Hamile kalmak isteyenler ve bizimle başlayıp hamile olan arkadaşlar
valla bana uyar,,,sevdim bunu...
ya ben yatmaya gidicektim ama hala gidemedim laf yetiştirmekten
Bu cümleler tamda beni anlatıyor
iyice sapıtmadan bi doz da şundan vereyim bari
tomurcuk taneleri
çözüver düğmeleri
göreyim sineleri
gel yanıma gel gel gel
gel yanımaaaaa geeellll
hişşşt rabbim başka türlü yokluğunu göstermesin! öyle üzgün ikoncan yapma,ağlamaklı oldum!
cemal süreya'nın çok sevdiğim bir dizesi var, o sevgilisine yazsa da ben bebeğimi kaybedince idrak ettim anlamını: "VE KAYBETMEK DAHA GÜÇ BULAMAMAKTAN" o yüzden,rabbim hayırlısını versin hepimizi sevindirsin tez elden.
hoşgeldiiin!Heyttt ulennn aldım sonunda kocamın elinden pcyi
Karamsar bi hava gördüm sen de ebruuu hemen onu yok ettttt
Ayyy inşallah canım yaa..Zaten sonucu alır almaz yazarım..Birde bu idrar testlerinde yanılma payı var mı çok merak ediyorum,ben?
Heyttt ulennn aldım sonunda kocamın elinden pcyi
Karamsar bi hava gördüm sen de ebruuu hemen onu yok ettttt
Hoşbulduk umut annemhoşgeldiiin!
evet canım var, özellikle bebek varsa negatif çıkabiliyor.pozitifte pek yanılmıyormuş.ben 6 gün önce görmüştüm,ama 1 saat sonra çıkmıştı çizgi.
Geldim ebrum yaa kocam aldı pcyi vermedi piss hem tv onda hem pc sıkı yönetim ilan etmişanammm esramda gelmiss... kiz nerelerdeydin senn....
yahu benim aklim bazen birden esiveriyo daaben arabeske bagliyom turlik arkamdan senlendiriyo saolsun
kuzucuklar herkese iyi geceler,,,annemlerde net var girmeye çalışıcam kk ya...
ben şimdi son rutuşları yapıp,çalışmaya gidicem,dua edin tutmamaışsada bu gece tutsun barii,,,
hoşöçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben şimdi son rutuşları yapıp,çalışmaya gidicem,dua edin tutmamaışsada bu gece tutsun barii,,,
evet canım var, özellikle bebek varsa negatif çıkabiliyor.pozitifte pek yanılmıyormuş.ben 6 gün önce görmüştüm,ama 1 saat sonra çıkmıştı çizgi.
bu kez gerçekten gidiyorum...
hepçiniziiii muck muck öpüyorummm
anammm esramda gelmiss... kiz nerelerdeydin senn....
yahu benim aklim bazen birden esiveriyo daaben arabeske bagliyom turlik arkamdan senlendiriyo saolsun
Geldim ebrum yaa kocam aldı pcyi vermedi piss hem tv onda hem pc sıkı yönetim ilan etmişBana da gitar almış ne zamandır istiyordum onu tıngırdatıvereyim dedim ama nafile bildiklerimi de unutmuşum
Esmesin hiç öyle hüzünlü şeyler sana hep gül gül yüzünle olur mu bebekk
bu kez gerçekten gidiyorum...
hepçiniziiii muck muck öpüyorummm
ikisi bir olup o duygudan bu duyguya sürüklüyorlar valla!
bizim icinde tıngırdatıver ozamannn
tamam canikom hep beraber gülelim amaaa
Ben de çıkıyorum kızlar , iyi geceler....:79::80::79::80::79:
inşallah canım ya. hayırlı yolculuklar sana.kuzucuklar herkese iyi geceler,,,annemlerde net var girmeye çalışıcam kk ya...
biliyor musun,oğlum olursa adı umut olacak, hatta levent umut,çünkü levent beni tedavi eden endokrinoloğumun adı,umut da bunca yılın umudu...Hoşbulduk umut annem
Geldim ebrum yaa kocam aldı pcyi vermedi piss hem tv onda hem pc sıkı yönetim ilan etmişBana da gitar almış ne zamandır istiyordum onu tıngırdatıvereyim dedim ama nafile bildiklerimi de unutmuşum
Esmesin hiç öyle hüzünlü şeyler sana hep gül gül yüzünle olur mu bebekk
Ben de çıkıyorum kızlar , iyi geceler....:79::80::79::80::79:
Ozan olacam ben de sayenizde burdan paylaşıyosunuz mani türkü şiir besteleyeyim şiirleri de şarkıcı olayım barriiiiiii
inşallah canım ya. hayırlı yolculuklar sana.
biliyor musun,oğlum olursa adı umut olacak, hatta levent umut,çünkü levent beni tedavi eden endokrinoloğumun adı,umut da bunca yılın umudu...
iyi gecelerrr:80::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?