2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

aman canım ya iyi ol,,,bebişte iyi olsun sende iyi ol...keşke yarın da gitmesen ama,,,ücretli öğretmenlik,,,dershane öğretmenliği,,,çile çileeeeeeeeee

çile evet...valla çocukların sevgisi olmasa çekilmez.demin yine facede biri yazmış yarın var mısınız ziyarete geleyim diye......duygulanıyor insan,emeğini helal ediyor...hele seninki daha da kutsal...minicik yürekler senin elinde

aldım bilgisayarı kocamın elinden sonunda ama bu seferde çok geç oldu uykum geldi.. bana mandalina suyu sıkıyor şimdi onu içene kadar burdayım

aldım bilgisayarı kocamın elinden sonunda ama bu seferde çok geç oldu uykum geldi.. bana mandalina suyu sıkıyor şimdi onu içene kadar burdayım

bak senin şeker derdin yok,katı meyve sıkacağınız varsa havuç,elma,portakal,nar bombardımanı yaptırt

oyy kiyamamm.. yaticakmisinnn:26:

meyve yiyeceğim soymaya üşenmezsem...sabah 6'da kakışşşş:18:izmir iki gündür gri,iğrençti ve yağmur...dolu...yarın da ayaz geliyormuş.şal mal bulayım,kaşe mont çıkarayım,tam düzelmedim malum...

hmm.. evet sıkı sıkı giyin... bugün burasi guzeldi bi ara yagmur yagdi ama sonradan hep günes cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…