2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

_ebru32 turlik+ celine85 gossip_coloumnist sedase+ heaven1+ nazli1982 dilara84

alo alo orasi neressssii??? alo alo burasi kadinlar kulübüüüüüü

kizleeerrr hadin gonusun gariiii

herkes topik adı mı düşünüyo ne
yaaa daha 10 gün var o zamana kadar burdan devam edelim ocak bitince düşünürüz...

Henüz 3.denememiz ama ben 33 yaşındayım. O yüzden çok korkuyorum. Aptallık ettim. Çok geç başladık çalışmalara.

yahu dün ben doktorlarin oldugu bölümde (gebelikle ilgili sorular) isyan ettim valla sabah okuyunca utandim tabi ama anlamadigim sey... yine söylüyorum okadar calisiyoruz yumurtlama günlerinde öncesinde ve sonrasindada e niye olmuyo bu bebisler anlamiyorum yaa..... tabi hersey Allahtan o isterse olur ama insan bazen gercektende üzülüyo ve süpheye giriyo...

Allah insallah en kisa zamanda gönlüne göre verir

kızlar trt teletex 169. sayfada diyetle ilgili öneriler var.gerçi benim yazdığım şeylerle aynı hemen hemen,diyetisyenim de bunları demişti.hele elma-süt ikilisi bugünün üstüne cuk oturdu. bu arada,bağlantım gelip gidiyor yaaa

Amin cümlemize inşallah.

herkes topik adı mı düşünüyo ne
yaaa daha 10 gün var o zamana kadar burdan devam edelim ocak bitince düşünürüz...

okiiii

hmm.. tamam canim

Benim kırmızılar geldi yastayım 2 gündür. Canım hiç bişey yapmak istemiyor. Sanki hiç olmayacakmış gibime geliyor.
umutsuzluk yok!
kızlar ben kaçar artık kaç saattir netteyim hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
iyi geceler,daha sık uğraaaa
Henüz 3.denememiz ama ben 33 yaşındayım. O yüzden çok korkuyorum. Aptallık ettim. Çok geç başladık çalışmalara.
canım,olacağı olan tüplerini de bağlatsan,korunsan da olur.sabret,demek ki vakti var.

kızlaarr ben yatmaya gidiyorum

herkese iyi geceler

merhaba arkadaşlar...benim 18inde regli olmam gerekiyordu ama hala birşey yok,karnımda hala gerginlik devam ediyor...anlamadımki,belkide bir şey yok bana öyle geliyor...cumartesi gününe kadar bekleyip,idrar testini yapayım diye düşünüyorum.

İdrar testi yarın sabah yap varsa bebek çıkar 2 gün geçmiş çünkü.

.....
ümidim yok bugün ile yarına
toprak beni de basacak bağrına yakinda oyyy

adaletin bu mu dünya
ne umut verdin ne bebekk dünya
kötülerinsin sen dünya
iyileri öldüren dünya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…