydi bilmem ne derken bakmışınız ki hamile..... herşey yavrucuklar içinnnnn

hmm.. tamam canim... cocugun kizmi oglanmi kac yasinda

6 yaşında bir kızım var canım Allah bağışlarsa cümlemizinkinide... kızım evlendiğim 3. ayında hamile kaldım evlenmeden önce istemiyordum güya ama 3 ay dayana bildim Allahım verdi oldu çok şükür.. ama aradan 6 yıl geçince o kadar çok bebek isteğim varki ilk olcak sanki 25 yaşında doğum yaptım ozman bişey anlamadım uykusuzluk falan gazlıydı bide zor geçti şimdi sanki olsa tecrübeli olduğumuz için sanki tadını çıkara çıkara bakarım gibi geliyor Allah versin sanda inşaallah canım hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…