tamam subat tatilinde sen yokken ben yaparim ozaman... ama yoksa yapmak istemem... ama dur bakalim belki biri cikar... sibel, esra, zehra, gülsah falanda var belki onlar yapmak ister ama yok yapmazlarsa sen yaparsin subattada ben yaparim
kader sen ne dersin sen yapmak istermisin?????
yok anam ben ne anlamışım topaç açmaktan.........
esea açsınnnn
konuştukça oluyor o, mesaj sayın arttıkçaanaaammmm nilüferdim nergis olmuşum şimdide haydaaa bu ne ya çok konuştum diyemi acaba:26:
bence en çokkk kim giriyorsa topiğe o açsın bu arada sedaseeeeeee nerdesin uyudun kaldınmı pc başında?:97:
anaaammmm nilüferdim nergis olmuşum şimdide haydaaa bu ne ya çok konuştum diyemi acaba:26:
bu listeyi nerde acicazz... burdan mi devam edicez yoksa yeni bi topicmi acicazz
niye kimse istemiyo anam anlamadım gitti...
liste yüzünden mi?
evet cok konustun diye
kac yasindasin...
kimse yapmak istemediğine göre burdan devam edelim o zaman...herkes aynı fikirdeyse tabi...
kimse yapmak istemediğine göre burdan devam edelim o zaman...herkes aynı fikirdeyse tabi...
ya değiştirip durmasak topacımızı??? yeni bir tane açınca öyle bir isim olsun ki yeni kişiler de gelecekse gelsin yine. adı "umutluyuz olacak!" falan gibi olsun yani,sonra da sabitlenelim,sen aç ben açayım olmasın.listeyi ilk mesajın sonuna koyarız,değiştikçe edit yapar düzenleriz.böylece de liste arama derdi olmaz.ilk mesajı yazan,listeyi o mesajın altına ekler.
bana uyar, siz olduktan sonra...
o halde şöyle yapalım, yeni bir hamile haberi alınca topik başımıza özel mesajla bildirelim,bylece beni görmedin derdi olmaz
hosgeldin canikom nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?