2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

bence en çokkk kim giriyorsa topiğe o açsın bu arada sedaseeeeeee nerdesin uyudun kaldınmı pc başında?

bence en çokkk kim giriyorsa topiğe o açsın bu arada sedaseeeeeee nerdesin uyudun kaldınmı pc başında?:97:

yok anam ben ne anlamışım topaç açmaktan.........
esea açsınnnn

anaaammmm nilüferdim nergis olmuşum şimdide haydaaa bu ne ya çok konuştum diyemi acaba:26:
konuştukça oluyor o, mesaj sayın arttıkça

bence en çokkk kim giriyorsa topiğe o açsın bu arada sedaseeeeeee nerdesin uyudun kaldınmı pc başında?:97:

yok be canım, benim nette sorun var bir süredir, sayfaları yarım saat açamıyor

niye kimse istemiyo anam anlamadım gitti...
liste yüzünden mi?

ya değiştirip durmasak topacımızı??? yeni bir tane açınca öyle bir isim olsun ki yeni kişiler de gelecekse gelsin yine. adı "umutluyuz olacak!" falan gibi olsun yani,sonra da sabitlenelim,sen aç ben açayım olmasın.listeyi ilk mesajın sonuna koyarız,değiştikçe edit yapar düzenleriz.böylece de liste arama derdi olmaz.ilk mesajı yazan,listeyi o mesajın altına ekler.

kimse yapmak istemediğine göre burdan devam edelim o zaman...herkes aynı fikirdeyse tabi...

bana uyar, siz olduktan sonra...
o halde şöyle yapalım, yeni bir hamile haberi alınca topik başımıza özel mesajla bildirelim,bylece beni görmedin derdi olmaz

kimse yapmak istemediğine göre burdan devam edelim o zaman...herkes aynı fikirdeyse tabi...

olurr

buda olurr... yeni topic acarsak ocak ayi subat ayi gibi bi isim koymayalim ama
senin dedigin gibi olsun yani...
bide hamilelik belirtilerinde acalim cünkü belirtiler hakkindada konusuyoruz...
ve bundan sonrada bidaha topic acmayiz hep orda kaliriz insallah ve listeyide herkez yapsin bence yani bizim tayfadan birileri... cünkü herkezin bazen zamani olmuyor girmeye...

siz ne dersinizz?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…